Rychtářova aukce: Vyděrači si řekli cenu, údajný vrah nabízí 3 miliony! Ale někdo přihodil ještě víc... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rychtářova aukce: Vyděrači si řekli cenu, údajný vrah nabízí 3 miliony! Ale někdo přihodil ještě víc...

Chudák vdovec Josef Rychtář (56)! Ještě se ani nevzpamatoval po velké osobní tragédii, kdy manželka z lásky v den jeho narozenin vstoupila pod vlak, a už je tady další pohroma. S nešťastníkem se totiž prý spojili vyděrači, kteří mají disponovat  78 usvědčujícími snímky, na nichž doprovází Ivetu Bartošovou (†48) ke kolejím v inkriminovaný den sebevraždy. Fotografie prý poskytnou, ale nebude to zadarmo!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

rentierskej
01. 07. 2014 17:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hgfcf
25. 06. 2014 23:39

vr55

demonxxx
25. 06. 2014 23:33

Rychta, už neví, jak dál. Jediným viníkem v celé této kauze je jen on sám, moc dobře si uvědomuje svoji vinu, přesto nás bude krmit jeho fikcemi. Rychto, co bude dalšího, kam, až jsi schopen zajít? Ivetu jsi dohnal k zoufalství, místo abys, táhl z Arturova domu, tak se tam držíš, jak klíště.

hgfcf
25. 06. 2014 22:47

Japome přesně tak s tím vším sem se setkal i na jiných diskuzních forech na téma Bartošová a Rychtář člověk se musí na učit brát tyhle ty negace z nadhledem jinak by se zde s toho tak akorát zcvokl nebo by spadl velice snadno do úrovně tyto spodiny jak k ním cítím hněv je mi jích dost i líto jeto vlastně jejích škoda jak se chovají dost to ovlivní jejích kvalitu života jen k tomu horšímu než si sami dovedou představit .Budou neustále těmi loutkami ze kterými si různí podvodníci budou hrát a tím jím i škodit .Jan Adamec ze Znojemska .

hgfcf
25. 06. 2014 22:07

japome Oni defakto na beton věří vše co napíše na fotí bulvár nepochopili že se vše dá zmanipulovat například modřiny na údajných obětí není problém pro počítačového grafika do kreslit stejně tak je i odstranit .Mají dost jednoduché myšlení ze vším jsou hned hotovy vše co je normálně pro rozumné lidí dobré pro ně je hned špatné a naopak .Stejně tak že bulvár je jeden velký byznys který si zahrává z důvěrou lidí a vytváří falešné veřejné mínění stejně tak blbou náladu mezi lidmi .Bulvár například napíše něco o bohatství nějakého podnikatele a že k bohatství přišel nějakou zlodějinou tak u těchto jednoduchých lidí je hned každý podnikatel zloděj a podvodník a odsoudí a zlynčují člověka aniž by něco věděli o tom jaké je těžké pro poctivé podnikatelé se zde prosadit a ustát tu neustálou rivalitu zamindrákovaných lidí kteří nikdy nebudou mít tu odvahu podstoupit různá rizika při podnikání. Stejně tak sem poznal i takové exoty který by rádi radili někomu při podnikání a sami nikdy podnikat nebudou .V všechno jeto o psychologií lidí zaútočit na mentalitu českých lidí a zmanipulovat je k neštěstí těch co se neustále do nekonečna píše .V česku žije stále dost lidí co se nechali zmanipulovat za komunistu , dnešními na pul komunistickými vládami ovládanými lidmi s komunistického režimu a stejně tak i za Hitlera .Mnohdy sem nabyl dojmu že si tito lidé nezaslouží fungující stát který by byl složen díky schopným poctivě smýšlejících vystudovaných talentovaných férových lidí .Všichni ti co se budou chtít pokusit o víc než dobře fungující český stát to tu budou mít hodně těžké a dost složité .Schopným poctivým pracovitým lidem s vynikajícími jazykovým dovednostmi říkám jděte a dejte jakémukoliv cizímu státu své schopnosti a dovednosti zde to asi nemá smysl táto zemně je zde různými režimy natolik zdevastovaná že se to asi nikomu nepodaří dát do normálu . Schopných lidí je zde velká škoda a troufnu si říct že jeto i plýtvání schopnosti a dovednosti pro tento zdevastovaný český stát

japome
25. 06. 2014 22:25

máš to v hlavě srovnané a to jim prostě vadí - oni si tu něco vybájili a žvaní tu o tom jako blázni, odsuzují člověka podle toho co někde slyšeli nebo četli -jen se nesmí najít člověk jiného myšlení - to je hned zle - mám s nimi svou zkušenost a urážek jsem si také zažil - jenže mě to nevadí , směju se jim - tzv. bojovníkům za celý národ- U mě jsou to hlupáci a bavíme se tím celá rodina přeju ti pevné nervy neboť oni jsou jako divý - nikdo nesmí mít jiný názor to to od nich schytá - dozvíš se , že jsi nešťastný člověk, že si musel mít špatné dětství, že s tebou nějaká ženská vyje---a, že tvoje stará asi chlastá , že jsi sám pan Rychtář nebo pošuk Standa a ještě na Ušouna jsem zapomněl prostě úroveň veškerých komentářů k smíchu. Také ti budou psát abys sem na tu diskusi nechodil - já tu dva dny nebyl a koukám žvaní pořád to samé - chudáci co se nudí a jsou vděčni za každou hádku - je to jejich koníček - tak vydrž

vr55
25. 06. 2014 22:41

vr55
25. 06. 2014 23:10

Bytost dobrého srdce vidí všude dobrotu
a člověk špatný zase jen samou špatnost,
neboť člověk má tendenci vidět v druhých
odraz sebe sama.

