10 věcí, které se mohou učit cizinky od českých žen: Hlavně žádný americký úsměv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

10 věcí, které se mohou učit cizinky od českých žen: Hlavně žádný americký úsměv!

České ženy jsou obvykle muži ze západních zemí obdivovány. Jsme jiné, originální. Většinou cizinci oslavují naši éterickou krásu, vnímavost, optimismus i ženskost. Tradiční žena, kterou nezničil feminismus, se vždy snaží vypadat co nejlépe. I když pohled na české ženy je problematický. Co podle Evropanek by se měl okolní svět učit od Češek? Tady je desatero, v čem by se měly cizinky zlepšit…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

gordon
06. 10. 2013 23:14

hmm, 10 věcí. Doplním další: co takhle abyste vy cizinky,co se sprchujete min.1x denně a příjemně voníte na dálku, polevily a začaly kolem sebe šířit odér jak je v Česku obvyklé např. v hromadných veř.prostředcích.Už by po vás šéfové nestartovali.

gurke
06. 10. 2013 22:58

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mariama
07. 10. 2013 13:41

Presne tuto reakci jsem ocekavala a podotykam, ze s ni vubec nesouhlasim. Nemky se vesmes oblekat umi, coz znamena, ze se oblekaji kvalitne, vkusne a primerene ke svemu veku. Jsou i vyjimky, ale ty jen potvrzuji pravidlo. Cesky se oblekaji vetsinou sportovne a nebo lezerne a je hodne takovych, ktere si nechteji uvedomit svuj vek a nosi veci, ktere jsou urceny pro jejich dcery a vnucky. Nebudu se tu vyjadrovat k ceskym posklebkum na adresu Nemek a Britek. V Nemecku je znamo, co Cesi s oblibou rikaji o Nemkach a souvisi to hlavne s nenavisti spojenou s minulosti a Nemci se tomu smeji a nebo nad tim mavnou rukou. Nazory to jsou hloupe a jen poukazuji to na ceskou malost nebot zeny jsou hezke a osklive vsude, tudiz nejen v Nemecku ale i Cesku.....

mariama
06. 10. 2013 15:32

Tato sebechvala je vicemene trapna. Nikdo o Ceskach nemluvi v takovych superlativech jako prave samotni Cesi a Cesky. Ano, Cesky jsou hezke, ale taky jenom nektere. V ceskych mestech a vesnicich potka clovek spoustu hezkych mistnich zen, ale take uvidi hodne nehezkych, neupravenych a nebo uplne obycejnych a nezajimavych. V zapadni Evrope maji zeny vetsi sarm nebot jsou zvykle o sebe cely zivot pecovat, umeji se kvalitne, elegantne a primerene ke svemu veku oblekat. Staci si zajet na tyden do Danska, Italie, Francie, Rakouska nebo Nemecka a je jasne, ze dobre vypadat je soucasti mistni kultury a to plati nejen pro zeny ale i mistni muze. Samozrejme jsou i tam takove zeny, kterym je to jedno a moc na upravu sveho vzhledu nedbaji, ale ve mestech jsou zeny vetsinou velmi upravene a udrzovane a rozhodne na sebe neupozornuji vyzyvavym oblecenim a vyraznym makeupem jako to dela rada Cesek. Osobne si nemyslim, ze by byla prumerna Ceska nejak obzvlast pohledna, spis takovy prumer, ktery neurazi a ani nenadchne. Slovenky jsou v tomto smeru urcite na tom lip a pokud jde o oblekani a celkovou peci o sebe, i tady maji oproti Ceskam navrch.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.