Rychlovky za pár korun: Smažený celer s mozarellou podle Evy Přecechtělové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rychlovky za pár korun: Smažený celer s mozarellou podle Evy Přecechtělové

No řekněte sami, nechutná snad každému poctivá česká bramboračka, škubánky nebo knedlíčky? Dnes vás ale naučíme další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ferdinand6
28. 02. 2014 05:32

Tohle je snad ještě horší než ty "delikatesy" na mimibazaru.

baronessa
28. 02. 2014 11:01

a jedl jsi to vůbec někdy? Smažený celer je výborný, ani tam nemusí být salám a sýr. Důležité je jíst ho brzo po usmažení, aby obal zůstal křehký a křupavý.

marek.d
13. 10. 2014 09:25

Ano, je to tak, smažený celer je vynikající, Když jsem ho prvně měl ochutnat, tak jsem se šklebil a dal jsem si ze slušnosti - a pak jsem si přídával a dlabal, až jsem měl boule za ušima. Je opravdu výborný - ten recept mě navnadil, dnes koupím celery a zítra bude k večeři. Mmch děláme i celerovou polívku - na kostičky celer a brambory, zajíškovat, rozšlehat vajíčko, okořenit, zelenou petrželku nebo pažitku.. a jak každému chutná!

jaromir123
13. 10. 2014 09:51

A proč se musí všechno balit do mouky a smažit v oleji ? Stačí jenom do páry.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.