Nečekané: Důvěrnosti kolegů z Ordinace Rychlého a Kociánové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nečekané: Důvěrnosti kolegů z Ordinace Rychlého a Kociánové!

V Ordinaci v růžové zahradě se schyluje k dalšímu milostnému románku! Ač se dravá barmanka Renata (Irena Máchová, 32) snaží ze všech sil ulovit primáře Mázla v podání Petra Rychlého (48), jeho pozornost se k její smůle stáčí k sestřičce Mirce. A protože teď její představitelka Kristýna Kociánová (28) bude s charismatickým kolegou Rychlým trávit mnohem více času, učinila opatření, aby tím neutrpěl její skutečný partnerský vztah.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

iva.jezdik
01. 02. 2014 12:08

vy jste vážně nemocná - na hlavu!

nemocna
31. 01. 2014 23:24

Dětí jsem odchovala sedm a žádné nepotřebovalo žmoulat hadru v pusince i dudlíky brzo skončily svou práci a odnesl je Mikuláš jinému miminku co jej potřebovalo a dostalo za něj hračku, pochopilo že by hračku muselo vrátit a miminko by plakalo, k malému dítěti se má přistupovat pomalu a pohádkou, třeba i zpíváním a né vrazit mu když brečí hadru a matka si jde po svém, však až mu zoubky vyrostou at se nediví že bude mít prokousané povlečení když nebude nadosah jak říkáte šmudlík

nemocna
31. 01. 2014 23:10

Johanka máte stoprocentní pravdu a iva.jezdik at si tvrdí co chce nemá pravdu asi její děti také cumlají slintají nějakou hadru, je to otřesné se na toto stále dívat, to nemohli dát do filmu jiné dítě co to nedělá? to neumí matka utěšit dítě jinak než že mu vrazí hadru prý šmudlíka, v životě bych to dítěti nedala dudlík se umyje a pryč s bacilemi ale toto je shromaždovačka bacilů počínaje afty až se stanou chronické stále opakující, je to sice krásný chlapeček ale stále jej vidět s tou usmolenou hadrou v puse je hnusné, aspoň při filmování by mu jí dávat nemuseli když je na ní tak fixován, šmudlíci se používají na docela jiného né do pusinky ale na jemný dotyk po tváři a spinkání, do pusy patří dudlík nebo kousátko které se dá umyt

iva.jezdik
31. 01. 2014 12:11

johanko,
máte děti? Jestliže ne, je to dobře! Nedovedu si představit, co byste udělala s dítětem nehezkým . Jak podle Vás vypadá "normální, hezké dítě"?
To, co má malý Filip v puse, je tzv. šmudlík. Je to plyšová hračka, se kterou se miminka různě šmudlají a mazlí. Výhodný je pro ně právě jejich plochý tvar . Jsou z nejkvalitnějšího jemného plyše s atestem od narození. Nenahraditelný, když lezou první zoubky.
Mějte hezký den!

johanka
31. 01. 2014 13:55

ivo, děkuji moc za vysvětlení. Dítě mám, ale nikdy jsme neměli žádného "šmudlíka" a ani nevím, že by se používalo něco podobného. Přitom si nemyslím, že jsme o něco přišli. Vím, že když dětem rostou zoubky, tak rády něco dávají do pusinky. Ale ten Filípek snad ještě nebyl v záběru, aby neměl tuto - jak říkáte plyšovou hračku v pusince. Tak se omlouvám, jsem pečlivá máma a myslím, že není ani v pořádku, když malé dítě dává do pusinky hadrovou hračku, na které se nachytá spoustu různých bacilů. Uslintaný hadrový předmět, který batole vyndá z pusinky, tak na sebe naváže všechen prach a ten koloběh se opakuje-děťátko spolyká všechny bacily .....Zakže pro nás je něco podobného celkem dobře nahraditelné Také přeji hezký den

johanka
31. 01. 2014 13:56

Takže pro nás je něco podobného celkem dobře nahraditelné .....

johanka
31. 01. 2014 11:12

Je to seriál-i když skoro nekonečný a tak bychom to měli brát. Je fakt, že herci se snaží podávat co nejlepší výkony, vždyť jsou za tyto role dobře placeni. Takže i "potvora" Renata, v podání Ireny Máchové, je v této roli dost dobrá a důvěryhodná. Všichni v tomto seriálu jsou přesvědčiví a podávají dobré výkony. Jen se vždycky divím, kde tvůrci seriálu berou malé děti, které zde "vystupují". Docela dost mne totiž rozčiluje malý chlapeček v roli Filípka, protože to dítě má pořád v puse nacpanou nějakou hadrovou hračku. Dost mi to vadí a vnímám to jako nějakou nenormální poruchu dítěte. To si režisérka Hornová nemůže vybrat normální, hezké dítě ???

3sandra
31. 01. 2014 00:22

frannes prožíváte to víc, než je zdrávo, uvědomujete si, že je to scénář, kdyby všichni jednali, jak popisujete, o čem by to bylo? Bavil by vás nezáživný příběh, ve kterém by se všichni chovali, tak, jak si myslíte Vy, že by se chovat měli. Proto scénáristé tvoří příběh, který zaujme a nutí diváky se dívat i na další díl. Scénář, kde chlap odhadne zlatokopku na první pohled bude o čem?
Poznámka: film Prety women by byla o čem, kdyby do auta nenechal boháč, nastoupit šlapku...jen proto, že vy víte, že by to normální chlap neudělal. Mimochodem bych ráda bych si přečetla definici "normálního muže".

frannes
30. 01. 2014 17:39

Nebudu se moc rozepisovat, Renata je typická zlatokopka navíc dost průhledná, normální chlap by měl zavětřit a prchat co nejdál, navíc má v blízkosti kolegu Suchého a ten by mu jistě pověděl své.Scénáristé si prostě hrají, vždy diváka doženou k odmítání, odporu a pak milostivě děj zavedou na pravou cestu.Každý normální chlap určitě nebude fandit zlatokopkám a to těm seriálovým ale i skutečným, co takhle založit web do kterého by se každý podíval (bohužel by to zase narazilo na nesmyslnou ochranu osobnosti).Takže když Vás někdo okrade, napadne , pomluví ,je pod ochranou , kdo chrání Vás, proč se rozmazávají obličeje v Tv, zločinci si maskují obličej, to je mi divná spravedlnost.Takže ženské jako Renata hnát co nejdále,radím dobře...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.