Míšovi (16) před dvěma lety onemocněl leukemií: Chemoterapie mu ničí kosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Míšovi (16) před dvěma lety onemocněl leukemií: Chemoterapie mu ničí kosti!

Na léto 2012 Michal Kopta (16) z Beztahova na Benešovsku nikdy nezapomene... Skončil základní školu, přijali ho na střední, účastnil se závodů na kolech. Bohužel tyhle prázdniny se ale nakonec točily kolem něčeho jiného – leukemie!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kubajakub
10. 03. 2014 11:33

Když už pominu opět chybu už v titulku (kruci, dejte si pozor aspoň když píšete o tak vážné věci, než o debilních pseudo***blitách!!, tak jakékoli onkologické onemocnění je strašné. Někdy se díky Bohu povede pacienta uzdravit a i vyléčit (pokud pět let po skončení léčby jsou onkomarkery OK), ale nikdo neví, jak se ty rakovinné buňky rozbují a kde se objeví metastázy, Strejda měl rakovinu žaludku, třičtvrtě mu odebrali, chemoterepie v tomto případě nebyla vhodná pil různé šťávy ze Švvýcarska a pod,, v rodině doktor.. po dvou letech se metastázovalo do jater a byl konec... A kolegyňce zemřela na rakovinu maminka a do půl roku onemocněl tatínek a další půlrok a zůpstala sama - ve 24 letech. Ach jo, tak hrozná zákeřná nemoc je to..

abvydavatelstvi
10. 03. 2014 10:56

Kdo má jakoukoliv formu rakoviny.... měl by si sehnat čerstvé kozí mléko a denně pít dva litry a i víc ...... kozí mléko rychle posiluje imunitu a tělo je odolné s rakovinou bojovat.... na Slovensku se už tak vylecilo hodně lidi.... nemocný člověk rakovinou musí vyechat vařenou stravu... hlavně maso a veškeré chemické potraviny.... lehké polévky se můžou... tvaroh banány.. atd... ale hlavně co nejvíc čerstvého koziho mléka.... výsledek se dostaví do tří měsíců....

kubajakub
10. 03. 2014 11:34

Ano, je to sice dobrý návod, ale výsledek SE NEDOSTAVÍ do tří měsíců, spíš MPŮŽE SE DOSTAVIT VÝSLEDEK. Bohužel návod na uzdravení to fakt není.

abvydavatelstvi
10. 03. 2014 11:53

Léčbou rakoviny čerstvým kozím mlékem se už zabývám několik let..... sama jsem si rakovinu tímto způsobem vyléčila a od te doby to všem doporučuji..... kdo čerstvé kozi mléko z raniho dojeni poctivě pil denně ve větším množství, vždy se uzdravil .... nejlepší je mléko od koz z horských pastvin..... kde se v mléce odzrcadluji různé byliny... v Holandsku z koziho mléka vyrábí i zmrzliny.... diky pozitivním výsledkům to na Slovensku už sami doktoři doporučuji svým pacientům...... kdyby to nebyla pravada a neviděla bych výsledky tak si to nedovolim napsat..... mám v plánu založit sanatorium na léčbu rakoviny kozím mlékem.....

kubajakub
10. 03. 2014 12:17

Ale já netvrdím, že kozí mléko není zdravé, sám jsem ho pil u tety každé ráno.. je plné vitamínů a mohou je i alergici, kteří nesmějí mléko kravské atd. atd. - ale jako zdravotník vím, že je NESMYSL tvrdit, že je kozí mléko účinnější než cytostatika a podobně, zavání to šarlatánstvím - můj strejda pil např, nálev z kombuchy, o níž se také tehdy tvrdilo, že vyléčí rakovinu - nevyléčila ani jeho, ani druhého pacienta z rodiny, prostě kozí mléko coby podpůrný a hlavně PREVENTIVNÍ prostředek je super, ale nevyléčí rakovinu, může možná zpomalit nebo vylepšit stav pacienta, pokud se zachytí v ranném stádu, ale opravdu se musím smát tvrzení, že kozí mléko rakovinu vyléčí, ach jo, svatá prostoto, kéž by, kéž by to bylo tak jednoduché!!

marie60
10. 03. 2014 08:27

Má kámoška dostala angínu a najednou se jí na krku udělaly bulky. Lékaři taky pak u ní zjistili leukémii, které nakonec podlehla.Bylo jí 19 let. Její rodiče měli jen ji. Ted´ žije její maminka sama.Manžel jí taky už zemřel. Někdo má moc smutný život.

mrdounberlusconi
10. 03. 2014 06:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.