Ostrá slova i pěsti u Rychtářů: Válka kvůli sexu! Iveta si prý smlouvou pojistila, aby na ni manžel nesahal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ostrá slova i pěsti u Rychtářů: Válka kvůli sexu! Iveta si prý smlouvou pojistila, aby na ni manžel nesahal...

Nejdřív ji zmlátil do krve a teď ji prý nutí žít v celibátu! Josef Rychtář (56) podle tvrzení svého syna Josefa (29) zakázal exmanželce Darině Nové (56) sex v jejich vile v Říčanech. Navíc chce, aby se nesblížila s žádným mužem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

franckajagrova
25. 07. 2014 23:38

A s Ivetou nespal,jelikož je už dávno K.O. na spodek !

franckajagrova
25. 07. 2014 23:30

tohle video mluví za vše o tom,jak Rychtář "přál" Darině sex s někým jiným ! http­://www­.super­.cz/16­1125-generator-sprostaren-pritel-slavne-ceske-zpevacky-vyhrozuje-lidem-a-zase-urazi-exmanzelku.html

franckajagrova
25. 07. 2014 23:27

pizzaoo
25. 07. 2014 08:39
Já nevím, nechci tady Rychtáře nijak hájit ale připadá mi, že když už se není čeho chytit, tak už bulvár vaří z vody a ještě si spoustu věcí i přimyslí. Je to s ním asi hodně divoký ale vznikají i fámy a některý tyhle věci už mi přijdou jako holý nesmysly. Kromě toho dokážete si představit chlapa, který by na paní Darinu vlezl? (BLBE Já bych do ní teda nikdy nešel i kdybych si neměl celej život za**kat. A myslím, že když si ji Rychtář před lety bral, tak taky vypadala poněkud jinak. Ona mu řekne, že už si tam žádnou ženskou nepřivede a on jí to oplatí tím samým, čemuž bych docela věřil. Ale pak už to schválně někdo přetočí tak, jakože jí zakazuje sex a že nespal ani s Ivetou. Tohle je přesně ta typická bulvární manipulace a to se Rychtáře fakt nijak nezastávám
reagovat nahlásit

franckajagrova
25. 07. 2014 23:29

No vidíš a Rychtář se Darinu před dvěma lety pokusil znásilnit.. To že bys do ní nešel ty nic neznamená !

franckajagrova
25. 07. 2014 22:04

Josef Rychtář
Tímto ti chci poděkovat v dnešní den za krásných 28 let našeho společného života, života, kdy svítilo slunce a někdy byl i mráček. Toho hezkého, krásného bylo ale víc. Dnešní den našeho výročí, je symbolem, kdy jsme společně zvládli jak to dobré tak i to zlé. Dala jsi mi dva skvělé syny, dnes jsou z nich muži ,kteří si vyšlapávají svou cestu životem . Můžeme na ně být právem hrdi. Přál bych si, abychom spolu zvládli další kus cesty, cesty kterou už snad nebudou žádné výmoly. Je jen na nás dvou, zda tou cestou ruku v ruce půjdeme, zda chceme a jeden druhého podržíme a povedeme. Chci ti tímto strašně moc poděkovat, ta vše, kdy jsi mně podržela, když mně nebylo dobře, když byl problém, za vše krásné co jsi mi dala. S nikým jiným bych to nedokázal, a vím o čem mluvím. Pokud bych dnes měl volbu, nic bych na vztahu s tebou neměnil, vzal bych si tě stejně jako před 28 lety, jen bych se vyvaroval chyb, které jsem učinil, neudělal bych to, čím jsem ti ublížil.Děkuji a vážím si tě

