Právník Kramného připustil: Jde to s ním dolů… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Právník Kramného připustil: Jde to s ním dolů…

Petr Kramný budu zanedlouho ve vazbě měsíc. Jeho pokus dostat se na svobodu, zamítl soud v Ostravě, a on tak dále obývá malou celu. Jeho právník JUDr. Jaromír Richter připustil, že jeho klient začíná mít problémy.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

xcarodejka
24. 03. 2014 14:46

řeším dvě kauzy, které jsou evidentně zmanipulované. Nevím, zda bych ještě šla s něším k soudu. Zdá se, že je to někdy jen inscenace, kdy se i za cenu procesních vad nějak rozhodne. jen se hledá důvod, aby se došlo k potřebnému rozhodnutí. Dnes ráno říkali, že ta dáma, která poslala Havla do vězení ještě obléká talár. Ony rychlokvašky taky nic neřešily.,zajely se do starých kolejí Je to stejné jako bývalo.

prroud
24. 03. 2014 11:22

Kladu si otazku lukrecie,cos kdy tak spatnyho provedla,ze ti polcie tolik lezi v zaludku? To totiz evidentne nema nic spolecnyho s kauzou Kramny,co predvadis s e svou nenavisti vuci policii,budes asi pekny kvitko kterymu policie slapla na kuri oko .Nevidim zadnej rozumnej a racionalni duvod,proc by v tomhle pripade mela mit policie zajem Kramnymu jak skodit,tak pomahat,staci ji jen poznat pravdu a podle toho se rozhodnout co s nim,nic vic,nic min.Klem nejsou zadny "vys­si"(zl­odej­skopo­litic­kovlas­tizrad­ny) zajmy,aby mela duvod kohokoliv jen tak poskodit!?

prdyvrdy
24. 03. 2014 11:29

prroude, máš jednu dobrou vlastnost, snažíš se být objektivní a nejsi jako někteří hystericky zaujatý. Mám na Kráma opačný názor, ale v podstatě se shodnem. Policie nemá zájem mu něco příšit ani ho z něčeho vysekat. Pokud ho shledají vinným, tak po právu. Hloupé řeči o násilí jsou jen lží, protože kdyby to byla pravda, už dávno by o tom psal všechen bulvár a padaly by hlavy.

prroud
24. 03. 2014 11:54

Jsi jeden z mala,kterej si vsimnul,ze netvrdim ani ze je vrah,ani ze neni vrah .Jsem jen pozorovatel,a to nejen co se Kramnyho tejka,ale i svetovyho deni a svinstev vubec.Povim ti,ze je to nejlepsi zpusob,jak nejlip videt skutecny stavy veci,kdyz proste nefandis nikomu,jenom sledu­jes.­....­....mu­zes se pak vcitovat do kohokoliv a posuzovat ze vsech stran a tim pomerne dobre pred­vidat­....­....vys­love­ne me to bavi.Ovsem ta smutna stranka takovyho postoje(treba se ho ucit) ,vnimas driv nepoznany,vsechnu tu nenavist,to zlo,­sobec­tvi,e­ga,sko­doli­bost,n­ezod­poved­nost,z­avist a krvelacnost a dochazi ti proc jsme tam kde jsme.Kdybysme si to vsechno dokazali uvedomit a tyhle veci jenom kazdej sam za sebe zmenit,svet by se i navzdory vlivnejm darebakum uzasne zmenil!

prroud
24. 03. 2014 11:58

Sledujes co se deje a jen se ptas:proc?,komu to prospeje?.......a zasnes nad tim,jaky vazby a skutecnosti se ti odha­lujou­....­....u­zasny puzzle z kvant informaci,ketry se ti postupem doby skladaj dohromady a zacina davat smysl,je to fascinujici a nesmirne poucny.

prroud
24. 03. 2014 12:00

Ovsem ma to svou cenu kterou platis! : jsi za blaz­na,lha­re,hlu­paka a manipulatora pro vsechny ovcany a "spici" kolem tebe,a system samozrejme tohle zdani podporuje ze vsech sil,protoze jsi pro nej nebez­pecnej­,vybo­cils z rady jeho otroku a dovolil sis postavit se mu........

