Co se dělo před likvidačním útokem na Hrůzu? Tato žena mohla tragédii zabránit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Co se dělo před likvidačním útokem na Hrůzu? Tato žena mohla tragédii zabránit!

Co se dělo před brutálním napadením zpěváka Michala Hrůzy (43)? Velká párty na které byla i matka jednoho z útočníků! Ti jsou vyhlášení tím, že se pdo vlivem alkoholu rádi perou. Proč tomu ale nezabránila ona?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pavucinka
21. 07. 2014 20:58

Znám ho jen přes jeden roizhovor v rádiu. myslím, že byl dobrý muzikant a měl co dělat se závistí.

ararat
21. 07. 2014 16:46

Za tohle neštěstí,nemůže žádná Stodoloní,zločiny se dějí všude v republice .Že pa Hrůza je v takovém stavu mohou určitě oba kluci a i kdyby byla vina na panu Hrůzovi,nikdo nemá právo tak brutálně zaůtočit.Taže tihle grázlové by měli dostat flastr tak na 20 let,aby druzí věděli co je čeká a nemine v podobném ataku.

vungtao
21. 07. 2014 13:28

Přátelé??? Co tam dělal "umělec" Hrůza ve 4 ráno? Proč si nedal drink a nešel spát s kapelou? Je to nadčlověk? Neměl mit zodpovédnost za své dvě malé děti a ženu? Ale jeho žena zas pred tím žila s úchylem a pedofilem Kulínským? Stejně z toho vyjde lépe mediálně známý zpěvák- je to velká tragédie- pro něj ze zdravotních důvodů a chlapci mají zkažený celý život. Smutné!

pizzaoo
21. 07. 2014 15:11

Aha, takže když má někdo děti a rodinu, tak nesmí být ve 4 ráno nikde ve společnosti? Tak to sem nevěděl. To by všichni co mají děti a rodiny měli hodně smutný život, kdyby se nikdy ani nemohli pořádně pobavit třeba až do rána a odreagovat se. Tohle je vážně úplně stupidní názor a chtěl bych vás všechny moralisty vidět, jestli skutečně chodíte spát hned po večerníčku. Většinou totiž ti co kážou vodu, pijou víno. A je drzost tvrdit, že z toho Michal vyjde lépe, když ho ještě ani neprobrali a není tím pádem jasné jak velká následky si sebou ponese.

ararat
21. 07. 2014 16:49

bohužel machrovat se nevyplácí ad1 a ad2 proč by tam neměl být pan Hrůza jako,ty asi nemáš všech 5 pohromadě,běž se léčit.Až budeš mít děti,tak už tě vidím jak sedíš doma..hahahaha

bohatypoodnikatel
21. 07. 2014 22:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

frannes
21. 07. 2014 13:17

prroud už nás zase poučuje o tom bájném světě ,mohl by jej nějak blíže lokalizovat, Mars to asi nebude,co takhle Severní Korea,tam státník má výročí nebo nedejbože umře a každý kdo dle situace neplesá nebo srdceryvně nelká končí v lágru a už e taky nemusí vrátit.Taky občas mi snílci Jehovisti vnutí brožurku a tam všichni v novém světě žijí v harmonii,lev vedle zajíčka (čím asi se ten lev živí ?).
Vážně ,nejsem psychiatr ,mám ale silné pochybnosti o tom,že nějaká hypnoza trvale něco vyléčí,existovala kdysi metoda,dnes celosvětově zakázaná a to lobotomie (zásah do mozku) ,výsledkem byl neagresivní jedinec jakési boží hovádko.
Jak z toho,další omezení alkoholu ,cenou,dostupností dle věku (jsou země kde je hranice 20 let),represe vůči těm jež nalévaqjí mladistvým.Pokud někdo už se agresivně projevil ,měla by hospitalizace v léčebně být dlohodobá , u závažných případů přecházející v doživotní detenci mimo společnost spojenou s pracovním režimem)..Asi bude lepší se do rvaček přímo nemíchat a jen volat policii,navíc jestliže místo bylo na kamerách ,měla tam hlídka vyrazit okamžitě,riziková místa jako Stodolní by si zasloužila přítomnost hlídky pěší nebo ve vozidle k okamžitému zásahu.Poslední kapitola je trest ,dle mne jde o jasný pokus o vraždu,hlavně mi vadí to,že trest nenásleduje po skutku ,policie zatýká, noc na cele, dopoledne soud dle precedensů(tabulek) a od soudu rovnou k výkonu trestu i alternativnímu jako nucené práce, domácí vězení atd. jko nucené veřejné práce, domácí vězení atd..Vadí mi také ,že další instance snižují výměru trestu pro nepřiměřenost,právo by mělo stát na straně poškozených,nevím proč lumpům ulevovat.

