NeVyVolená žebrota objíždí pajzly a konkuruje televizi s vlastní show! A tím to teprve začíná... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

NeVyVolená žebrota objíždí pajzly a konkuruje televizi s vlastní show! A tím to teprve začíná...

Zoufalství, nuda a křečovitá snaha o produkci zábavy, která stejně nikoho nemůže zaujmout. Takoví jsou dnešní VyVolení. Proto se má do Vily opět vrátit buldoček Thomas, kterému lezou dluhy i z uší! Dokonce má vlastní show VyVolení 2013, se kterou objíždí venkovské diskotéky a pochybné striptýzové bary.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

homerdj
13. 11. 2013 19:08

XL Club v Lanškrouně a pajzl???? Jak na to reportéři přišli?
Divím se, že Mafitel vůbec poskytl fotografie

koukol1234
13. 11. 2013 09:48

Naprosto souhlasím - Prima celkově spadla až na úplné dno - viz pořady Prostřeno, Partička atd. A zřejmě tam není žádný profesionál - i ty popisy situace ve vile jsou naprosto plné hrubých chyb - to tam nikdo nechodil do školy ??A ti slavní kameramani !!! To je taky síla, když to občas zapn u tak vidím dlouhý, předlouhý záběr na pár židlí, nebo někoho spícího. To je fakt zábava k popukání.

eisenbieger
13. 11. 2013 06:52

ty prispevky sem pise primo reziser ...uz to chlapce zavri , ja to teda nikdy nevidel a ani bych ten kanal nezapmnul ale to musi bejt vopruz tezky vesnice ...jestli tedy vyhraje ten buzik tak to bylo dopredu pripraveny a reziser , produzent a ten slovak pichaj pod jednou dekou a rozdeli si prachy ...vsechno okolo je a bylo jen krovi

winterfreshka
13. 11. 2013 08:15

Myslím,že tam ...souloží snad všichni mezi sebou.Účast a průtlak taky velice nenápadná .A fetka jim to uvádí.V zákulisí spousta homo­sexu­álů,­nadrž­enců,­mastí­cí si koule na výhru.Trapárna

perlaxx
13. 11. 2013 05:32

vampouch- Trefne napsano ,velmi dobre popsana situace.
Presne tak to vidim take. A ty neustale ukoly proti Vladovi, stab uz nevi jak by mu ublizil. Cim vic mu ublizuji , tim vice ma fanousku. Stabe , hodne lidi nekouka jen na rekapy, ktere jsou silne protiVladovske ale lidi koukaji na kamery, sdeluji si postrehy a celodenni deni ve vile. My nejsme blby Primo !
Vlado celou show tahl, snazil se i vtahnout do her a ukolu tu linou a tupou bandu co tam je. Ale bez uspechu.
Co nezkazil stab, tak zkazili sami VV. No proste spatny reziser, spatny film. Spatny stab, spatne VV. Neukocirovali to. Je to strasna skoda a myslim si ze vetsi chyba je na strane Primi.
Uplne ta nejvetsi . Ted uz jenom rychle ukoncit a ctyrka VV se propadne do propasti dejin......
Jeste, nebyt Vlada, nediva se nikdo. Mozna by se naslo tak 100 lidi a to jen pribuzni tech soutezicich. Skoda, velka skoda..Je mi lito Terezy, tolik se tesila ...ale ja take a se mnou urcite mnoho lidi.
Mohlo to mit sledovanost, jen kdyby ve vedeni a stabu byli profici a ne to co tam je ted.

egyptanka
12. 11. 2013 19:04

To se dalo cekat.

vampouch
12. 11. 2013 16:10

Nejen soutěžící ale jak se ukazuje v hlasování tak především diváci omítají nové tváře. A není divu, poslat tam někoho kdo měl čas dva měsíce na netu sledovat dění ve vile a hledat si slabá místa jednotlivých soutěžících je vrcholný podraz...
Sledovanost je dána i programem který musí plnit. Po počátečních hrách a různých scének apd. jsou nyní již několik týdnů ůkoly typu "sedněte si a řekněte co si myslíte o", neustále psychologické rozbory o ničem, prostě nuda. To že soutěžící polehávají není jejich vina ale může si za to Prima sama, když je nenutí cokoliv dělat. Přoč by neleželi když jim je to dovoleno...Navíc to neustálé vracení ex zpět má za důsledek rozříštěnost děje a nemá pro soutěžící žádný význam. Dávno už vědí že ta chamraď jde stejně druhý den zase pryč tak se tím nemusí vzrušovat. Nezměnila to ani ta vysloužilá *** s vylízanou palicí Regina a nezmění to ani kriminálník a profi podvodník Hradil......Tak že by měla Prima na férovku přiznat že to tentokrát hrubě podcenila a nezvládla a co nejdřív celou trapárnu ukončit.

smazan_20150109
13. 11. 2013 06:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.