Dosud nezveřejněno: Rychtář po smrti Ivety vysvětloval, proč nezabránil sebevraždě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dosud nezveřejněno: Rychtář po smrti Ivety vysvětloval, proč nezabránil sebevraždě!

Pouhé tři dny po smrti Ivety Bartošové (†48) promluvil Josef Rychtář (56) o tom, že tušil, že jeho manželka chystá něco hrozného. Záznam se nakonec nikdy na veřejnost nedostal. Každopádně víme, co řekl!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

6010
22. 05. 2014 09:02

Rychtář je mazaný jako liška.Má vše velice dobře promyšlené.A dědictví se nevzdá, proč by si jí jinak bral? Jedině z vypočítavosti.Ale holt netušil, co ho s ní čeká za trable, tak byl rád, že to ona sama vyřešila.To si ještě "užijeme" těch tahanic o kde co.On není z těch, co udělají tečku za vším a vzdají se všeho.On né.

binddy
21. 05. 2014 20:34

Máte pravdu je to možný, protože Rychtář mu na to odpověděl,že si tu maccu sežene sám přes internet,ale ona existuje léčivá a krmná,tak už ji nedával Rychtář buď žádnou nebo mohl objednat tu krmnou,protože tomu nerozumněl.

hejhej
21. 05. 2014 14:09

Rychtářova obhajoba je obhajba primitivního blbce!!!!!
Jemu se nedá věřit jediné slovo. Věděl, že si bere alkoholičku, věděl, že bez léčby lékářů alkoholismus nezvládne, přesto se tady snaží blít naprosté nesmysly.
Snad policie zjistí, odkud měla tak velké možství léků a kdo jí je dávkoval.

borka30
20. 05. 2014 18:07

Nezabránil? Protože asi nechtěl.

illis
20. 05. 2014 22:21

borka30 A proč nechtěl, protože kdyby byla Iveta v pořádku, tak by ho určitě vykopla. Jenže on je zmetek, vykopla ho už nejednou a stejně se jí vnutil zpátky. Jen si ho neměla nikdy brát, to byla ta největší chyba. Už aby vypadl z domu, ten patří jen Arturovi, pořídila si ho před 13 lety. Já bych mu dala nárok manžela. Do hajzlu a ne nároky. Pár statných Ukrajinců a pomaže z domu.

charmed18
21. 05. 2014 10:36

No ještě, aby to tady řešili Ukrajinci, fakt jste se všichni pomátli..? Kde si myslíte, že žijeme...? A hlavně, Bartošová se pokusila o sebevraždu už se Štaidlem, když mu zahla s Hrušínkým a přišel jí na to, s Podhůrským taky, vyváděla s Pomejem i marutccim a nezvládl ji ani ten vetrrinář Hanke, zdrhla z léčení a pak se podřezávala taky... bykla magor a alkoholik, Rychtář je starej blbec, který byl u finále. Ale problém byl v ní.

hejhej
21. 05. 2014 14:10

illis. Rychtář by potřeboval pořádně rozbít tu hnusnou, nevymáchanou hubu

6010
22. 05. 2014 09:04

Na Rychtáře by byl slabý každý, kor Iveta.Vyhodila ho dveřmi a vlezl dovnitř oknem.Jí by tenkrát zachránil jedině nějaký borec, který by ho zmlátil jako psa.

babatomanija
20. 05. 2014 11:26

Nezvládala odchod z výsluní a své stárnutí. A ještě geny po otci. Byla to otázka času.

