Čtvrtníček a Potměšil u soudu: Chtěli pomoct, hrozí jim kriminál | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čtvrtníček a Potměšil u soudu: Chtěli pomoct, hrozí jim kriminál

Žert s doživotními následky! Petr Čtvrtníček (50) a Jan Potměšil (48) chtěli pomoci handicapovaným spoluobčanům, ale místo toho málem přizabili člověka. Nyní se kvůli tomu zpovídali u soudu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

haha
24. 07. 2014 20:26

jen hlupák může věřit tomu,že ho staví dva policajti z nichž jeden je na vozíku a druhej mává berlema.Naprosto jasná recese.A jestli věřil tomu,že je to běžná kontrola,tak ta by to s ním švihla taky.Dál bych poukázala že každej šofér nad 60let má mít platnou lékařskou prohlídku že je schopen řídít.A jestli sedl za volant a bolelo ho na hrudníku a blbě se mu dejchalo,protože nějaký příznaky mít musel,tak bych toho zmetka hnala k soudu pro obecné ohrožení

dzery
24. 07. 2014 23:15

Ty seš holt tele to nezapřeš!!!

petrmetr
24. 07. 2014 18:01

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
24. 07. 2014 16:33

Na co ty romany,jestlize jsem sam blbej a neznam zakony,pak nevim,ze kriplove se k policii nedostanou,a kdyz me pak klepne,blbce,tak to maj odnyst ti co to vedi? Zajimavy je,ze kazdej soud na vas vytahne ze neznalost zakona neopmlouva,ale tentokrat mu to nejak nejde!

prroud
24. 07. 2014 16:34

To jsou mi novoty panecku,nova doba,dneska se vyplati bejt tim blbc­em,po­zoru­ju,vsak ni mi to ti chytrejsi zaplatej!

pasadena
24. 07. 2014 11:59

Mě tohle hlava nebere.Tak kluci si dělali legraci a ještě pro dobrou věc.a pán zkolaboval.No-asi neměl smysl pro humor.Ale takových scének je denně po světě moc(skryté kamery apod.)A mají z toho problém.Ale že Rychtář denně vyhrožuje i smrtí,mlátí lidi kolem sebe,Iveta kvůli němu skočila pod vlak-to je beztrestné?!!!Já už jsem z těch poměrů tady taky skoro na palici.

slavibor
24. 07. 2014 13:38

Rychtáře bych do toho netahal, abychom nemíchali hrušky a jablka. Takže k němu se vyjadřovat nebudu. Co se týká Čtvrtníčka a Potměšila. Pánové zastavovali řidiče vydávajíce se za policisty. Na toto zcela jistě povolení neměli, mohli ho mít maximálně na hrané předem domluvené scénky. Nikdo vám nevydá povolení k provádění úkonů, které náleží výhradně policii. Vám to možná připadá humorné, ale já si nemyslím, že by kdokoliv měl právo zasahovat do práv druhých tím, že se vydává za úřední orgán. To, že je to „jen“ legrace nikoho neomlouvá, oni různí lumpové se při páchání trestné činnosti také někdy baví a považují to za velkou legraci. Píšete, že se jednalo o dobrou věc, ale při páchání dobrých skutků nepotřebujete porušovat zákon, na natočení charitativního klipu není nutné uvádět druhé v omyl, od toho jsou snad herci a komparz. Skrytá kamera je někdy humorná, nikomu neublíží, zasmějeme se. Ale některé akce skrytých kameramanů už jsou někdy nejen za hranicí zákona, ale i přímo ohrožují nechtěné účastníky. Namátkou si vzpomínám na hororový vtípek s holčičkou ve výtahu, říkal jsem si, že tohle nemusí dopadnou dobře. Ale hlavně když se zasmějeme na cizí účet, že?

prroud
24. 07. 2014 16:35

Jak jsem psal vejs,primitiv se vydovadi a ti chytrejsi to jeho radeni zaplatej,plus mu zaplati i bulvar,vlastne i za to ze dopomhl Ivete se odpravit...........

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.