Rychtářovy plány s ostatky: Případ pro psychiatra nebo sexuologa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rychtářovy plány s ostatky: Případ pro psychiatra nebo sexuologa?

Nevídaná psychická porucha zřejmě postihla bytost Josefa Rychtáře (56) s definitivní platností a těžko by se našel odborník, který by to mohl vyvrátit. Jen je s podivem, že ještě žádný soud zkoumající Rychtářovy činy nenařídil ústavní léčbu. To, co vyplývá z posledních prohlášení vdovce má možná vzbudit lítost, ale efekt je opačný. Zmatená vyjádření k různým tématům dávají dohromady hrůznou mozaiku!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

malenabald
22. 06. 2014 08:29

Rychta se bojí, že by urnu někdo z hrobu vytáhnul. Pak už bychom o něm asi nečetli, neslyšeli...A to přece nejde.

illis
21. 06. 2014 15:00

Rychtář je ještě svéprávný? Být Ivetinou rodinou, tak ho dám k soudu kvůli tomu, co dělá s její urnou. Nechci ani domyslet, co s ní dělá o samotě. Urna má spočívat v hrobě, nebo ve schránce na hřbitově, či jiném místě a ne aby ten pako vylízaný s ní dělal takové orgie. Všichni kdo měli a mají Ivetu

hejhej
21. 06. 2014 23:04

illis: Rodina Bartošova se nebude špinit se zrůdou Rychtářem.

kaluze
20. 06. 2014 20:22

Je to pako vylízany naco nachal udelat takovy pomník ,kdyz tam urnu vúbec nedá????no jo má strach ze by mu jí nekdo ukradl .Takhle má Ivetku pod kontrolou i po její smrti je to psychopad a debil kterej patrí do blázince nebo lépe do kriminálu.Porád jen hlásá co chce on ,ale co chce Artur to ho nezajímá a jak dlouho jeste ty úrady budou resit dedictví ???to není anoi normální ze se v Ivetky baráku jeste pelesí celá ta sebranka…uz bych ten dúm po nich taky nechtel…radeji bych to prodal…stejne bude zhuntovanej od tech zebrákú

blu55
21. 06. 2014 09:09

Neni jenom vylizane pa.., vse mu vychazelo a vychazi podle jeho "Meisterplanu"! Jeho projevy, ktere denne pres media predvadi a verejnosti dokazuje svoji ne(vinu), svoje "perfektni" alibi!
Jeho show potrebuje i pro sebe! Je to parasit, prizivnik, stupidni clovek, ktery se nestiti niceho! Ten je schopen vseho, aby se "psychicky uspokojil"!
Co stale dela, ma naplanovane (i to divadlo)! A ty jeho predvadecky a akce s pohrbem Ivety, urna, kriz, pomnik (bez urny!) a ty informace, ktere tak rad prodava! Zrejme nema dost a dost mit nebude!
Chce prokazat i svoji nevinu! Viny je v kazdem pripade: viz dopovani Ivety praskama, aby ji mohl mit pod svoji kontrolou, prodavat a rozsirovat informace o ni pres media, neposkytnout ji lekarske vysetreni, pripadnou lecbu, omezit ji veskerou komunikaci s okolnim svetem, prohlarovat o ni, ze je zdravotne v poradku, i kdyz to nebyla pravda (jeji pravidelne podavani prasku, ktere objednaval pres internet a podaval v ruznych formach, jen aby ji mel "JISTOU", JISTOU neschopnosti a sobestacnosti! To vse a vice mu davalo volnou ruku, aby za ni jednal! Ne pro ni, ale pro sebe!
Po jeji smrti pokracuje ve sve cinnosti, tentokrate jako Ivetin "vdovec"! Je vubec mozne, aby takovy "clovek" byl stale na volne noze a parazitoval se svymi "spolecniky" v Ivetinym dome???
Stale neni cele vysetrovani a rizeni ke konci, ale Rychtar si dela na vse neopravnene svoje naroky! Nehlede na to, ze zamerne falsoval, manipuloval a planoval, co se dalo... A jak se denne media zminuji, vse mu vychazi, ani k soudnimu rizeni nemusi, nove a nove lzi, aby mu co nejvice proslo! Kdo je pri nem, kdo ho stale kryje a chrani jeho "pochybne" eskapady a predvadecky???
Kdyby s umrtim Ivety nic nemel spolecneho, choval by se jako vdovec! Ale jako truchlici vdovec se od jeji smrti urcite nechova! Denne se zviditelnuje a prodava pilne svoje informace, ktere tak pracne dopredu shr