prdyvrdy
24. 03. 2014 12:43

je nevýhodou internetu, že se dá celý den lozit a bavit se. Je hrůza když stará babka toho ví někdy víc než VŠ. Informace jsou sice dostupné ale málokdo je hledá. Hloupost je pro společnost nutná, kdybychom všichni měli svůj názor na základě faktů tak by si mnohé vlády mohly hodit provaz. Lidé by sebou nenechali tak manipulovat.

prroud
24. 03. 2014 14:45

Hloupost je zamerne vytvarena a pestovana,bohuzel uz mame malo narodni hrdosti,aby nas to urazelo a branili jsme se tomu,pohodlnejsi je "prospat" zivot a nic nedokazat,odejit jak jsme prisli a nechat nase nasledovniky,at se v tom placaj.Nakonec proto doslo ke zniceni Slovanu,protoze by neco takovyho nikdy nedopustili na svy ceste k poznani a v ucte k predkum a svoji vlasti,ke svejm korenum.Proto museli bejt rozdeleny a zniceny,stali v ceste tem kdo chteji zotrocit vsechny a ovladnout vsechno jednou provzdy jako "konecny reseni".

prdyvrdy
24. 03. 2014 12:40

máš pravdu že by bylo líp na světě ale mám pocit, že to jde opačným směrem. Lidi spolu nesoucítí, mají pocit, že jsou schopní, když se mají líp než druhý. Neštítí se bohatnou a okrádat na úkor druhých. Násilí jede jak oheň... No nezávidím mladým. Já jezdím hodně po světě, pravda, že tak jako je u nás v Evropě není. Skoro nikde se tak nekrade. Nikde není problém člověku pomoci nezištně, tady je to vyjímka. Hm ale co naděláme.. lidi nepředěláme. Je zázrak potkat někoho kdo kromě mozku má taky srdce.

prroud
24. 03. 2014 14:34

Kdo jsi,prdyvrdy,divil bych se ze se jeste nezname,na to nas je jeste porad relativne prilis malo,abysme se nikdy nepot­kali­....­....­....­.a v zajmu vsech je,abysme o sobe vsichni takovy navzajem vedeli a spolu­praco­vali,­probu­zenej­ch zacina bejt cim dal vic,ale znalejch je porad jeste jako safranu,maj co delat s probouzenim ostatnich tak jim trva dyl,nez se dozvedi vsechno co je potreba.......

bum-bac-bum
24. 03. 2014 19:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
24. 03. 2014 14:36

Mas pravdu,i v povestnym Chicagu jsem se cejtil bezpecnejc nez doma a pristupovalo se ke me vic "lidsky",vlastne nic nebyl problem,protoze vzdycky byla "dobra vule".........

prroud
24. 03. 2014 14:40

To bude tim,ze malokdo vi,ze srdce je nad mozek.......tuhle prostou vetu vysvetlit by zabralo celou knihu

miap
24. 03. 2014 23:34

Vazeny/a, tak pravdivy a moudry komentar snad ani neni hoden Blesku!!! Jinak jsou skoro vsechny komentare zde jen hnuj a svinstvo. Takze Vam timto dekuji za to, ze mate to srdce!!

miap
25. 03. 2014 00:58

Oprava: myslela jsem tedy vsechny bulvarni platky - nejen Blesk a AHA, ale Blesku se timto neomlouvam.

miap
24. 03. 2014 23:27

santamonica
24. 03. 2014 18:07

pekne receny a napsany

ho.no
24. 03. 2014 11:19

Ježíši,to je zase článek

lukreciaborgia
24. 03. 2014 10:43

Sem napište Váš názorA divte se,že to s ním jde dolů:Ikdyby se hned přiznal,tak mu nevěřím a pevně věřím,že to má ze šikany a vytlučené z něho.Pravdu chce policie slyšet,jen pravdu a nic než pravdu a jak jim ji řekne,tak je to špatně.Přiznej se!!Slyší od rána do večera.Ani takový chlap,jak byl Tomek to nevydržel a oběsili ho.Totéž čekám i u pana kramného.Raději ho policie oběsí,než by ho pustili,když nic nemají.Kdyby měli,už by ho odsoudili.Česká policie a justice mně děsí.

setroseuros
24. 03. 2014 11:16

Nemas v tom taky prstiky lukreciebogio z rodu italskych travicu? Kdyz PK porad tvrdi ,ze byly otraveny , nemel ten jed nahodou od tebe?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.