Další unikátní záznam: Tyran Rychtář a ustrašená Iveta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další unikátní záznam: Tyran Rychtář a ustrašená Iveta!

Jak to také chodilo mezi Ivetou a Pepou? TV Prima přišla s dva roky starým videozáznamem jejich hádky, na kterém je jasně patrné, že Iveta měla ze svého manžela obrovský strach. Mluvila plačtivě, zatímco Rychtář na ni byl přísný a tvrdý!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

asha10
09. 05. 2014 07:49

To video nebude celé, je sestrihane.Pepan ji zrejme vyhodil bumbani a leky pro dobrou naladu.Nekdo nahraval dukaz o piti jak je zavisla .

vemari
06. 05. 2014 09:15

A vzali ji do sveho domu a proc protoze videli vidinu penez a reputace ale Ono se to zvrklo,protoze Rychtar byl cely zivot nicka a Ted videl ze by se vedle zpevacky Mohl zviditelnovat,a jeste k tomu iveta byla hezke a smrncovni zenska a doma Mel odtahanou a ztrapenou darinu která byla ztrapena z něho ze?on byl a je pijavice a parazit !!!!

vemari
06. 05. 2014 09:06

Vzdy rikam ze na postel musi byt dva ,takze I kdyby se IB snazila sebevic a on byl normalni clovek ktery si vazi sve rodiny ,manzelky a deti tak by ji odmitl ale on za ni lezl jak gumidek.

vemari
06. 05. 2014 09:00

Asi je tu zase někdo od Rychtaru protože jsem ještě nepotkala rozumného cloveka aby takto mluvil.za prve ona Rychtare nerozvedla kdyby nechtěl tak by se to nestalo,za druhé ano měla problémy se svým životem ale nikdy nikdo na ni tak neparazitoval jako Rychtář ,a nikdy se nedostali ven tak strasne fotky tak zneuctene jak při Rychtarovi.okrádál ji a bude ji okrádat dal i jejího syna.ji vzal to co měla nejcenejsi život nikdo nemůže říct ze uz byla ztracena .a ještě k tomu rozvodu Rychtář se chtěl zenit a vzít si IB ne ona jeho,ona chtěla se svatbou počkat .on ji okrádál a úplne izoloval od světa a rezal ji jako psa.on věděl jake ma problémy proc ji vzal z léčebny ?protože se bal ze kdyz nebude pod vlivem prášku a alkoholu ze ho nebude chtít a proto ji stále dopoval.a kdo nedělal v zivote chyby tak at hodi kamenem.ale on ji tyranizoval on ji utrapil a zabil.takže si můžete zase Rychtarovic zmnenit nick name aby jste se sebe pokusili hájit ,protože jsem si jista ze je Rychtář se svymi poskoky a rodinkou.dědeček chudacek babička uz nežije co to ma byt ona nebyla zadnou babičkou ,babička by mohla byt kdyby jsi ji nechal na pokoji a žít .

inocenta
05. 05. 2014 21:58

V přepisu ale chybí,, když Iveta říká, že chce na záchod. Teprve potom on říká, aby si odložila tašku a šla.a ona se rozčiluje, že jí říká co má dělat. Namítá, že v tašce má šminky. Rychtář pak říká ať se tedy namaluje a dá se dohromady. Ve skutečnosti je chudák on, protože jak tomu bývá, tak ti co umí naříkat a plakat za každou maličkost jsou ve skutečnosti tyrany a vyděrači.Ti dva se nikdy neměli setkat, ale Iveta nikdy nerespektovala,že je někdo ženatý.

gabcakovamatinka
05. 05. 2014 22:14

Rychtář se tam s ní baví normálne vzhledem k jejímu stavu, že blábolí, drží se stěny a potácí se. Bulvár jistě truchlí, kdopak bude zaplňovat stránky bulváru že jo? Ať je jí zem lehká.

jankanezna
07. 05. 2014 11:17

jankanezna
07. 05. 2014 11:16

presne tak a na zazname vidno ze iveta je bud pod praskami,alebo opita ...a to bolo si myslim ze este pred tym ak usla do talianska......ale to som si neni ista ale myslim si.....je mi Ivety luto ......ak dopadla...ale nevidim nic na tom zazname kde by k nej bol nejako tvrdy alebo ju tyral.......skor si myslim ze mal este zlate nervy na nu.....si predstavte ze sa vam doma niekto pocurava,aj nieco ine .....blabola ze neviete ani co....ale cez to vsetko mi jej je luto

vungtao
05. 05. 2014 21:00

Pardon, ale český národ je národem blbů! Co ona chtěla? Je tu na plech a on ji jen říká, co má vědět sama. Ji zabila její blbost a debilita fanoušků, co té trosce mazali med kolem huby! Pardon!!!!

inocenta
05. 05. 2014 22:08

A takto nás manipulují páni Chytří i v politice. Jde to snadno, jak je vidno.

