První hostitel si ke konci večeře na terase mezonetového bytu v Hradci Králové určitě vzpomene na pověstné házení perel. „Propadák, zima, hlad“ – i taková slova padnou na adresu smutného hrdiny, který prý přecenil vlastní síly.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Když jsem viděla Michalovo menu, tak jsem si říkala super, ale jako hostitel byl důležitý, s hosty neposeděl natož aby je pobavil, pořád čekali na terase, kde byla zjevně zima, místo krémovou tak kašovitou polévku podával studenou, knedlíky také, dezert naprosto připálený. Za předkrmy a stehno mohl dostat více bodů, ale celková atmosféra a ostatní jídlo, na které dlouho čekali a zima a nudný hostitel udělalo své. Všichni měli stejný názor tak asi v tv neukázali vše.
Spíš si Michal na sebe toho ušil dost, příliš složité menu nezvládl a hodně spálený koláč a studené jídlo není na pochvalu ani v jiné sestavě, k tomu zima, dlouhé čekání a hostitel, který s hosty ani nejí a pořád odbíhá a hostům se nevěnuje.
Tentokrát se tam sešla sestava.Jsem starší než-li soutěží s vyjímkou Michala. Obdivuji mladé jak jinak vaří a mají nové nápady.Michalovi fandím a obdivuji ho jak se držel a nevybuchl. Jeho jídlo bylo skvělé i s obsluhou.Včerejší trhovkyně děs a běs.Ani se nedivím, že je 30 let rozvedená a stále sama.