Sprostý výstup VyVolených: Nejdříve se Romana a Vladko posílali do p*dele, teď si do ní lezou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Sprostý výstup VyVolených: Nejdříve se Romana a Vladko posílali do p*dele, teď si do ní lezou!

Faleš, přetvářka a potlačovaná nenávist. To jsou skutečné emoce, které k sobě soutěžící ve Vile pociťují. Aby ne, morální profily nemají z nejlepších a psychika s blížícím se koncem soutěže pracuje. Nejdál to aktuálně dotlačily dvě nejvýraznější osobnosti soutěže - nepochopitelně oblíbená hysterka Vladko a držkatá samice Romana.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

6010
19. 11. 2013 09:47

Vladko je nejlep­šííí­íííí­íííí­íí! Nikdo mu nesahá ani po kolena.Je to bavič nad baviče.Ani naši rádoby herci komici mne tak nepobaví, jako on.Je jednička.Výhru mu přeje celá naše rodina, protože již nás dlouho nikdo tak nepobavil.

tunka
18. 11. 2013 19:15

IMACULATTO ... jsi normální? Určitě jsi fanyna hloupého Honzy. Proč by si měl Vlado otevřít hospodu? Vlado má jiné cíle, které si plní studiem herectví ve Španělsku. Žije střídavě tam a tady. Prima ho přemlouvala, protože věděla, že když bude v této soutěži, tak bude velká sledovanost. Ten tvůj Blbeček Honza akorát by chtěl mít kšeft, který by mu vydělával, a on by jen chodil, chodil, třepal pěstičkama a soukal ze sebe naučené větičky. Nic jiného totiž ve Vile nepředvedl. Nevím, kolik je ti let, ale holka vidíš vše úplně obráceně. Dále Vlado nevyhrál ty závistivko 11 milionů, ale to byl pouze součet za výhry, které dostal .. byt, auto, elektroniku, značkové oblečení a dovolené, které všechny věnoval ostatním hráčům. A toho hnusáka se steroidovým mozkem -Thomase nenávidí všichni normální lidi , je to velmi agresivní chlap ... ty ho evidentně miluješ, vše máš v hlavě popletené Ha ha, prý se bál Evy, to nemyslíš vážně a že se chytil Pavlíny? Přátelé jsou od začátku, on ji má rád a bohužel jí pořád věří, ale ona je falešná a "veze" se s ním. Eva vyhrála Duely jen proto, že ji měl taky Vlado rád a tak dostala hlasy hlavně od Vladových fanoušků, kdyby ne, tak vypadla už tenkrát! Vlado se nebojí nikoho, a je to nejférovější hráč ve Vile. Než něco napíšeš, tak si jednak zjisti, co je pravda a taky zapoj někdy mozek .. pak nebudeš psát takové kraviny!!!!!!

imaculatta
18. 11. 2013 16:43

Jak se mohly ( bez manipulace( dostat do vily dvě lesbické přítelkyně?, které spolu bydlely, měly stejnou adresu a tedy evidentně si blízké osoby.... Zvlástní a jistě by\l záměr pobavit diváka, ale mohlo být i něco více. Z těch cvo zůstaly je nejnormálnější Romana, též by asi ty peníze užila rozumně, mí dceru, snad dluhy na hospodě. Vladko již vyhrál, a jak správně řekl Honza, nic moc s těmi penězi zjevně neudělala. Otázka "jak to víš" od Terezy Pergnerové je myslím skoro směšná. Člověk, kter s tolika miliony mohl začít a,mozřejmě nějaký podnik, napříkald otevřít vlastní hospodu, zase jen vaří, a do soutěže přišel nanovo. A jaký je to hulvát , projevující se i jako disociál / problémy v rodině, odtržený od rodiny/ , jasně předvedl . Dříve neskutečně nenáviděl Thomase, poté Reginu,a nyní nastupuje hysterie vůči Romaně.Vždy k tomu, koho se v podstatě bojí. Evy se začal bát po jejích vítězstvích v duelech, a tak přesedlal od "hloupé blondýnky" jak ji pak nazval , náhle k Pavlíně .Myslím že dohoda mezi jím a Pavlínou není vyloučenái, případně i nějaká dohoda s TV . Už ty rozstřely a hlasování v duelu Regina - Pavlína bylo divné. Regina odcházela/ mohla dle smlouvy kdykoli/ a přesto se hlasovalo......

