Vyhne se Rychtář kriminálu? Právník varuje, šílené kroky by měl vdovec zvážit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vyhne se Rychtář kriminálu? Právník varuje, šílené kroky by měl vdovec zvážit!

Bláznivé řeči Josefa Rychtáře (56) jsou často na hranici dobrého vkusu a dokonce i samotného zákona. Důkazem budiž jeho exhibice ve VIP zprávách FTV Prima, kdy dokázal spolehlivě rozčílit početné Ivetiny přátele i fanoušky. Rozhodl se totiž, že pozůstalost zpěvačky Bartošové skončí v plamenech jako její ostatky. Na něco takového však nemá nárok a opět by mu mohly hrozit soudní tahanice.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

majolka232
21. 05. 2014 08:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

popocatepetl
15. 05. 2014 03:40

No, existuje institut předběžného opatření soudu a věřím, že právník Arturůva otce o ně v zájmu Artura požádá. To může být vyneseno velmi rychle a Rychtář bude vědět, že nic pálit nesmí. Jiná věc je, že nejspíš o pálení mluví proto, že spousta věcí z pozůstalosti už je rozkradena.

asiblazen
15. 05. 2014 00:12

ib byla bohužel sebestředná sobecká a nekritická sama k sobě, tím ubližovala nejbližším lidem. obklopovala se vědomě patolízalama, co jí jen pochlebovali. byla to jen pohodlnost a lenost, měla spoustu lidí kolem sebe, který nechtěla slyšet a mysleli to dobře. z pohodlnosti nechala jiný konat za sebe a v sebeklamu si nakonec vzala největšího kokona, co mohla.

belali
14. 05. 2014 22:22

Nakládání s majetkem zůstavitele během řízení

Dědici mohou s věcmi nebo s jiným majetkem náležejícím do dědictví během dědického řízení nakládat nebo činit jiná opatření, přesahující rámec obvyklého hospodaření, jen se svolením soudu.

Správce dědictví může s věcmi nebo s jiným majetkem náležejícím do dědictví nakládat nebo činit jiná opatření, přesahující rámec obvyklého hospodaření, jen se souhlasem dědiců a se svolením soudu.

Pokud by tento zákaz nakládat s majetkem do skončení dědického řízení byl někým porušen, může se potenciální dědic domáhat zákazu takového jednání žalobou podanou u soudu a případně návrhem na vydání předběžného opatření.

tomik007
14. 05. 2014 18:40

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prest
14. 05. 2014 17:29

Nemyslím, že kdyby IB byla psychicky zdravá a v pohodě, vdala by se za tohoto člověka. Pořád se rozebírá, zda Rychtář měl podíl na její smrti, ale sám krok vstupu IB do manželství se neřeší,a myslím, že by se mohl úspěšně napadnout, protože Iveta při něm pravděpodobně nejednala při zcela zdravé soudnosti a bylo to spíše v situaci nouze, částečně nedobrovolné vůle.... Nikdo z nás si jistě nedokáže představit, ,že by úspěšná, zdravě sebevědomá Iveta z minulosti spojila s tímto typem člověka, ať už charakterově, věkově, vzhledově, atd. Rychtář sňatkem se ve svých očích vyzdvihl na piedestal mediální "slávy", nabyl důležitosti a stal se ještě víc nesebekritickým, než byl dříve. Je jasné, že nebylo absolutně v jeho zájmu, aby Iveta dál pěstovala vztahy, osobní i pracovní, s bývalými přáteli a známými. Pohled inteligentního člověka z branže, dobrého kamaráda, by mohl přinést pro Rychtáře nepříjemné dopady a postupně začít Ivetě otevírat oči. Rychtář chtěl mít vše "pod kontrolou". Bylo by zajímavé zjistit, proč se Iveta za poslední měsíce tak kriticky změnila, zhubla, zvadla, ztratila jiskru. Osobně si myslím, že to bylo tím, že pochopila, že je sňatkem s R. v pasti. Lidské i umělecké. 100% ji několikrát ujistil o tom, že teď po svatbě jen a jen on má právo rozhodovat i o ní. Dokážu si představit jejich rozhovor před odjezdem Rychtáře na policii 29.5. A hlavně pocity Ivety. Ano, byla nemocná, ale svádět její čin na "nemoc" by bylo krátkozraké. A farizejské, milá policie. Ale na to už se evidentně kašle. Zrzavá vyšetřovatelka se leze producírovat v oděvu jak z E55 na mediálně sledovaný pohřeb. Tuhle dámu bych vyhodil z práce, na hodinu.

jenda_benda
14. 05. 2014 23:11

Řeknu ti proč. Iveta v lednu oznámila Pepovi, že se s ním rozvede a že má vypadnout.
Tak pan Rychtář udělal vše proto, aby ho opustit nemohla!!

setug
14. 05. 2014 17:19

R\chtář jen mele a mele. Chce vypadat jak inteligent a přitom je to primitiv a šmudla.

