Dcera Vladimíra Brabce Helena: Pohrdání majorem Zemanem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Vladimíra Brabce Helena: Pohrdání majorem Zemanem!

Herečka Helena Brabcová (50) se rozhodla poprvé promluvit o životě se svým tátou Vladimírem Brabcem (79). V době dospívání si ho příliš neužila, a když jí začali ve škole kvůli seriálu 30 případů majora Zemana říkat Zemanová, tak to vztahům taky moc neprospělo.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mrdounberlusconi
15. 02. 2014 19:48

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mrdounberlusconi
15. 02. 2014 19:47

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

frannes
15. 02. 2014 18:29

Předem , je třeba oddělit seriál jako takový a jeho představitele, herci to měli jako práci, v některých případech svým způsobem nařízenou,jestli o někom řeknu,že je průměrný herec ,nemá to se seriálem nic společného a je to můj názor (konkrétně výkon v seriálu Ulice).
Vlastní seriál, náhodně jsem zmínil Babice a Čihošť, v obou případech došlo k manipulaci s fakty a nevím jak výsledky vyšetřování v režii STB lze brát jako hodnověrné.
Babice- především je nejasná role údajného agenta CIC Malého, není doloženo ,že agentem této služby skutečně byl, šlo o dobrodruha bez politického názoru a je pravděpodobné,že čin byl provokací v režiji STB k nastolení tlaku na soukromé rolníky ke vstupu do JZD, útoku proti církvi.To ,že byli zabiti tři lidé omluvit nelze, bylo odsouzeno následně přes 100 osob, byly tam i tresty smrti, podle Wikipedie existuje svědectví,že Malý nebyl v přestřelce usmrcen a zraněný byl odvezen autem SNB a nastrčena mrtvola jiného muže.
Čihošť
Nevím jak můžete zpochybňovat to ,že farář Toufar byl mučen,bit, držen o hladu ve Valdicích a na následky mučení zemřel.Pohyb kříže nebyl dle archivních dokladů farářem řízen,takzvaná rekonstrukce byla zmanipulována. Hlavní vyšetřovatel STB případu byl za činnost v tomto případě odsouzen.
V mém případě vlastně prvoplánově nešlo jen o tento seriál, vadí mi ,že bulvár dokolečka omílá několik témat z nichž některá jsou notně vyčichlá místo skutečných problémů které vadí lidem jako drobná kriminalita , zneužívání sociálních dávek,boj proti drogám, hernám ,pracovní příležitosti pro osoby handicapované zdravotně, věkem nebo péčí o děti u samoživitelek.

frannes
15. 02. 2014 12:02

baronessa si myslí,že stačí zdravý úsudek , skouknout epizodu, to přehlédnout, to neposlouchat , fouknout a už je to čisté jako lilium.Taková Popelka od macechy dostávala za úkol oddělit od sebe hrách , šošovici a k tomu smetí s popelem, pomohli ptáčci,ale obecně to byly oddělitelné složky.Ovšem konstrukce v dílech z diskutovaného seriálu sice mnohdy a to rozhodně ne ve všech případech navazovala na skutečné děje, nadstavba byla ve formě jako by vše někdo přelil vyjetým olejem , oddělení velice obtížné ,zvláště tam kde byla fakta účelově překroucena (Babice, Čihošť atd.).Zahraniční díly už byly zcela mimo realitu, šlo o útoky na emigraci, radio Svobodná Evropa atd.Kde tam bylo možné najít kvalitní detektivku opravdu nevím.

adeso
15. 02. 2014 12:34

jestli někdo pamatuje nebo zná z výpovědi svědků zrovna případ Babice- tak se nemůže dovolávat překrucování. Byli tam jednoznačně zabiti tři funckcionáři KSČ skupinou sedláků vedených agentem CIC p. Malým. O čem chcete diskutovat, že někdo někdy má právo na bezdůvodnou vraždu??? A Čihošť , kde se stal zázrak??? ale jděte, vy jste právě tou obětí toho překrucování - farář Toufar se nakonec údajně pod bitím přiznal k k blafování sám... ale pro komunistobijce svatý muž JInak případy byly samozřejmě podle skutečnosti i když se vám to nelíbí, možná trochu víc barvité. A Herec Brabec i v jiných filmech a pohádkách je opravdový herec, opět i když vy ho neuznáváte

baronessa
15. 02. 2014 10:28

Další hloupý titulek, který naprosto neodpovídá obsahu rozhovoru.

fortin
15. 02. 2014 11:55

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

frannes
15. 02. 2014 08:41

evicka 55 , myslíte to opravdu vážně , pan Brabec je dle mne průměrný herec, to je individuálně věc názoru, ovšem ,že výše citovaný seriál je holá pravda to už bylo dávno vyvráceno, na některé skutečné kriminální případy byla v režiji STB naroubována nenávistná propaganda,jiné jsou mistrnou fabulací propagandy, fakta byla překroucena , mám za to ,že tento a podobné seriály by v televizi neměly co dělat , bulvár by se měl zajímat o jiné aktuální záležitosti , ono to někdy vypadá,že podél cesty je několik hromádek tentononc a když začnou osychat , musí se do nich bušit klackem,aby zase byly cítit a na titulní straně bylo velké téma ( viz témata Bartošová, Bohdalka, Jirásková ,Agáta atd.)

baronessa
15. 02. 2014 10:29

myslím si, že člověk se zdravým úsudkem dokáže propagandistickou nadstavbu bystře odhalit a nenaletí jí. Zbude pak kvalitní detektivka, na kterou se dá dobře dívat.

fortin
15. 02. 2014 11:54

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

evicka55
16. 02. 2014 07:28

Opravdu je to věc názoru,příběhy jsou podle skutečných událostí,kdyby nebylo bulváru tak bychom se nic nedověděli a vše by se zametlo pod koberec.Jinak klídek,pohodu a kafíčko.

evicka55
15. 02. 2014 07:19

Vladimír Brabec je super herec a seriál o majoru Zemanovi je holá pravda.Měla by být na svého otce pyšná

mrdounberlusconi
15. 02. 2014 19:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.