hejhej
21. 05. 2014 14:11

babto......... Stárnutí Můj děda bude mít příští rok 80 let a vypadá o hodně lépe, než Rychtář - zrůda

charmed18
20. 05. 2014 11:07

Ty vaše bláboly, jak pod dohledem léčitelem "kvetla" a jak jí měl vzít "proti její vůli" Rychtář k lékaři jsou teda něco... alkoholik patří do léčebny, ale musí tam jít dobrovolně. A když ji tam nedostali ani loni z Bohnic, kňourala Rychtářovi - telfonát proběhl před kamerami - do telfonu, že ji "pna doktor přinutil", tak co s ní jako měli dělat...? Pochopíte konečně, že chlastala dvacet let, Rychtář ji vyfasoval až v posledním stádiu a ať je sebevětší prevít - tak tohle nemohl zvládnout. A stejně by dopadl Macura i Martucci - ti ať jsou rádi,že neexla loni v létě jim, jinak by dnes řval zfanatizovaný plebs po nich.

illis
20. 05. 2014 22:22

A ty jsi kdo, také plebs, či lepší sorta .

charmed18
21. 05. 2014 07:59

To ti může být úplně jedno, kdo jsem. Neřvu s davem a dávám si dohromady fakta, jako že ta ženská chlastala, zneužívala léky a o sebevraždu se pokusila prokazatelně nejméně 4 x s předchozími partnery a do léčebny nechtěla nastoupit. A protože byla a chtěla být svéprávná, tak neohla mít přiděleného zdravotníka, který by ji 24 hodin denně hlídal a dokázal něco odhadnout. Rychtář není osoba, která by to uměla, nemusím ho, ale nikdy ho kvůli ní neodsoudí, i kdby jste se tady uřvali.

hejhej
21. 05. 2014 14:15

charmed18: To, že Bartošová chlastala se ví, ale Rychtář po detoxu , kde byla hospitalizována po příjezdu z Itálie vzal do domu své ex manželky, že jí z chlastu dostane, totéž zopakoval vloni. Bohužel, je to primitiv, kdyby měl čím myslet, poradil by se s lékařem a ne s nějakým šamanem. Jenže on jí potřeboval ovládat a kdyby vystřízvěla, tak by ho vykopla.

xsedmikraska
20. 05. 2014 10:32

Dočetla jsem článek, že za vše můžou léky, které ji braly chuť na alkohol, ale také chuť na jídlo. Iveta po nich chřadla a chřadla, hubla, nechtěla jíst, jen spala. Pochopila bych situaci, kdyby žila úplně sama. Ale žil s ní člověk, který si říká milující manžel!!!! Jestliže vidím, že můj blízký bere něco a neprospívá to, tak po nějakém čase to řeším!!!! Iveta takhle nezhubla za týden, nebo dva! Proč se nás snaží pořád někdo oblbovat různými výmluvami? Existuje tolik důkazů! Smsky od Ivety, kde prosí o pomoc. Proč musí prosit jiné lidi, když má doma manžela? Video nahrávky ze kterých je patrné, jak je zubožená a jak se trápí? Iveta byla nemocný člověk, který si sám pomoci nedokázal. Rychtář sliboval hory doly, když ji z Itálie vezl zpátky domů a co se stalo? Když dohlížel léčitel, Iveta začala kvést. Jen odešel, tak to s ní šlo opět z kopce. Proč Rychtář Ivetu neodvezl k specialistovi, ač musel vidět jak na tom je, toť otázka. Můžeme jen logicky odvozovat. Iveta se chtěla rozvádět, chtěla z toho vztahu uniknout, jenže její stav ji neumožnil, aby našla způsob, jak. Lidé, kteří ji chtěli pomoci se přes Rychtáře k ní nedostali. Nevím, do jaké míry je spolu vinen za smrt Ivety, ale v žádném případě nesouhlasím s tím, že je naprosto nevinný. Možná kdyby sám přiznal určitý podíl, možná bych uvěřila, že ho smrt Ivety trápí. Ale když si vzpomenu na jeho reakce po její smrti, na jeho chování tehdy a nyní, kdy nedokáže vyjít vstříc ani synovi od Ivety, kterého nesmírně milovala, tak vidím, že s tímto člověkem bylo a ještě bude těžké pořízení. Zde musí zasáhnout spravedlnost, zasáhne?

