Tenhle odporný muž přepadl seniora. Poznáte ho? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tenhle odporný muž přepadl seniora. Poznáte ho?

Nechutný parazit si troufl na důchodce, který se vracel z pošty a bez skrupulí ho zákeřně napadl a obral.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

frannes
17. 01. 2014 12:29

Amplituda- to je neuvěřitelné co píšete, v čem byl ten senior odporný,proboha nikdo nemůže za to ,že je senior, každý se do toho věku jednou dostane, vy nemáte rodiče v tomto věku , nebo dědu a babičku.Jestli to nevíte tak důchod je prostě zdrojem příjmu seniora, má jistě za sebou léta pracovního nasazení, ranního vstávání, možná i těžké a nebezpečné dřiny. ze svého platu odváděl daně, zdravotní a sociální pojištění, vychoval děti, možná má vnuky kteří ho navštěvují.Něco tak nechutného může říci jen provokatér nebo zlý člověk , možná takové jednání schvaluje, možná se na něm i někdy podílel.Jestli si myslíte,že senioři mají na růžích ustláno, žijí v přepychu ,jste buď hloupý nebo ignorant. Důchody v ČR nejsou vzhledem k stále rostoucím cenám prakticky všeho dostatečné, pro většinu lidí znamená odchod do důchodu omezení , vynucenou změnu stylu, žádná kultura, restaurace, drahé rekreace, nové oblečení, od prvního ledna bylo závratně přidáno 30-60Kč na měsíc ,podívejte co všechno se zdražilo a ještě zdraží i v důsledku podle mne neuváženého kroku ČNB.Obranou proti napadením, různým bytovým zlodějům apod. by bylo jistě nechat si důchod vyplácet na účet , platit kartou a mít jen minimální hotovost u sebe i doma, nikoho cizího nepouštět do domu(bytu) . Ze strany legislativy zavedení registru přestupků (pachatelů ) do kterého by měli přístup městští a státní policisté, trestní komise měst, státní zastupitelství a soudy.Zároveń stanovení principu řetězení (sčítání) jednotlivých přestupků do trestného činu (platí i pro součet výše krádeží do dosažení částky odpovídající trestnému činu),pokud byl kromě krádeže i verbální útok na osobu ,brát samostatně částku i tento útok i když nedošlo k výraznému ublížení na zdraví.

bohatypoodnikatel
30. 01. 2014 13:00

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mirkazam
17. 01. 2014 12:02

Proč není diskuze k těm cikánům ?? Pochopitelně ,vždyť šlo jen o přestupek. A zajisté byla potrestaná prodavačka,že nenastrčila i druhé ucho, to aby se nemuseli ti zloději namáhat. Neskutečné !!!

sugarbitter
12. 01. 2014 11:35

Někdo manipuluje seniory s úsměvem a u souduj se tvářáí jako" já nic, já m,uzikant" a smutné je, že nachází podporu.

amplituda
12. 01. 2014 11:01

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.