PROSTŘENO: Brněnský řízek podle Jaroslavy Klvačové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

PROSTŘENO: Brněnský řízek podle Jaroslavy Klvačové

Hostitelka si připadá pomalá, proto si přípravu přílohy zjednoduší. Jarčin vývar je dost mastný, protože do základu dá cibulku orestovanou na omastku. Co je to brněnský řízek? Přírodní kuřecí řízek se zeleninou a sýrem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fortin
08. 11. 2013 13:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.