japome
26. 06. 2014 05:26

to je jako házet perly sviním?))))

hgfcf
25. 06. 2014 21:01

Lambrika tu samo chválu mám tvrdě zaslouženou a vydřenou .V tom aby člověk obstál v této složité době dobré sebevědomí je nutnosti .Lidi bez sebevědomí se v ČR budou mít vždycky nejhůře a tihle lidi si nebude nikdy vážit ani samotný zaměstnavatel .
Jan Adamec ze Znojemská

va45
25. 06. 2014 21:42

Samochvála smrdí to ty nevíš?

japome
25. 06. 2014 22:33

jen se chval - tady by ses nedočkal tady se jen odsuzuje i když ani nevědí za co - hlavně že se mohou hádat

hgfcf
25. 06. 2014 20:46

va45 Když si teda myslíš že pán Rychtář je ten nejšpatnější člověk na světě tak mně prosím vysvětli proč se od něj neodklonila jeho vlastní rodina která ho zná nejlíp v českém prostředí to chodí přesně na opak pokud je někdo veřejně nařčen nebo nepravomocně obviněný většinou to mnoho lidí ať nejbližší rodinní příslušnici nebo přátelé nevydrží a spálí pak veškeré mosty za tímto člověkem ale to se nestalo a velice bych mu ze srdce přál aby se tak nestálo a mněl silnou oporu v okolí jeho nejbližších a stejně tak ve skutečných přátelích prochází si dost těžkým obdobím musí se naučit s tím nějak žít aby mohl dál nějak fungovat .
Jan Adamec ze Znojemska .

va45
25. 06. 2014 20:52

A co já s tím? Říkám malej ušlápnutej človíček.Ty musíš být strašně zamindrákovanéj.A o Rychtovi mě nepiš .Mě vždycky zajímala jen zpěvačka Iveta Bartošová a její syn Artur.Na nějakýho Rychtáře z Horní Dolní kálím z vysoka. Ten se umlátí sám.A na tebe taky. Nepiš,protože já ty tvý blafy nečtu.Zbytečná práce.

lambrika
25. 06. 2014 20:53

v domě v Uhříněvsi je ještě dost místa i pro tebe a když máš takové zkušenosti z cirkusu určitě tam budeš mít uplatnění

va45
25. 06. 2014 21:00

Poslouchej,teď mě napadlo jak tady za Rychtu bojuješ a všechno co vyoslí jen on sám svádíš na bulvár a lidi.Nechceš náhodou aby ti podnikatel Rychtář dělal sponzora? Co budeš dělat až Rychta konečně zmoudří vezme Ivetu podpaži a odejde do ustraní dění a smíří se stim,že už celebrita nikdy nebude.Koho budeš hájít.Kde budeš kecat.Ale ty si něco zas najdeš.

hgfcf
25. 06. 2014 21:15

va45 Budu je rád zato až se jeho život vrátí do klidného režimu tak jak byl zvyklí před tím než se do soukromí jeho i jeho drahé zesnulé paní Bartošové začal bulvár strefovat .Chybou paní Bartošové nejspíš bylo že nevytýčila určité hranice bulváru a pán Rychtář naskočil do už dost rozjetého vlaku co si dovolil bulvár k paní Bartošové a její rodině si nedovolí ani k Panu Gottovi a paní Heleně Vondráčkové mněli by okamžitě na krku právníky !

va45
25. 06. 2014 21:30

Nevím jak ty ale co se ukázal Rychtař na scéně tak v klidném režimu nebyl. Pochopíš ty konečně hlavo dutá /to se jinač nedá říct/,že Rychta potřebuje tisk,b­ulvár­,tele­vizi k životu,protože to má jako deogu..Ten po tom přímo prahne.Kdyby byl normální tak dnes je v kruhu rodiny Bartošové a v pohodě.Nasral si do vlastního hnízda jen on sám. A kdyby lidi ho neodsoudili za to co všechno udělal což on byl zřejmě z toho všoku tak perlí do bulvátu dodnes.Ale on zas něce ze Standou vymyslí aby se zas o něm mluvilo.On to má rád být v září reflektorů. Asi tak jak ty.Končím nemám na tebe už náladu.

hgfcf
25. 06. 2014 22:26

Už mně napadlo proč pana Rychtáře nemusíte vůbec bych se nedivil že diskutuji zde se skrytými redaktory bulváru kteří přiživují diskuzi sami mi negativními komentáři ono na samotnou ženskou si člověk dovolí dost zatímco po vstupu do života paní Bartošové panem Rychtářem se do jisté míry zmírnili útoky vůdčí paní Bartošové ti samí hulváti co neustále špinili za života jméno paní Bartošové tet nyní špiní osobu pana Rychtáře .Jan Adamec ze Znojemska .

va45
25. 06. 2014 23:48

Ach ty svatá prostoto. Jen redaktor?Tak to jsi mě urazil.Já jsem přímo ředitel.Ti redaktoři,když si tě přečtou tak se musí válet smíchy. Ty jseš teda vtipálek. A proč bych Rychtáře musel?Nejsem jediný kdo ho nemusí.On ho nemusí ani jeho srarší syn profesionální hasič. Nebudu od pravdy daleko,že se za něhoí i stydí.A já se mu nedivím.Mít takového otce tak se rači picnu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.