Bratr otrávené Moniky (†36): Auta jsem nepoškodil, otec je na dně, vadí mi Petrův styl života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bratr otrávené Moniky (†36): Auta jsem nepoškodil, otec je na dně, vadí mi Petrův styl života!

V rodině otrávených Moniky a Klárky (†8) se pomalu zklidňují emoce. Po vyostřených výměnách švagrů Radmila (46) a Petra K. situaci rozsekli rodiče mrtvé Moniky, když se rozhodli přenechat dědictví Petrovi. Stále však probíhá vyšetřování incidentu s poškozenými automobily obou švagrů a policie má k přezkoumání tajný důkaz, který Petr K. přivezl z Egypta. Radmil se rozhodl v rozhovoru pro Blesk objasnit některé nesrovnalosti.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kari1
11. 12. 2013 20:07

Ak Petrovi K záleží na očistení svojho mena, už dávno mal prejsť detektorom lži. Dokonca by som povedal, že je to jeho morálna povinnosť.

scaramonte
11. 12. 2013 17:30

Kdyby fungovala normální logická spravedlnost, tak krám už visel! Měl být zdrogován a mučen, aby vyjasnil, jak a kde vzal v práci jed, jak ho dostal do Egypta a jak se zbavil stop po činu. A pak hned rozsudek a šmitec! A úklaďci by se začli bát! Takhle to jen povzbudí další zmetky, aby zkoušeli, jestli jim to "projde" slovy Catherine Trammel z Basic Instinktu. Víz ten mamrd beznohej v JARu, jak zastřelil anželku na záchodě a pak vyprávěl že tam byl zloděj ...

libi
11. 12. 2013 13:37

je to všechno nějak divoký, ale pravdou je, že se nedivím Petru Kramnému, že chce dát-nebo dal, všechny věci po zemřelých pryč. Proč by je pro Bůh měl nechávat doma? Já bych tohle na jeho místě udělala jako první, proč se má týrat pohledem na oblečení, hračky věci těch co už tady nejsou.
Jinak to je ale všechno opravdu zvláštní......... a žádný vysvětlující konec, jak to vše vlastně bylo a kdo vraždil

atramka
11. 12. 2013 12:59

tiež ma ten verdikt zaujíma, je to strašné.

filuska77
11. 12. 2013 12:38

majko máš pravdu, každý si může žít a chovat se jak chce. ale každý jiný může na jeho chování reagovat podle svého třeba i odsuzovat. Nemusíme přeci vše schvalovat, prostě si musí člověk nést ty důsledky vlastní volby. A majetek je vyřešený i když způsob jeho vymáhání je vcelku nechutný. Přeji švagrovi a celé jeho rodině pevné nervy a klid. Snad už je PK nebude kontaktovat

majka60
11. 12. 2013 07:01

To je přece věc Kramného jak ted´ žije. Já bych taky rozdala věci po mých zemřelých příbuzných a v nejhorším i spálila. Co se týče bytu, tak v něm Kramný se svou rodinou žil a vrážel do něj své prachy, takže nechápu Kramného švagra, proč by měl o byt přijít ? To měl byt opustit a jít bydlet do ubytovny?
S těma autama si to moc neumím vysvětlit. Kramného auto mohl poničit člověk který věří, že je vinen a to Radmilovo mohl poničit blízký člověk Kramného a nebo samotný Kramný. Určitě Radmil si nebude ničit schválně své auto.
Počkáme si na leden, co vyleze z Egypta za verdikt

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.