Nový přírůstek do Ordinace! Do koho se zakoukala Hüttnerová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nový přírůstek do Ordinace! Do koho se zakoukala Hüttnerová?

Návrat na obrazovku po sedmi letech. Jiří Klem (69) si v Ordinaci v růžové zahradě zahraje nerudného otce primáře Davida Suchého v podání Jana Čenského (52). „Zase záporák,“ konstatoval herec s nezaměnitelným hlubokým hlasem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

frannes
19. 03. 2014 19:03

Amplitudo , no fuj, před 22. hodinou až tak,i když ono je to vůbec jedno .Seriál běží dlouho, dívám se asi dva roky a zdá se mi ,že tvůrci jedou jako po horské dráze, stupňují nechutno a nekoukatelno do vrchního bodu, tam se něco stane (odchod Kuklové, Pantoflice, tetičky z Ameriky a podobných zjevení), potom je krátké období normálního děje, naštvaný divák se usadí a doufá, ovšem další vlna se blíží, začne blbnutí kolem Lepařové, přidají se vlezlí bezdomovci a Mázl zcvokne s jakousi poběhlicí. Měli by tvůrci vždy tento úsek označit třeba jako na dálnici (Exit Lepařová) , nebo vymyslet po dobu totálního blbnutí nějakou objíždku třeba na Fandovi a včas divákovi oznámit, už zase můžete, podivné obludy jsou pryč.Hlavně ať už bulvár přestane říkat každé šmíře hvězda ........, ,hvězdy obvykle v nekonečných seriálech neztrácejí čas a pověst, pro Huttnerovou a dokonce i Klema je to jakási valorizace k důchodu .Jinak na placené satelitní televizi jistě lze najít výše uvedené prvky v hojné míře ovšem (bohužel) ne v seniorském obsazení a to po 22.-24. hodině.

amplituda
15. 03. 2014 10:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.