Falšoval Rychtář dopis na rozloučenou? Grafoložka popisuje nesrovnalosti... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Falšoval Rychtář dopis na rozloučenou? Grafoložka popisuje nesrovnalosti...

 „Odpusť mi, nemám sílu jít dál,“ napsala údajně zpěvačka Iveta Bartošová (†48) v dopise na rozloučenou synu Arturovi (17). Její maminka Svatava Bartošová (74) ale o jeho pravosti pochybuje. Nevěří, že dopis napsala její dcera...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jezibababa
06. 05. 2014 12:38

Připadá mi docela zvláštní, že v dopisu na rozloučenou chybí oslovení.
Jako by se jednalo o druhý list toho dopisu.

mrdounberlusconi
06. 05. 2014 16:24

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bum-bac-bum
06. 05. 2014 12:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

znojmacka
06. 05. 2014 15:30

bum-bac- tak to naprosto souhlasím- v blesku jsou teď její obrazy, se kterýma se fotila.. http­://www­.bles­k.cz­/cla­nek/ce­lebri­ty-smrt-ivety-barto­sove/­249730­/ive­tiny-obrazy-by-mohly-vydelat-velke-penize-rika-umelec.html
a rozdíl mezi nimi a tímto je na první pohled zřetelnej- a to ve více směrech- nejde jen o to dětinský rozmatlání, kt. jinde nemá, ale taky o sklon- tohle maloval člověk, kt. ani při písmu nemá sklon na levou nebo pravou stranu, ale píše spíš rovně a bez sklonu, - proto mu dělá potíže , aby ten obraz celkově a jednotlivě kruhy v něm měl plynulý "švih" a je to takový "kostrbatý a těžkopádný" už od pohledu. A i to srdce- amatérská snaha o "dokonalej tvar", ale taky bez nějakýho sklonu, kterej ona při svým tiskacím písmu měla.. a co je ještě úplně jinak- ta naředěnost barev oproti těm jiným obrazům je do očí bijící.. vypadá to, jakoby to maloval nějakej školáček vodovkama.. proto taky možná ten netypickej mazanec u kruhu- to vypadá jako kdyby tam původně někomu kápla nevzhledná kaňka a vydávat to jako dárek, nebo to napodobovat znova?- Tak to radši rozmatláme- ať to vypadá jako vnesení novýho prvku do původního (a podle mě taky napodobenýho- ovšem napodobenýho fakt jen klasickýma geom. útvarama)- , protože to nevypadá jako malováno jednou rukou ve srovnání s těma dřívějšíma obrazama.

xcarodejka
09. 05. 2014 17:10

Z kruhu je tentokrát "vývod" a dole červená barva, která znázoňuje vyřešení vyjetím z kruhu a uvolnění. Červená je barva agrese / sebeagrese v tomto případě/ Domnívám se, že je to velmi vypovídající obraz, a že se liší od předchozích kruhů, kde řešení nebylo. "Netypický mazanec tedy nikoli, mne to přímo omráčilo,kolik moc to vypovídá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.