Smutná galerie pejsků bez domova: Lekli se petard a utekli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Smutná galerie pejsků bez domova: Lekli se petard a utekli!

Kvůli silvestrovskému odpalování pyrotechniky je nyní v Česku spousta nešťastných majitelů psů. Jejich zvířecí mazlíčci se lekli petard a rachejtlí natolik, že utekli a teď se neznámo kde zmateně toulají a marně hledají zpět cestu domů.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

nemocna
07. 01. 2014 04:14

Je to šílené co se děje od převratu střílí se všude a po celý rok, člověk nikdy neví kdy kde zase bouchne rána a je jim jedno jestli je den nebo hluboká noc, za komunistů to bylo lepší ohnostroj dělali jen pyrotechnici a na jednom místě pro celé město všichni se byli koukat na tu krásu, randál byl chvílu a neničilo to ovzduší tak jako ted, zakazují topit podřadným topením a toto mnohem víc zasmradí znečistí ovzduší než když se zatopí at je teplo, je toho až přehnaně moc, zvířat je mě nejvíc líto jsou v šoku z ničeho nic takové rány, je to pro ně ohlušující vždyt slyší víc než lidé, všichni utíkají ani neví kam schovávají se třepou a naříkají, někteří i poraní, zabijí, lesní zvěř naráží do ohrad, stromů v moci nevidí a zlomí si třeba jen nohu a pomalu bolestivě umírají, stojí to za to dělat ohnostroj takový randál a ničit si vzduch??? každý se předhání jaké má rakety a co nejvíc at má než ten druhý a je jim jedno co to způsobuje bezcitní a lhostejní, ještě se smějí když vidí pelášit kočku nebo psa, mělo by se to zakázat zrušit ohnostroj je k ničemu jen škodí, nejsme na této zemi planetě sami tak myslete i na druhé živočichy co s námi žijí na této planetě a nekupujte nestřílejte neohrožujte druhé a ještě zbytečně vyhazujete peníze za které by jste mohli mít užitečnější věci k životu, toto nikdo k životu nepotřebuje spíš zdravý čistý vzduch a klid k odpočinku ZRUŠTE OHNOSTROJE NEBO ASPON OMEZTE JEN NA JEDNO MÍSTO VE MĚSTĚ A KDE PŘÍMO NEBYDLÍ LIDÉ, SLAVIT SE DÁ I BEZ TOHO!!!!!!!!!!!!!!

prroud
05. 01. 2014 10:24

Je mi lito vsech dusevnich mrzaku co neberou bezohledne a sobecky ohled na druhy a zvirata i zver a prirodu vubec.Je videt az jak jsou zaostali.Nazrat se,vyspat,pobavit se tim,ze se ozeru a udelam bordel­....­....­.celej zivot,proto zrejme prisli na svet.

prroud
05. 01. 2014 10:28

Zapomel jsem to hlavni: zvirecky si zas.ukat,protoze o "milovani" taky samozrejme nic nevedi.Degradujou vsechno na co jen pomyslej a na co se podivaj,ceho se dotknou,"Tvarove".

hchkr
05. 01. 2014 09:30

nevím proč se toto řádění nezakáže. Vadí to nejen psům, ale i lidem, jediní kdo z toho mají užitek jsou prodejci, ostatní s tím jen trpí

debatujici
04. 01. 2014 22:01

Máme dva devítileté pejsani a každý rok je na Silvestra uklidňujeme tím, že koukáme na debilní estrády aby neslyšeli hluk z petard. Místo abychom si užili Silvestra podle svého, tak se musíme přizpůsobovat magorům, kteří si myslí, že když celý Vánoční svátky a ještě i dneska vyhází plno petard, tak jsou Kingové. Nejsou. Jsou to sobci, kteří neberou ohled na staré lidi, mimina a zvířata. Někdy se pes lekne tak, že uteče i když je na vodítku, prostě se vytrhne. Letos jsme na tom tak, že se psi bojí jít i na zahradu. Příští rok hodlám nějakého takového chytráka chytnout, narvat mu tu petardu do ... a poslat ho k čertu.

prroud
05. 01. 2014 10:17

Poradim ti,a vlastne vsem "normalnim" lidem.Existuje takzvana velka zasahova policejni vybuska.Az praskne dementum na zahrade a az si doma uklidej co jim popada z polic a za tejden zas zacnou slyset,mozna se nad sebou zamyslej a svatky zacnou zas bejt kulturni udalos­ti.Br­utal­ni,a­le vyzkouseny,funguje to.Nakonec sami to prece chteji a delaji,bude se jim to tedy moc libit!A kdyz nic jinyho,po par takovejch POSLEDNICH akcich,radni mesta,pokud jsou normalni,tyhle veci proste zatrhnou!

