Čtyři svatby nestačí, drahoušku! Dnes večer si Zach bere Vlasákovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Čtyři svatby nestačí, drahoušku! Dnes večer si Zach bere Vlasákovou!

 Už 20 postav nechali krvežízniví scenáristé za tři a půl roku v Cestách domů zemřít a vystrojili jen 4 veselky. Už se ale blýská na lepší časy. Právě dnes večer se vezmou lékařka Černá a státní zástupce Kenigr. Žádnou velkou romantiku ale nečekejte. Jejich představitelé Lenka Vlasáková (41) a Roman Zach (40) to pojali dost civilně.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

frannes
12. 02. 2014 17:28

Zdravím, seriál Cesty domů vyniká mnoha minely vyplývající z neznalosti autorů scénáře především předpisů a praktik v celém procesu vyšetřování, přípravy žaloby a soudní praxi, především podjatostí různých představitelů , neprofesionálního chování policistů atd. Nyní to vypadá,že ve vile u Kenigrů by mohlo vše pod jednou střechou se semlít jako v mlýnku, Jaryn by věc vyšetřil, Hynek zpracoval pro soud, matinka by soudila a její přítel by dělal obhájce.Chybí jen někdo , kdo by provinilcům sekal hlavy nebo končetiny a další jež by mrtvolky zakopávasl na zahradě.Nevídáná věc, Jaryn si jen tak picne na Závišovu gorilu, asi ji zraní, ví vůbec někdo co znamená použití služební zbraně proti jiné osobě za zahájení řady následných úkonů , v ději ale nic, asi je to běžné (třeba to tvůrci okoukali z westernů ,na divokém západu v době než i tam nastal nějaký právní stav).Pro Hynka by jako svtební dar měli připravit opancéřované trencle se zámkem, klíč by nevěstinka měla na tácku s prstenem.V seriálu za dobu co jsem s přestávkami viděl se vyskytla řada pozoruhodných minel i z oblasti zdravotnictví, výkony některých představitelů mi brání dokonce se na ně dívat i v jiných filmových a divadelních kusech (Rybová, Etzler).Celkově vhodné pro nenáročného diváka s IQ tykve a mírně thrillerově orien­tova­ného,­jednou za čas tam přijede buldozer a vše staré vyhrne kamsi a začne s novou rodinou, jen ten Mašek stále plave od série k sérii .

ahmik
12. 02. 2014 14:58

Hlavně ať superhvězda Vlasáková své ANO řekne NAHLAS a nešeptá jako v celém seriálu.Většina diváků už tomuto morbidnímu a hloupému seriálu řekla NE a tak ať alespoň jednou zde zazní hlasité ANO.

mirkazam
14. 02. 2014 08:42

Nevím, proč Vlasákovou cpou do všech seriálů, když její výkon je jako přes kopírák. Co je to za herečku ?Všude stejně šeptá a její výraz je neměnný.

johanka
12. 02. 2014 08:27

Seriál Cesty domů je něco tak hloupého, že podle mého názoru se něco podobně stupidního v naší zemi ještě "nepodařilo" natočit. Kultura čechů je v hlubokém úpadku, jak dlouho budeme nuceni dívat se na něco podobného ???

bernadette
12. 02. 2014 09:03

Řekla bych, že jen pokračují v tradici. Ordinace v růžové zahradě nebo Rodinná pouta nejsou o nic duchaplnější. Jen se možná trochu přitvrdilo, protože se tvůrci domnívají, že tím přilákají diváky. Nepřilákají. Kdo chce něco napínavějšího, pustí si radši krimi a ne tuhle s.r.a.č.k.u.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.