dajka123
21. 07. 2014 12:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

anezat
21. 07. 2014 15:39

A proč má pařbu nechávat mladším? Asi z toho důvodu, že čím je člověk mladší, tím víc má šanci sklouznout do alkoholové závislosti. Pan psychiatr Bém nechal pařbu svému synovi a pak za něj v tichosti zacáloval několik milionů při zničení sochy ve středu Prahy, tvrdil nám, že si to syn vydělá na brigádě. Dnes má tento ODSák z ostudy kabát, syn má z pařby doživotní následky. Tak to vypadá, když se pařba přenechává mladším. Pochybuji, že jeho matka by byla stejná jako zloděj Bém, jen se holt neovládla, ale na rozdíl od Béma nic neukradla. Je to velká ostuda policie v Ostravě, že to došlo tak daleko, místo je tím proslulé, teď se tam už s tím snad začne něco dít. Michala je mi strašně líto.

xsedmikraska
21. 07. 2014 11:21

V tomto smutném případu je fajn aspoň to, že kamera vše zachytila a viníci jsou usvědčeni. Znám případ podobný, před mnoha léty, kdy se viník našel, ale nechal se mu čas, aby ovlivnil a zastrašil svědky a tak byl pro nedostatek důkazů sproštěn viny. Tady už pak nezbývá, než věřit na soud boží. Ten dosáhl na všechny, kteří mohli zasáhnout a pomoci. Co se stalo s tím vrahem, netuším. Pan Hrůza, pokud šlo opravdu o těžké poškození mozku s následkem krvácení mít následky bude. Proč zůstal na Stodolní do ranních hodin již bez svých přátel? Kdyby měl jen jednoho u sebe, nemuselo to dopadnout tak tragicky. Kde je alkohol a pozdní hodina, tam moc bezpečně není.

anezat
21. 07. 2014 15:44

bohatypoodnikatel
21. 07. 2014 22:17

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

popocatepetl
21. 07. 2014 10:27

Matka se v Německu živí prostitucí, syna - asi výsedek selhání pracovní bezpečnostní pomůcky - odložila k prarodičům, aby jí nepřekážel v práci, a ti na jeho výchovu nestačí? Jak jinak to mohlo dopadnout! Nestačili ani na výchovu té dcery.

dajka123
21. 07. 2014 12:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pizzaoo
21. 07. 2014 10:07

Modlím se za Michala, aby se probral a byl stejný jako dřív, neměl žádné následky. V opačném případě těm dvěma kurvám náleží poprávu trest smrti. Odtsřelil bych je oba u zdi jak prašivé psy. Nemají právo na život.

vungtao
21. 07. 2014 13:31

Pizzao- ty jsi trochu zhulený magor, ne? Vyšetřování ještě nezačalo, barmani vypověděli, že si začal on. Ženatý tatínek dvou malých dětí se pere kvůli cizí holce? Ale nikdo z nás tam nebyl. Byla jsem tam před dvěma lety na služební cestě- večere v Potrefené huse dobrý, ale pak jsem šla na hotel, nevim, co na té lokalitě kdo vidí!

pizzaoo
21. 07. 2014 15:15

Ne, to ty jsi zhulený magor. Kdo Michala zná, tak ví že je to úplně normální pohodový kluk, který by nikdy žádný konflikt úmyslně nevyprovokoval. Tyhle kecy co máš ty, jsou jen od lidí, kteří o Michalovi v životě neslyšeli a teď ho soudí. Nějací barmani, to klidně mohli být kámoši těch grázlů. A na ty dva grázly se stačí jen podívat a hned je vidět, co jsou zač. Nikdo normální takhle druhému neublíží i kdyby za tím bylo cokoliv.

kiwi65
21. 07. 2014 09:11

Doufám že mistrovi světa s Německým pasem se bude Českej kriminál líbit....

popocatepetl
21. 07. 2014 10:30

Doufám, že to bude aspoň na těch 12 let. Spíš se divím, že to není kvalifikováno jako pokus o vraždu. To, že tihle dva vyvrhelové podle právníka "nečekali", že kopance do hlavy mohou způsobit smrt, je neomlouvá.

prasulka
21. 07. 2014 10:35

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.