jenda_benda
14. 05. 2014 23:13

Jen ať mele. Jemu vždycky vypadne z huby tolik ***, že se sám usvědčí

rentierskej
14. 05. 2014 15:04

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

belali
14. 05. 2014 15:13

Takže je tu jediný řešení .Chytnout ho a Standu za *** , nebo za chobot ,vyhodit ven ,svíček tam mají dost ,vymněnit zámky a zahodit klíč .A gejšu a Ťupíka ubytovat v útulku , dokud se nevyřeší dědictví

belali
14. 05. 2014 15:14

za to sprostý slovo se omlouvám

mdada49
14. 05. 2014 19:39

Myslím, že i to nejsprostější slovo není dost sprosté na to, aby charakterizovalo povahu, vizáž a vůbec celou osobnost toho primitiva s IQ dnešního data. Rychtáře !!!

jenda_benda
14. 05. 2014 13:11

Teda lidi chudák Ornella!!!
Ta se k slovu asi ještě dloooooouho nedostane!!!!!

xsedmikraska
14. 05. 2014 12:54

Ptám se sama sebe, proč Rychtář vyhrožuje, že spálí všechny Ivetiny věci? Myslela jsem si, že opravdu truchlícímu člověku je cokoliv, co zůstává po jeho milém drahé. Při truchlení napomáhá fakt, že mi něco zůstalo, něco, vzpomínka. Spálit vše bych chtěla v případě, že by se jednalo o někoho, kdo mi byl nemilý a já již nechci vzpomínat. Anebo? Možná v případě viny, aby se nenašly důkazy. Taky je možné, že Rychtář vyhrožuje spálením věcí po Ivetě jeho rodině. Msta za to, že se nedostavili na pohřeb? Pokud ano, je to hrozně ubohé. Ví, že Iveta milovala svého syna a ví, že cokoliv, co po ní zůstane by měla připadnout Arturovi. Dohodl se s ní a souhlasil, proč tedy doposud okupuje dům od Ivety? Potěšilo mne vyjádření našeho prezidenta, že kdyby byla Iveta v přátelském prostředí, nestalo by se tak. Myslím si totéž. Kdyby byl vedle ni milující a starostlivý člověk, nenechal by vše dopustit tak daleko. Diváci z posledního záběru Ivety poznali, že je na tom strašně zle, on ne? Přesvědčoval nás pomocí zmanipulované Ivety, jak je vše zalité sluncem, nešlo nepoznat, že jiné se říká a jiná je pravda. Ivetin žalostný a posmutnělý pohled vypovídal vše. Proto mne vůbec nepřekvapilo, když jsem se po její smrti dověděla, že chtěla utéci, chtěla se rozvést, že žádala Rychtáře, ať odejde. Z toho jsou nahrávky, smsky a tak je zbytečné lhát, že za vše můžou jen media. Proč, když ji odvedl Macura do Itálie a Rychtář k ní promlouval telefonem, proč ji musel ujišťovat, že se nemá bát říci, kde je, že ji nic neudělá? Bojím se jen pomyslet na další možnost, že rozvod byl pro Rychtáře horší, než Ivetina smrt. Majetnické typy nepřipustí, aby byli opuštěny. "Moje Iveta"....Rychtáři, není jen Tvá, ani ostatky po Ivetě nejsou jen Tvé!!!! Má na ně právo blízká rodina od Ivety! Proč se snažíš urnu s jejími ostatky vecpat do hrobů jiných,kde ji nechtějí, když má Iveta svůj hrob u své rodiny? Každé další počínání Rychtáře jen ukazuje, jak skvělý život s ním Iveta měla.

jenda_benda
14. 05. 2014 13:08

Ano, Pepa chce Ivetu nacpat do cizího hrobu, páč ví, že za chvíli nebude mít z čeho platit poplatky. A navíc bude v kriminále.
A proč chce všechno spálit? Jednoduše je to odpornej, slizskej úchyl, kterej si Ivetu usurpoval pro sebe už za jejího života a chce aby to tak zůstalo. V žádném případě nechce dovolit, aby někdo jiný měl něco po Ivetě. Byť i samotný Artur. Iveta byla přece jeho majetek ne?!!!
O důkazy nejde, ty už dávno zničil.
A navíc to je truc za to, že rodina Ivety ho nerespektuje.
Je to odpornej psychopat!!!

rentierskej
14. 05. 2014 15:09

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mdada49
14. 05. 2014 19:46

Všechny věci po Ivetě spálí a do baráku natahá kameny z celé tratě z Uhříněvsi do Kolovrat. Jako památku na ni. To je opravdu výkon hodný génia.

rentierskej
14. 05. 2014 15:08

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kristinn
14. 05. 2014 17:23

no s tou reakciou o spálení vecí nie je to také jednoznačné. Po smrti svojho syna so tiež kázala všetko vyhodiť a spáliť- musel sa vysťahovať byt. Dobre, že to manžel neurobil a mnohé veci predo mnou schoval. Teraz veľmi ľutujem svoje rozhodnutie a som rada, že môžem brať do rúk veci, ktorých sa dotýkali ruky môjho syna, prípadne tých, ktoré boli výsostne jeho. Uváž, aký som bola blbec, keď som chcela zničiť všetko, aj to, čo vyrobili jeho ruky - napr. drevorezby. Dnes by som bola šťastná, keby bolo zostalo všetko. Mala som žiaľom zaplnené srdce a myslela som, že žiaľ bude o to menší, ak mi ho nebude nič pripomínať...V tomto Rychtářa chápem, prežila som si to. Keď uplynie čas a urobí to, bude neskôr ľutovať - ako ja...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.