binddy
21. 05. 2014 11:34

Ten lék se jmenoval Macca a je to pralesní bylina.Dostávala ji od svého léčitele už snad koncem léta a skutečně se mu podařilo,že Iveta přestala pít .Dala se potom tak dohromady,že výsledek jste mohli vidět koncem roku,když měla vánoční konzert.Jenomže se vzpamatovala tak,že si uvědomila s kým to je a chtěla se rozvést.Rychtář nechtěl tak zavolala policii a nechala ho vyvést z domu,jenomže už druhý den se tam dostal zpátky.Zakázal léčiteli přístup k Ivetě a přestal si od něho Maccu brát.Když se snažil Ivetě dovolat,tak už to pak bral jenom Rychtář,asi jí sebral mobil a řekl mu ,že je Iveta v pořádku.Když se mu po nějaké době přece jenom podařilo Ivetě dovolat,už mluvila zmateně,nebylo jí dobře a nebilo ji rozumět.Rychtář si ale jeho návštěvu už nepřál.

charmed18
21. 05. 2014 13:13

žádnej šaman nemůže vyléčit alkoholika: právě ti, kteří pro chudinku pořád hledali nesmysly místo nástupu do léčebny, se na ní podepsali nejvíc. V pořádku nebyla a kdyby jí to opravdu chvíli myslelo, tak se šla na léčení přihlásit sama. Pravda je, že nechtěla dodržovat žádný režim.

hejhej
21. 05. 2014 14:16

binddy:
Snad jí cpal Maccu, která je pro dobytek.

setroseuros
20. 05. 2014 09:14

Stacilo aby ji Rychtar i proti jeji vuly vzal k lekari! Iveta se ho bala , takze by poslechla! Spys si myslim, ze on to delal za nejakym ucelem, ze ji nepomahal, nepoustel ji ven a kdys predci ,tak jak sama rekla na posledni nahravce: ,,Ven smim jen s Pepou!,, Co tim chtela rict?! Ze ji chrani? Ne! Ale ze je spys pod neustalym dozorem! Zabezpeceny a monitorovany byl cely dum aby nikdo nemohl dovnitr ani ven a ani k brance !!!A nakonec Iveta predce utece? A Pepa hned vi, kam bezela!! Pred tim telefonaty s Macurou, Martucim ,zeby snad jako nejake aliby? !Je v tom az po usi! Je to chlap bez patere, ktery dokaze i z takehoto nestesti , ktere spusobil vydolovat penie a slavu pro sebe!!!Citi se tak dobre ! Nenavidene media najednou zvolava a sam jim posila za penize i fotky! A o to mu slo jiste uz od zacatku vstahu s Ivetou!!!! A i kdyz je to spatna slava s odsouzenim cele verejnosti, jemu to nevadi! On jde porad dal a dal ,za hranice slusnosti! Skratka je to nevyspytatelna ZRUDA!!!

binddy
21. 05. 2014 20:55

Souhlasím s vámi a ještě k tomu telefonátu s Macurou.To,že si volali by mně ani tak nepřekvapilo jako to,že Rychtář se s ním bavil jako s kamarádem,byl vstř­ícnej­,přá­telskej a se vším souhlasil. To vůbec není jeho styl,i kdyby měl Macura pravdu,tak Rychtář by ho poslal do prde.. ale rozhodně by si nenechal od něho radit.Takže podle mně taky je to aliby.Už když si spojím ten dopis na rozloučenou,kde napsal to jiné datum.Já si naopak myslím,že ho opravdu napsala v den smrti,protože se tam něco ráno stalo a proto tam dopsal ten datum o čtyři dny dřív než ho ukázal novinářům,aby nevyšlo najevo,že se něco to ráno stalo,stačilo aby jí po hádce nebo napadení řekl ať si skočí třeba pod vlak a už neotravuje.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.