dmdm
18. 11. 2013 15:41

když se na ty lidičky teď tam koukám ,tak bych to upřimně nejvíc přála Romaně ...ať je jaká je ,ale je to obyčejná ženská,,která tím ,že tam šla riskovala nejvíc...ztrátu rodiny ,úctu dcery ...i když ječí a její smích bourá stěny ..přesto se tam projevovala nejnormálněji a myslím si ,že ty peníze potřebuje nejvíc. A promiňte mi fanouškové Vlada,ale čím a proč on si vlastně zasloužil,že mohl hrát znovu? Známý člověk ,se zkušenostma z předešlé hry..vždyť to bylo od začátku nespravedlivé...Má fanoušky už z minula ,ví jak to v téhle hře chodí a jak to na lidi hrát ,aby uspěl...,ale ti ostatní na to museli přijít až během hry a fanoušky ,co má Vlado z minula si musí získavat až teď a to mi od tv Prima nepříjde fér.

jity
18. 11. 2013 19:15

Romana je sice svá, ale lidská, myslí i na ostatní. Nikdy nejásala při duelu, vždycky ji bylo líto těch co odešli. Ti co se vrátili na ně nemysleli, to bylo sobci. Miláčka Vladečka osud ostatních moc nezajímá, jen ten svůj a hlavně vyhrát prachy. Když tam někdo se rozpovídal tak odešel, že ho to nezajímá a jeho řev holt měl zajímat všechny, idiot jeden.

raketomet
18. 11. 2013 14:43

Romča je sluníčko, moc jí těch 5 milionů přeju a hodně zdravíčka!

mrdounberlusconi
18. 11. 2013 14:54

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jenka
18. 11. 2013 14:22

Neuvěřím, že Dobrovodského drží ve vile jen hlasování sympatizujících s takto postiženým. To by všchni gaeyové museli být na palici a nesměli by mít v hlavě kromě své orientace vůbec nic. Tak k takové víře mě nepřesvědčíte. Ještě stále si myslím, že gaeyové jsou taky lidi, a taky si myslím, že to bere většina populace. Jenže jsem na vlastní oči viděla, že pejsek, který neměl jinou možnost, se ukájel na přítelkyni kočičce a když byla "jinačí", tak ji obzvlášť opečovával, lízal ji genitálie, jen aby se zavděčil. (potomci byli utraceni, vysvětlení neznám a ani o to nestojím). Tak jak se mi to jeví, abnormálními v sexuální orientaci se stávájí jedinci, kteří k tomu byli okolnostmi dohnáni. Je možné je pochopit, tolerovat, ale nesmí pro svou abnormalitu znásilňovat veškerou společnost. To by lidstvo mohlo rovnou zajít v důsledku jejich lenosti zvážit svou orientaci. Dočasná tolerance k úchylce je tolerovatelná jen v podmínkách, kdy je jedinec nesvobodný (v kriminále apod.). Pak už se musí zamyslet každý sám nad sebou. Věřím, že příroda to takto zrůdně nechtěla.

kramora
18. 11. 2013 14:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mrdounberlusconi
18. 11. 2013 14:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jity
18. 11. 2013 12:41

Asi je to tam na palici, zkrátka takový lepší kriminál. Vladeček holt je hysterák a Romana si nenechá nic líbit.

kramora
18. 11. 2013 14:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mrdounberlusconi
18. 11. 2013 14:54

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mirkazam
18. 11. 2013 15:18

Copak copak...zase jeden obdivovatel hyterické buzny ??Když vidím a slyším toho uřvance Vlada, tak i když tu Romanu nemusím,tak mu přeji, aby mu někdo srovnal budku. Na co si ten manipulátor hraje ??? Jak mu někdo oponuje, tak se může zbláznit. No zkráka rapl jak se patří...

jity
18. 11. 2013 19:50

Tomu uřvanci pošlou zase pitomečkové hlasy, aby vyhrál. Jediný on i to podle nich zaslouží.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.