Legendární Pan Tau Otto Šimánek: Se smrtí bojoval sedm dní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Legendární Pan Tau Otto Šimánek: Se smrtí bojoval sedm dní!

Dvakrát přežil svou smrt, ale rakovina střev ho zabila! Legendární představitel Pana Tau Otto Šimánek (†67) mohl ale smrtelnou nemoc přežít i potřetí. Pomoc však přišla pozdě!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hgfcf
15. 06. 2014 20:21

Na našeho českého poetického elegantního a tajemného PANA TÁU coby laskavého kouzelníka z buřinkou budu zapomínat s nostalgií na období mého dětství prožité každoročně na letních prázdninách u mé babičky v jeho rodném městě v Třešti u Jihlavy .Ten to laskaví filmoví kouzelník by mohl bít vzorem pro ostatní české kouzelníky zabývající se moderní magií . PAN TAU zůstane navždy v mém srdci do konce mého života .A tímto ho zároveň pozdravuji na oném světě . Znojemský kouzelník Jan Adamec .

hgfcf
15. 06. 2014 20:22

Na našeho českého poetického elegantního a tajemného PANA TÁU coby laskavého kouzelníka z buřinkou budu zpomínat s nostalgií na období mého dětství prožité každoročně na letních prázdninách u mé babičky v jeho rodném městě v Třešti u Jihlavy .Ten to laskaví filmoví kouzelník by mohl bít vzorem pro ostatní české kouzelníky zabývající se moderní magií . PAN TAU zůstane navždy v mém srdci do konce mého života .A tímto ho zároveň pozdravuji na oném světě . Znojemský kouzelník Jan Adamec .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.