debatujici
05. 01. 2014 13:00

Mm pocit, že toto naši sousedi již několik let používají jako silvestrovskou pyrotechniku. A aby neměli bordel na zahradě, chodí to odpalovat doprostřed ulice. Podotýkám, že v ulici jsou 2 domy s pečovatelskou službou, domov důchodců a ve vilkách žije většina lidí v důchodovém věku. Jejich dědovi je přes 70, ale protože vychoval asociálního syna, který "vychoval" 2 hajzli z nichž jeden je ve 21 notorický alkoholik a druhý v 19ti závislý na drogách, tak tomu jedinému ten bordel přeju. A tihle 2 dementi spolu s rodiči terorizují čtvrť již skoro 20 let a nikdo na ně prostě nemá. Policajti jim někdy dají 1 000,-Kč pokuty. Kdyby se jim chtěl někdo pomstít, tak věřím tomu, že ten by si to odskákal a oni by byli chudinky.

majojo
25. 01. 2014 12:46

No a ještě nám poraď, kde ji koupíme nebo jak si ji vyrobíme.

majojo
25. 01. 2014 12:45

Prosím brnkni mi a budu ti při té operaci asistovat. Skalpel, prosím!

mrdounberlusconi
04. 01. 2014 20:57

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
05. 01. 2014 10:19

Chudak jsi ty a neni ti pomoci,protoze az dostanes jednou rozum,zblaznis se z toho a zas budes jen dusevne ubohej "mrdoun".

prroud
05. 01. 2014 10:20

Pisu dusevne,protoze pojem "duc­hovni"­,moral­ni,mrav­nej,vl­aste­neckej a podobne,natoz jenom slusnej, ti je cizi uplne!

abvydavatelstvi
04. 01. 2014 18:23

My máme doma sedum psů .... a jednoho kterého někdo vyhodil v lese a ujel ..... pes několik dní čekal u cesty až hladny přišel k nám... a už zůstal... koupila jsem tyrane koně .... které jsou už z nejhoršího venku .... já bych lidem kteří tyraji zvířata udělala to samé co oni dělají zvířatům....
co se týká Silvestra a zabehnutych psů tak nechápu majitele proč psy na noc nezavreli doma... měli jim pustit radio aby ztlumili hluk z výstřelů...... chudaci pejskove je to neštěstí mít takové pánicky ....

majojo
25. 01. 2014 12:55

Proboha, jinak tvé názory celkem respektuji, ale pes má takový sluch, že žádné rádio ani televize nepomůžou. Můj pes se do šesti let petard na silvestra nebál, stačilo, když viděl, že já taky ne. Jednou jsme se vraceli z venčení a nějakej debílek pubetrální před námi z hecu odpálil petardu. Pes byl na vodítku, akorát já měla měsíc modřinu kolem zápěstí. Kluka jsem dohonila a profackovala ho, vola. Kdybych bývala tušila,že na protější straně chodníku se lekl a zemřel starý pán, patrně bych mu stčila petardu do zadku a odpálila ji. Teď mi pes tráví poslední noc v roce u nohy a musím na něj pořád mluvit, aby viděl, že třetí světová ještě nevypukla.

brekekesalami
04. 01. 2014 17:25

Když jsou lidi blbý... nebo oni zažili Silvestr poprvé, že neví, co se na něm děje? Oni neví, že psi nesnáší rachejtle? Oni neví, že si mají psa očipovat?

Někteří páníčkové jsou vážně "radost". Jak se psovi asi věnujou, když jim tohle nedojde

prroud
04. 01. 2014 18:40

A jak zodpovedne a sousedsky premejslej primitivove co musej delat kraval??? Myslej na ostatni a na zvirata??? Mas to nejaky PREVRACENY v tom tvym pubertackym konzumismu!!!

boball
04. 01. 2014 21:07

Ale to je majitele věc,proč by se měli lidi kvůli tomu omezovat.Já psa měla na vodítku,koukal s námi na televizi a venčit se šel až ráno.Naši ho dali do chodby a žádnej pes nám nikdy neutekl.Když si někdo vezme psa má za něj zodpovědnost.Máš to ty nějaké celé převrácené

debatujici
04. 01. 2014 22:04

No to nemá, kdyby se dělal bordel jenom např. od půlnoci do 1 v noci tak s tím každý počítá, proč několik dnů, to nechápu. To není oslava příchodu nového roku, ale prachobyčejný bordel ožralých dementů.

boball
04. 01. 2014 22:37

To je dost možné,nicméně je to každý rok stejné,lidi si říct nedají je to zvyk i když blbej.takže se na to majitelé psů i mimin musí prostě připravit.Já jsem majitelkou obojího a přežili jsme všichni

majojo
25. 01. 2014 12:57

Ano, když se o Štědrý den začne petardovat, tak vždycky oznamuju rodině: Děti, zastřelili nám Ježíška!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.