nemocna
05. 05. 2014 14:42

Seš úplný cvok a píšeš nehorázné lži a nesmysly kdybys zažila takovou situaci tak by jsi věděla jaké to je, mít strach z tyrana co na ní stále řval, vyčítal, zakazoval a přikazoval, vše musela dělat co chtěl on a ona chtěla jen aby jí měl někdo upřimně rád né jí využíval a ovládal, chtěla at se k ní změní, byl jí stále v patách i na wc, trápil jí hlady že utíkala na benzínku žebrat o bagety na dluh, byla nešťastná at se tak nechová a když poznala že se to nezmění chtěla at odejde že chce žít sama bez něj, on nereagoval proč taky šel si po svém promyšleném plánu, měla z něj panickou hrůzu vůbec neblábolila spíš se odvážila něco říct když tam byl kameraman věděla že se bude před druhým krotit a nebude takový jaký je když byli sami, měla jít na policií a nechat jej vyhodit ze svého domu a vyměnit zámky jenže nechtěla kvůli médiím dělat rozruch, byla ze všeho a ze všech vztahů na dně nikdo jí neměl rád jak ona si představovala a stálé řvaní jí deprimovalo víc a víc, vzpomínala stále na Petra odešla za ním za svou první velkou láskou a at má od všech chlapů tady klid, Rychtář je plně vinen za její smrt a měl by shnít ve vězení, at tam zažije nadvládu týrání a ponižování od druhého, že spáchá sebevraždu a bude se smažit v pekle a všichni takového chování!!! Iveta psala, volala, prosila druhé o pomoc, aby jí pomohli vyhodit Rychtáře a nebyl z toho humbuk v mediích, tolik lidí to vědělo a nikdo jí nepomohl to se jej všichni bojí?? jediný Macura měl odvahu a všichni jej obvinovali že je psychopat a přitom on jediný to myslel dobře a chtěl jí pomoci, Její mamince dej pokoj co ty máš co jí obvinovat, je to skvělá žena a Iveta před ní vše tajila at nemá starosti, od Rychtáře jí varovala nechtěla at si jej vezme, když však byla zaslepeně zamilovaná a uvěříla všem slibům a chlácholením nechala se ovládnout a myslela si že konečně bude žít štastně a s milujícím člověkem k ní!! chtěla být štastná veselá rozdávat radost druhým zpívat krásné písničky, ale ke všemu potřebovala být št

gabcakovamatinka
05. 05. 2014 20:53

Co tady meleš ,,nemocná,,? Viděla si jediný záběr že by na ni řval, týral nebo jí nedával najíst? NEVIDĚLA...všechno jsou to lži bulváru a doměnky. Co si tady domýšlíš, že jí byl v patách na wc...Na tom videu je sjetá akorát tak Iveta, blábolí nesmysly páté cez deváté a nebylo to poprvé...pak vycházela k autu v jednom záběru a potácela se, kymácela...to taky ze strachu před Rychtou? Byla pod práškama,v psychoze. Měl jí v tu ránu odvézt do Bohnic. Člověk v akutní fázy psychozy není schopen usudku, myšlení, má halucinace, vymejšlí si. Dobře si to napsala...nikdo ji neměl rád tak jak si to ona představovala, že jí bude opečovávat jako kytičku, krmit, vařit, uklízet, koupat..starat se o ni jako o batolátko a ona bude chlastat, brát prášky, neléčit se a kuňkat do mikrofonu na plejbek. Já chci vidět mudráky jak si takové partnery zavěsi na krky co nepracujou, válejí se, léčit se odmítaj....Každá normální ženská nebo chlap co nechce přijít o rozum při psychotikovi co se nejde léčit by to kopl do zadnice. Skvělá máma zvedne *** a jde osobně za dcerou, když tuší že se neco mele, je zhublá na kost a steží mumlá...mi neříkejte že byla odříznuta od informací, nic nečetla, neviděla, neslyšela. Nevěřím, že nemohla nic udělat jen přihlížet, podobně i brácha....(ségra je mimo republiku tak chápu, že nepřiběhla).

jankanezna
07. 05. 2014 11:19

asha10
09. 05. 2014 08:03

inocenta
05. 05. 2014 22:00

Pravda, někdo začne pít, když žije s tyranem. Ale rozvede se a přestane pít. Kdežto Iveta pila i před tím než Rychtářče poznala. Copak nevíš,že měla problémy s kdekým? nejen s partnery, ale i s rodinou a kolegy.Nebyla schopna dělat Monu Lisu ani Děti Ráje, ale dávala za to vinu druhým.

gabcakovamatinka
05. 05. 2014 13:26

Jaká ,,drsná hádka,,! Iveta stěží blábolí, evidentně z cesty, neví o sobě. S člověkem v takovém stavu se ani nemužete normálně bavit, ani se nedivim že ji linajkuje co má dělat, dyť sama neví kudy kam. Dejte s ní už pokoj. V Bohnicích byla a odešla v léčbě nepokračovala. Kde byla její matinka, která tvrdí že o ničem nevěděla? To neviděla články v médiích, nepoznala na hlase že něco není v pořádku? Taky hází špínu jenom na rychtáře aby se vyhnula svému podílu viny. Když stará Martuciová dokázala dojít do Uhříněvsi tak paní Svatava mohla také. Ted se bude jenom vymlouvat.

hejhej
05. 05. 2014 14:28

gabca.......Jednak paní Martucci dovezl do Prahy syn a je mladší než Ivetina matka.
Je dost možné, že bulvár Bartošová rodina nekupuje.
Do prahy už jednou přijela a nebylo jí otevřeno.
Iveta do telefonu tvrdila, že je všechno v pořádku.
Za dobu s násilnickám Rychtářem klesala na dno velmi rychle.

inocenta
05. 05. 2014 22:07

Naivní prostá paní matka Bartošové. Myslela jsem,že snad podá návrh na zbavení právní způsobilosti . Martucci u nich i byl. Ale mohl to udělat i praktický lékař nebo sociální odbor. Tím,že ji odebrali Artura ji vzali i případný motiv trochu fungovat. Láska dává sílu. Nikdo nic neudělal ale viní s e pouze ten Rychtář. Modřiny měla asi proto, že padala napitá. Sama řekla, že ji on nebije.

jankanezna
07. 05. 2014 11:21

teufel
05. 05. 2014 18:06

Souhlasím, nevidím ustrašenou, ale zfetovanou nebo opilou ženskou, která se musí přidržovat, aby neupadla.V takové chvíli nejde s takovým člověk jednat ani normálně, protože skoro nevnímá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.