Sociálka odebrala rodičům půlroční dcerku: Martinka v kojeňáku umřela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sociálka odebrala rodičům půlroční dcerku: Martinka v kojeňáku umřela!

Opilým rodičům sebrala v neděli sociálka půlroční dcerku Martinku. Holčička v pondělí zemřela v karlovarském kojeneckém ústavu! Kdo může za její smrt?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ferdinand6
13. 06. 2014 21:56

"maminka" a "tatínek" . Hóváda.
Místo toho, aby se o mimino starala, tak se šla raději pelešit s milencem. Otec potom naštvaný dal dítě v tom horku před ubytovnu, sám šel do hospody. Tetky ze sociálky ho daly dehydrované dítě do kojeňáku místo do nemocnice, chjo. Chudáček.

1pravda1
13. 06. 2014 21:38

To přece není normální - půlroční dítě měli převézt do nemocnice!!! a ne že ho sociální pracovnice aktivní - šoupne do kojeňáku a tam ho šoupnout do postýlky a čau. Dítě mělo být lékařsky vyšetřeno zvlášť pokud nevěděli, jestli je v pořádku - toto úmrtí by mělo být vyšetřeno, u matky nezemřelo a ti co ho měli ochránit ho neochránili!!!

va45
13. 06. 2014 20:12

Pa\nebože co ty ženský s těma dětima dělají?Vraždí svoje děcka jak na běžícím pásu.Naše babičky a maminky vychovávaly i 12 dětí,peněz moc neměly a z děcek vyrostli zdraví lidi.Co to je za zrůdy co ubližují svým vlastním dětem.Každá,která zabije svý děcko nebo utýrá tak okamžitě sterilizovat aby už nemohla rodit. Zákon nezákon.Když to udělá jednouch tak to udělá i podruhý,protože mateřskou lásku nemají.Neví ani co to je.

nezmarm
13. 06. 2014 18:43

Tito "rodice" bydleli na ubytovne a meli tam 2 deti. Proc nezasahla socialka mnohem drive? Kde byl lekar, kdyz dite privezli do kojenaku? Nemelo to dite byt odvezeno nejdrive do nemocnice, aby se udelala vsechna vysetreni jeste pred tim, nez se dite do kojenaku umisti? Zvlaste kdyz se vedelo, ze dite by mohlo byt zanedbane, dehydrovane, prehrate??? Kurna, proc to vzdycky odnese malicky a nevinny clovicek, kdyz je samice (tohle se neda nazvat matkou) bezohledna a stavi svoje zajmy nad potreby ditete?!? Oba zfixovat, aby uz nikdy zadne deti mit nemohli a soupnout je do kriminalu na dlouhe roky. A ty "pracovniky" v kojenaku taky po zasluze potrestat, protoze tady bylo zcela jiste neco zanedbano. To mimino mohlo zit, kdyby nepochybili pri prijmu!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.