Petr K. na kolenou: Vandal mu zničil auto hrůzným obviněním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr K. na kolenou: Vandal mu zničil auto hrůzným obviněním!

Jen co se po propuštění z "egyptského vězení" začal Petr K. orientovat v domácím prostředí po smrti Moniky (†36) a Klárky (†8), musí řešit velmi zlý útok na svou osobu a majetek. Něco takového mu na psychickém zdraví nepřidá!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

demonak
26. 11. 2013 20:12

Pro ctown..Představ si,že jsem o 15kg lehčí,je to lepší jako posilovna a ještě více ze mne kila padají,když si čtu Tvůj příspěvek a usmívám se nad Tvým rozumem.Koukám,že všichni jsme tam byli,všechno jsme viděli a je to přeci jasné.Tak co policie vůbec vyšetřuje?A pro všechny ostatní.P.K. neznám,v životě jsem ho neviděl a ani nejsem jeho zastáncem.Napsal jsem svůj názor,že člověk dokáže jen pranýřovat a hanit,aniž by věděl skutečnosti.Jen Ty,co mu média předhodí jako psovi kost.Pokud se ukáže pravda na jeho straně,co napíšete potom?***!Budete držet hubu.Tak neubližujte,pokud nevíte proč!Nakopat někomu ***,to umí každý a velmi rychle,ale uznat chybu omluvit se,to už ne co?Jen stáhnu ocas a jdu psát příspěvky někam jinam,kde zase budu chytrý a vyskakovat.To je hlavně pro Tebe párky vševědoucí.

6010
26. 11. 2013 09:29

Divím se, že se do teď nikdo nepozastavil nad jeho tvrzením, že holkám bylo špatně, jemu také, holky pak vedle v místnosti zemřely s rozežraným žaludkem od nějakého svinstva a on byl také hospitalizován, protože mu bylo také špatně, ale z čeho? Dle mého názoru z toho, že je zabil.Vždyť buď vypili tu žíravinu všichni tři a nebo jen ta jeho děvčata a co bylo pak jemu?On tu nevolnost měl z čeho? O tom se nikde nemluví.

marmat
25. 11. 2013 22:25

pro demonak aj .fanoušky PK
Tento pán je absolutní robot, který nejen, že je 100% vinnen NEPOSKYTNUTÍM POMOCI, ale n i k d y nad tím, že on něco zvoral / podcenil, neprojevil ani slovem lítost....
Pokud bude policie i dál o tom všem mlčet, riskuje i jeho zdraví... .

demonak
25. 11. 2013 19:38

Nebylo by lepší už toho člověka nechat na pokoji a v klidu?Prošel si životním peklem a přišel o své nejbližší.Až mu prokáže někdo vinu,potom praný­řujte,­nadá­vejte a suďte!Zničit a pomalovat auto,dokáže jen ubožák,který si nevidí ani na špičku nosu.Pokud proti mě něco máš,přijď,postav se mi čelem,podívej zhluboka do očí a argumentuj.Nikdo z nás tam nebyl,neví souvislosti,ani neví jak to doopravdy bylo.Jen umíme kvákat na hubě a odsuzovat.Najednou jsou všichni hrdinové,najednou všichni vědí,jak mu prý údajně manželka byla nevěrná,ale všichni drželi hubu (pokud tedy něco věděli).Vždy je jednoduché a lehké člověka odsoudit na základě nějakých informací a ještě k tomu mlživých.Konečně se pisálkové vzpamatujte.... tohle se může stát i Vám!Nechte toho člověka žít a dýchat,má v sobě dost velkou ránu,kterou si ponese ve svém srdci do konce svého života.Přišel o rodinu!Pokud Vám to ještě pořád nedochází,zamyslete se.Žádný otec,ať už je jakýkoliv neublíží svému dítěti.To mu srdce nedá a musel by to být hodně veliký tvrďák a necita.A ještě k tomu se vrátit do svého bydliště a začít fungovat.Čelit takovým urážkám,jaké dokáže vyplodit jen člověk s mozkem zatem­něným­.Zlo­bou,u­rážka­mi,jíz­livos­tí.Vz­pama­tujte se!!!

ctown
25. 11. 2013 21:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.