Puberťáci zkopali vozíčkáře: Okradli ho a ještě mu přidali jeho berlemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Puberťáci zkopali vozíčkáře: Okradli ho a ještě mu přidali jeho berlemi!

Přepadli vozíčkáře (29), povalili ho na zem, zkopali a okradli! Brněnští policisté pátrají po trojici mladíků (asi 15).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

prroud
18. 04. 2014 14:10

Kdy uz pochopome,ze je to vsechno v nas? V nasich silac­h,na­zorec­h,na­sem chovani a nasi zodpovednosti? Za to zadny urady a vlady nemuzou,ty musej poslouchat jiny "papalase" a vyslapovat.Ale my muzeme chtit co je treba a jak je treba,ale musime si o to umet rict a mit zajem si rict!!! Pak musej slyset!!! Jinak si nemame na co stezovat,kdyz sami moc pro zmeny nedelame......... nikdo to za nas neudela!!!

prroud
18. 04. 2014 14:14

Zvykli jsme si bejt vodeny za rucicku a ted se divime,nevime si rady,svadime to na vsechny kolem,jen sami jsme cistounky jako lilie.Co takhle zacit premejslet a sami se brat o zmeny? Zacit se muze hned,i malickostma.Ale musi bejt ZAJEM konat!Misto place a prazdnejch kecu.

angrybear
15. 05. 2014 09:34

JO, SOUHLAS!

amplituda
07. 04. 2014 23:48

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

frannes
06. 04. 2014 08:48

Co k tomu dodat, pomalu a jistě se nám rodí velký problém, ztracená generace z rodin označovaných jako nepřizpůsobiví.Děti mnohé dělají tak vidí u rodičů, základní školu zcela nezvládají protože rodiče se s nimi nechtějí nebo ani nemohou učit (nerozumějí látce), vidí,že rodič nepracují, žijí z různých dávek, mnohdy pracují na černo nebo se přiživují krádežemi kovů a jiného , nevedou je k pořádku, kázni, respektování zákonů. Navíc funguje efekt smečky, co by si jeden nedovolil, v trojici udělají, navíc mnohdy policie a soudy některé činy neposuzují u všech stejným metrem, dávno měla být snížena trestní odpovědnost u mladistvých na 14 let,zavedena jednotná databáze přestupků a sčítání obdobné bodovému hodnocení u řidičů, sčítání částek u krádeží na hranici 5000Kč (možná i menší) a sčítání na úroveň trestné odpovědnosti- stačila by jednoduchá tabulka kde by neznámějším přestupkům byla přiřazena bodová hodnota a stanovena hodnota kdy se zahajuje trestní říení, komise na ochranu veřejného pořádku mají malou pravomoc a málokdo si z jejich rozhodnutí něco dělá.Pochopitelně hlavní trestem nucená veřejná služba , pokuty, vykázání mimo město atd.

maxovskej
06. 04. 2014 06:53

Je to neuvěřitelné čeho jsou někteří dementi schopný, to je ta současná výchova,já bych zavedl do škol znova rákosku. Stromek se musí rovnat dokud je mladý. Je vtom veliká moudrost našich předků. Mně táta seřezal řemenem na holou tak že jsem si týden ve škole pořádně nesedl. Přesto škoda každé rány která padne vedle­.Třís­kat,tř­ískat a třískat,jenom to na hajzla platí.

setroseuros
15. 05. 2014 11:20

Mas sice pravdu, ale jak se da narovnat mladej stromek kdyz o to sam nema zajem! Jednoduhsi je pro nej predci rust jak fouka vitr a vzdy se nejak prezije! Hlavne kdyz vidi ,ze stare stromky v jeho okoli ziji, a prezij v kazde dobe i poskozene i krive!! Podstatne je mnozit se! A hned jak se to da a kolik se da!!! A tak se uz za par let stane, ze plevelu bude vic nez slechtenych rostlin a skaza vsech je pak jista !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.