franckajagrova
25. 07. 2014 22:02

K soudu se Josef Rychtář dostavil v obleku, který si kvůli své finanční situaci nemohl dovolit a dostal ho od bývalého mecenáše Bartošové. Po prvotní agresi se začal usmívat a dokonce s novináři laškoval. „Je vás tu jak hejno netopýrů, přišel jsem jen kvůli vám,“ řekl Rychtář, jehož nálady se měnily z minuty na minutu a občas působil jako smyslů zbavený.
Soudní stání začalo o hodinu později a Rychtář při něm slovně zaútočil na soudkyni. Nelíbilo se mu, že nahlas přečetla jeho rodné číslo. „Zpochybňuji toto líčení. Neměla jste právo zveřejnit před médii moje rodné číslo. Žádám o odročení soudu,“ dožadoval se

franckajagrova
25. 07. 2014 21:58

„Pevně věřím, že při druhém soudním stání budeme rozvedeni. Poslední týden jsem zažila neuvěřitelný nátlak od synů i Josefa. Ten mi i plakal do telefonu a prosil, ať rozvod stáhnu. Můj další život už ale s tím jeho spojený nebude. Stále budeme rodiči našich synů, ale jinak už není cesty zpět,“ řekla Super.cz s tím, že dnešního rozvodu se nezúčastní. „Pepa mi řekl, že se také nedostaví a opět za sebe pošle dopis. Asi ale netuší, že takhle to u soudu nechodí. Radila jsem mu, ať si vezme advokáta, ale nedá si říci,“ krčí rameny paní Darina.
Ta se v teplických lázních léčí s chronickými bolestmi zad, pobyt zde si prodlužuje a protože se jí místní prostředí a klid líbí, vážně uvažuje, že by se sem natrvalo přestěhovala. „Říkám si, že když už dělám takový radikální životní krok, jakým rozvod je, mohla bych změnit i zaměstnání a bydliště. Na majetku nelpím. Bude mi stačit najít si práci, ke které je i ubytovna,“ sděluje Rychtářová, která je v lázních před dalšími možnými ataky manžela dobře chráněna.

matylda-rut
25. 07. 2014 22:19

No vidíš jak kecá, pořád je tam kde byla.

franckajagrova
25. 07. 2014 22:30

protože zjistila,že bez Josefa nemůže být !

franckajagrova
25. 07. 2014 21:54

„To je lež! Já skutečně ženu neuhodil ani v parku, ani na recepci hotelu, ani na pokoji,“ řekl v pondělí Blesku Rychtář a ze všeho viní Darinu. „To ona se začala chovat nepříčetně, když jsem jí vzal telefon, a začala mi trhat sako,“ dodal.
Rychtářová, kterou Blesk vyfotil zkroušenou a nešťastnou na chirurgii v Teplicích, nad obviněním kroutí hlavou. „Opravdu věříte, že jsem napadla já jeho? Nejsem lhářka. Já ne,“ řekla Blesku Rychtářová s tím, že Josef má zřejmě výčitky svědomí, protože ji pořád kontaktuje. „Paní redaktorko, věřila byste tomu, že mně od včerejška zase píše, jak mě miluje, žárlí a nechce mě ztratit? Blázen je slabé slovo…“ prozradila a s povzdechem dodala: „Vysvětlení je jen, že chystá nějaký podraz. Ale čím mi chce už ublížit? Jsem ve spojení s právničkou a uvidím, co dál.“

matylda-rut
25. 07. 2014 22:20

Darina je komediantka.

franckajagrova
25. 07. 2014 22:48

po tolika letech s Joskou není divu !