6010
20. 06. 2014 10:33

Teď již jí má plně ve své moci.Může si s ní dělat co chce, bude s ní chodit do kina, do cirkusu, na WC, Ivetka mu neodmlouvá, nezlobí, nic po něm nechce.Dobře si to vše naplánoval a ještě z ní bude žít po celý zbytek života.Morbidní.

prasulka
20. 06. 2014 12:27

Výstižné

ivuska1
20. 06. 2014 13:10

6010 nemohu napsat , ze si to Rychtar naplanoval, protoze o tom nemam zadne dukazy a to co si ja myslim, neni dukaz. Jinak souhlasim , ze s ni bude zit po cely zbytek zivota. I kdyz kdo vi co prinese budousnost.

illis
21. 06. 2014 15:02

ivuska1 Budoucnost přinese doufám to, že mu dá konečně někdo pořádně po tlamě a a bude od něho pokoj .

kaluze
20. 06. 2014 20:24

presne a to muselo bejt hrozny kdyz jeste byla na zivu to jí hlídal jeste víc zmetejk jeden... az ten hnusnej Trychta chcípne pak teprve Ivetka najde klid..

aronak
20. 06. 2014 10:16

Začínám mít dojem, že všechno měl dopředu spočítané a naplánované. Dostat se do médií, udělat ze sebe VIP, tudíž mít stálý zdroj příjmů a k tomu mu Iveta velmi dobře posloužila. Psychicky labilní byla, takže to nestálo až tak úsilí. Stačilo ji jen zblbnout, aby si ho vzala a pak ji dohnal k (sebe)vraždě. Kdo ví, jak to opravdu celé s její (sebe)vraždou bylo (viz další články). Teď se chodí kochat na místo tragédie a je šťastný při pohledu na urnu - už se nemusí o I.B. starat, ale majetek po ní má a teď ještě jak sebrat všechno Arturovi. Alespoň tak mi připadá jeho chování.

hejhej
20. 06. 2014 10:35

aronak:
Rychtář je zrůda, jeho chování neodpovídá ani náhodou truchlící osoby.
Iveta ho nikdy neměla ráda, stejně jako on jí. Poslední měsíce před smrtí( pár měsíců po svatbe) to byl jasný důkaz, že se násilníka bojí, byla pernamentně něčím nadopovaná a kriminálníkem manipulovaná.

anada
20. 06. 2014 11:56

V loni v létě měla poslední šanci se ho zbavit, mohla dnes žít a možná být i vyléčena. Jelikož byla labilní, důvěřující a snadno manipulující osoba, se kterou si každý mohl dělat, co chtěl, tak měla těžký osud. Nakonec se na ni nalepil psychopat Rychta, který ji dlouhodobě sledoval, stejně jako další náboženský fanatik Macura, kterého se taky bála a nakonec na to dojela. Bohužel nepotkala za celý život skutečnou lásku, člověka, který mi by miloval, jako ženu a ne, jako Ivetu Bartošovou.

kaluze
20. 06. 2014 20:30

(Y) (Y) (Y)

prasulka
20. 06. 2014 12:31

Musela být nadopovaná,aby ho poslouchala a on jí mohl prodávat do médií,když nevydělávala zpěvem.Každé foto z proc­házky,­veče­ře,ná­kupu,­ke všemu volal bulvár,prachy především.

kaluze
20. 06. 2014 20:30

presne byl a je to zmetek

kaluze
20. 06. 2014 20:29

prasulka
20. 06. 2014 12:29

Jeho ďábelský plán mu vyšel a jak řekl,dostal ji tam,kam chtěl.....on je stále mediální hvězdou,vlastně ještě větší po její smrti a vesele na tom dál vydělává..je to hnus nad hnusy.On nepatří do blá zince,ale do kriminálu!!!!

kaluze
20. 06. 2014 20:29

kaluze
20. 06. 2014 20:29

ríkám ze je to zmetek…a co jeste hledá v tom baráku mi taky nejak nejde do hlavy a ta jeho sebranka zebrácká to je to samé Ivetka je vsechny vyrazila a ten zmetek si je tam zase natahal a pritom porád hlásá jak hájí její zájmy…kdyz tak vsechny upozornuje na to ze nemají Ivetky svolení a on má její svolení bydlet porád v jejim dome???pokud vím má ten zmetek dopis kde jasne stojí ze barák je Artura..nechápu ze ten zmetek nesplní její prání..kdyz tak porád prohlasuje ze delá vsechno správne..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.