Všichni Ivetini muži: Se Štaidlem tajili světu, že se chtěla zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Všichni Ivetini muži: Se Štaidlem tajili světu, že se chtěla zabít!

Muzikant a producent Ladislav Štaidl (69) vytáhl Ivetu do nejvyšších společenských pater. Z vesnické naivky vypiplal princeznu. Posílal ji do Ameriky na jazykové kurzy, ukázal jí svět, vozil ji na nejlepší dovolené. Pochopitelně i on se podepsal na jejím osudu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

rentierskej
07. 05. 2014 14:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mylly
06. 05. 2014 18:15

No, to je dobrý. Nikdo si nemá brát život. Ať p. Štaidl dělal co se mu líbilo, nic to nemění na tom, že nikdo nemá právo si brát život. Jak by to na tom světě vypadalo? Každý, až na pár vyjímek, které neznám, má nějaký trápení. A každý má své povinnosti. Manželka pana Štaidla se třema dětma také měla jiné představy o životě než že se objeví Iveta a všichni budou říkat, jaký je Iveta chudák, jak o ni musí pečovat a ona se o Ivetu ještě starala. Je mi Ivetky moc líto, ale mohla tu ještě být. Dnes je úpně jedno, co na ni kdo tajil. Dnes už je i je jedno, co kdo ví. Alespoň Ivet­ce..­....­....­....­..Tak­že netuším, pro koho je napsaná tato óda na pana Štaidla. Ivetka si ji už nepřečte, aby se zastyděla a dala se dohromady a pro ostatní asi význam nemá...............

1pravda1
06. 05. 2014 14:54

Štaidl byl ženatý ku-revník, roky šu-kal Zelenkovou, která ovšem respektovala jeho přání - žádná medializace, žádné děti. Pak se zamiloval do Bartošové, nasliboval jí hory doly, pak ji ženáč donutil k prvnímu potratu ve 4. měs. těhotenství. Pak Iveta říkala, že se z potratu nemohla rok vzpamatovat a měla deprese. Pak přišel Arťa, ale Štaidl to opět hrál na obě strany. Jako ženatý ve spořádané rodině se svými dětmi a manželkou (která to špatně nesla a začala pít, pak onemocněla rakovinou) a o víkendu milostivě s Ivetou, která to ovšem špatně snášela, zřejmě ji nasliboval, že se rozvede. Do toho šukač-ka s Darinkou. Štaidl je možná dobrý producent ale jako chlap nestojí za nic. Myslím, že i Artur je v jeho područí a dělá to, co chce otec, taky u něho žije.

ivuska1
06. 05. 2014 14:56

mrdounberlusconi
06. 05. 2014 17:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lillyli
06. 05. 2014 17:31

Ty ses tu naklonoval?
Štaidla se nazastávám, byl jaký byl...ale je jasné, že o něj usilovala více Iveta než on o ni. A jak už mnozí psali..mozek mu spadl do kalhot, jinak by nemohl udělat tak fatální chybu a uplést si dítě s někým takovým. Už ho mohl varovat ta kauza s Třískou.

ivuska1
06. 05. 2014 14:35

U Staidla zacal zacatek jejiho konce. Staidl IB zneuzival jako vetsina z jejich partneru. Jediny on ji mel pomoci. Byla to matka jeho syna. Artur mel matku velice rad a prave kvuli nemu mel Staidl Ivete pomahat ! Image pro Staidla byla vetsi nez syn Artur ! Staidl si sam uzival za mladi s oblibou slavy a prizne jeho a Gottova fanynek. V te dobe mu slava a bulvar nevadil. Az kdyz pak zestarnul , stahl se do ustrani. Ja osobne si myslim, ze kdo ji mel opravdu rad byl Pomeje ,Golda a Macura. Vim, ze to mnoha lidem bude pripadat silene ale ja tomu verim. Staidl je velky boos a on jediny ji mohl nejvice pomoci a vykaslal se na ni. Co se tyka jejiho pohrbu, IB byla verejne znama osoba a mela pravo na velky pohreb , jako vetsina umelcu, u kterych na pohrbech byla spousta novinaru, kamer , znamych osobnosti a nikomu to vubec nepripadalo nemoralni. Je to posledni rozlouceni a je to posledni co pro zemreleho udelate. Jdete se s nim na posledni ceste naposledy rozloucit. Bohuzel IB byla vzdy cely zivot obklopena novinari a fanousky . Na posledni ceste bude opustena a pochovana bez jakehokoliv posledniho sbohem , nekde jako seda mys !!! TO vse je protoze si Staidl nepreje byt medializovan!!!!! A Artur ???? Co by meli rikat synove takove princezny Diany. Uz kvuli ucte k matce posledni verejne rozlouceni s matkou proste ustali !!!!