franckajagrova
25. 07. 2014 21:49

Tanečky kolem rozvodu Josefa Rychtáře pokračují... Podnikatel, který sice Ivetu s manželkou ještě nedávno podváděl, přesto ji ale poslední dobou častuje výrazy pro domácí chovná zvířata a označeními pohlavních orgánů, už nezvládá situaci a tlačí ženu ještě drsněji ke zdi. Zablokoval jí internet, aby nemohla komunikovat se světem, vyhrožuje jí násilím a zatímco Iveta je podle něj krásná zdravá dušinka, svou ženu posílá k psychiatrovi.
Šílený Rychtář i přes předchozí omluvy za svá unáhlená vyjádření opět manželce vyhrožuje, že ji připraví o střechu nad hlavou. „Domníval jsem se, že se s tebou dá mluvit, nezvládáš to, a poslala jsi mě do háje. V tomto případě ti tady veřejně říkám, pokud se stane, že soud ti ve tvém návrhu vyhoví, jdi do háje ty a tady nebudeš,“ varuje ji na Facebooku. A pokračuje:
„Hrotíš to na neúnosnou mez, vyhledej psychiatra, jsi nemocná, potřebuješ se léčit. Jak je vidět, tobě není nic svaté,“ napsal doslova Rychtář. Ten má evidentně největší strach z toho, že Rychtářová není pod jeho vlivem a může svobodně komunikovat se spolupacienty v teplických lázních.
„A pokud nasloucháš těm kur vám v Teplicích, pak žij s nima, nebo ať si tě vezme domů ta svi ně právnická, ale tady nebudeš. Za těchto podmínek já neustoupím,“ dodává. Úplně k nepříčetnosti ho manželka dostává tím, že má vypnutý telefon a že si přes odstřižení od internetu dál vesele komunikuje s novými přáteli.

matylda-rut
25. 07. 2014 21:52

Blázni oba, jedna radost!

franckajagrova
25. 07. 2014 23:00

radost jen pro bulvár !

franckajagrova
25. 07. 2014 21:38

vdovec na fb v roce 2011 ! Josef Rychtář zodpověděl(a) 4 otázek.
23. září 2011 - 4. listopad 2011
Kdo má v Česku nejlepší hlas?
Iveta Bartošová
Kdo má rád Davida Zápala super cz
Měl by dostat provaz
Onanovali jste aspoň jednou v životě nad obrázkem Ivety Bartošové ?
Ano
Kterou Ceskou zpevacku mate nejradeji ?
Iveta Bartošová

franckajagrova
25. 07. 2014 21:37

K lékům, které Iveta Bartošová bere či nebere, ještě řekl: "Iveta byla u psychologa, to je pravda. Ten ale žádné prášky nepředepisuje. A k psychiatrovi bych jí nepustil. Iveta není blázen a já nedovolím, aby jí někde na psychiatrii vygumovali léky mozek a udělali z něj zeleninu! Dobře vím, o čem mluvím, protože moje žena pracovala v Bohnicích, když jsme se seznámili. Já tam za ní jezdil a viděl to na vlastní oči,“ zakončil emotivně Josef Rychtář.

franckajagrova
25. 07. 2014 21:30

Popřáli synovi na facebooku
Josef Rychtář starší (fotr,nyní vdovec)
Ahoj Pepo, úvodem ti chci prostřednictvím těchto stránek popřát vše nejlepší k Tvým narozeninám, ze všeho nejvíce zdraví, štěstí lásku. Souhlasím s mámou, škoda, že se nedožila babička.Chci ti poděkovat, za to, že jsi, za to jaký jsi, chlap, který má cit, a srdce na pravém místě, chci aby jsi věděl, že jsem na tebe strašně moc hrdý, jsi kouskem nás . Víš někdy bych ti toho chtěl tolik říct a pak se stane že jsem jako němý. Děkuji ti.
15 únor v 8:30

Darina Rychtářová
Všechno nejlepší a nejhezčí k Tvým narozeninám. Pusu a obejmutí doručím osobně... :-*
Jen škoda, že Tvá babička se nedočkala Tvé dospělosti a nemůžete své narozeniny slavit spolu. Byl jsi její nejkrásnější dárek, když ses narodil.
Tvá máma
15 únor v 8:12

matylda-rut
25. 07. 2014 21:35

No vidíš jak si zpívali do noty, proto je Darina naštvaná, že ji opustil, mstí se mu. Prej měli dobrý manželství. Iveta ji odloudila muže a už jedou všichni.

franckajagrova
25. 07. 2014 21:36

tady psali synovi v době,kdy už spal půl roku s Ivetou..ale oni to jako nevěděli,nebo co !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.