anezat
06. 05. 2014 15:23

Synové princezny Diany nepřišli o svou matku tím, že spáchala sebevraždu... To je dost velký rozdíl, nezlobte se na mě. A Dianu znal celý svět na rozdíl od Bartošové, to je další rozdíl. A proč by měla být pohřbena jako šedá myš, když tam bude mít svou rodinu a přání pozůstalých by se mělo respektovat? Měla nějaké fanoušky, ale to nejsou POZŮSTALÍ. Jinak vůbec nic ve zlém. Dnes neznáme místo posledního odpočinku např. Mozarta a svět se holt z toho nepotentonuje... Přesto je považován za génia, což Bartošová za 2 století bude asi těžko. Prostě: Prach jsi a v prach se obrátíš.

mrdounberlusconi
06. 05. 2014 17:09

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lillyli
06. 05. 2014 17:33

No, ještě Dianu do toho zapleťte, popletové. Tohle se točí jen kolem několika bláznů, závisláků a exibicionistů.

anezat
06. 05. 2014 09:14

Věděla, že je Štaidl ženatý a nemusela s ním hned lézt do postele, ale chtěla být slavná, tak možná to bez toho nešlo... On měl před ní jako ženatý poměr i s Jitkou Zelenkovou, neuměl žít v monogamii. Když byl mladý, uměl jazyky, měl šarm, to je fakt. Měla si to srovnat v hlavě, než s ním otěhotněla, když už to neměl srovnané v mozku on. Prohlásila v TV, jak byla strašně šťastná, když se narodil Arťa, pak hrozně rychle utíkala do muzikálu, též mi to sedí na to, že byla závislá na slávě (podobně jako Bílá). Ale co je pravdy na tom, že v těhotenství na ni Štaidl naléhal, že si oba najednou vezmou život? Pokud o tom někdo víte víc, prosím reagujte. Děkuji

lillyli
06. 05. 2014 10:07

O tom jsem nic neslyšela..ale předpokládám, že je to jen další výplod jejího chorého mozku.

xcarodejka
06. 05. 2014 14:26

To sotva, On se nechtěl rozvádět a jí říkal, že až budou děti větší..... Spíše výmluva. V rádiu řekl, že Ivetě je třicet a má právo mít dítě. Tedy ji asi na interrupci neposílal, ale nadšený z toho nebyl. Kvůli takovým ,jako byla iveta, se rozumný muž nerozvede.

1pravda1
06. 05. 2014 15:00

S prvním těhotenstvím ji na potrat poslal, sám už měl tři děti a kdo ví, co ji namluvil.

mrdounberlusconi
06. 05. 2014 06:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lillyli
06. 05. 2014 08:59

Nepom­louval­...nep­řehá­něj.­..a neopakuj se stále. Jen jednou řekl v rozhlase, že je Artur tlustý...takže z něj žádný sportovec nikdy nebude, neumí jazyky ani hrát na jakýkoliv hudební nástroj. A to byla pravda, ne pomluva. Pravdou je, že to neměl říkat tak do éteru...ale on sám toho pak litoval. Kdyby to řekl kdokoliv jiný, tak si toho nikdo ani nevšimne, jenže se to týkalo naší bulvární star, tak se to rozmazávalo.

xcarodejka
06. 05. 2014 14:33

Chtěl říci, že kdyby ho měl býval v péči on, tak byl Artur dnes jinde. To, že ho Ivetě vzali, jsem nepovažovala za šťastné. Byl dost velký a mohl si už hodně udělat i sám. Iveta ztratila jeden důvod k životu a motiv bojovat.:.Jak píše v dopise na rozloučenou " ty se neztratíš", dokazuje, že si byla jista že Artur dostane vše, co potřebuje.. Sebevražda je však sobectví, pokud způsobí velkou bolest byť jen jednomu člověku.

1pravda1
06. 05. 2014 14:59

Stačilo, že si toho všiml Artur, jak ho jeho otec pomlouval na veřejnosti, nebo ty bys to od svého otce přehlídla? Mohl se mu věnovat ale místo toho na něho milionář posílal 6tis. nezajímal se o něho a do dnes Ivetě neodpustil, že si ho dovolila opustit. Źenské on a Goťák zásadně opouštěli sami.

mrdounberlusconi
06. 05. 2014 17:11

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mrdounberlusconi
06. 05. 2014 17:11

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.