Dara a Rytmus mají problém s bydlením: Budou bydlet poblíž místa, kde Rolins zabíjela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara a Rytmus mají problém s bydlením: Budou bydlet poblíž místa, kde Rolins zabíjela!

Vytoužené společné bydlení se hrdličkám Daře Rolins (40) a Patriku Vrbovskému (36) neustále oddaluje. Může za to zdržení se stavebními úpravami, protože hrubá stavba je už rok netknutá. Celkem morbidní je fakt, že dům leží jen pás kilometrů od místa, kde zpěvačka při nehodě zabila Jindřicha Rotrekla (†63).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

dagmara2
12. 10. 2013 23:57

To je ale debilní titulek. Kde Rolins zabíjela. Jste normální?

sugarbitter
30. 09. 2013 20:06

ta naše justice, není to už velká hamba?

horymarianske
30. 09. 2013 15:42

Nepřísluší mi hodnotit vinu či nevinu, ale v titulku použít slovo "zabíjela", to jako kdyby byla masový vrah. To snad redaktorskej přepískl !

abvydavatelstvi
30. 09. 2013 18:41

A ten pán umřel v nemocnici později na vnitřní krvácení ...
Ale Dara má už nalepku které se nezbavi....

seuntjie
30. 09. 2013 14:31

Co je to za hloupý a zavádějící titulek?! Darča nikde nikoho nezabila! Dům může být leda tak pár kilometrů od místa, kde došlo k nešťastné dopravní nehodě, při které nepozorný motocyklista vjel do protisměru, a to rovnou pod kola Darčina auta! Zavinění pánem na mopedu bylo jednoznačně a bez nejmenších pochybností prokázano, a to hned dvěma odbornými posudky, které byly vypracovány nezávislými institucemi. Až následně se objevil posudek třetí, kterým se druhá strana chlubila, že ho koupila za 30 tisíc. Soud bral v potaz pouze tento "posudek", důvod, proč to udělal, není zcela jasný, ale každý si ho může domyslet...

suomi
30. 09. 2013 14:56

Opět ubohá osoba Seuntjie se ozývá.
Vážená osobo, kdyby NEZABILA, tak nemá zákaz řízení na 3 roky a nenahrazuje žádnou škodu. Nejvyšší soud neukecáte svými výmysli. Můžete své řádky mlít pořád dokola, ale nejsou vyslyšeny.
DR si sama zaplatila posudek jednak zdravotní a jednak dopravní, k čemu to bylo? Prokázáno zavinění pánem bylo jen dle posudku ,které si DR objednala, protože se jí nelíbil posudek z Ústavu , který byl dle skutečnosti. Jak mohl být pán v protisměru, když dřecí stopy byly na jeho straně vozovky? To si vážená osobo myslíte, že by byla odsouzena, kdyby nebyla v protisměru? Pokud ano, tak navštivte psychiatra.
Nezávislé instituce nepracovaly odborně a dle stop, ale podle toho, co DR povídala. Nepřesvědčujte veřejnost, je to konečná, právem byla odsouzena! Každý posudek něco stojí, to se měla vdova dívat na nespravedlnost, to si měla nechat líbit lži od DR, ale proboha,kde žijete? Však DR si nechala taky dělat posudky, ale od toho máme ústav a Nejvyšší soud, který správně rozhodnul. Aspoň přišla spravedlnost.
Zbabělá osoba se nikdy nepřizná a tím to je nyní horší, poněvadž si odpudila mnoho fanoušků. Ani bych se nedivila, že seuntjie je sama manažerka, popř. obviněná.
Ty lži už Vám "milá" seuntjie nepomohou. Rodina aspoň cítí zadostiučinění.

trkic
30. 09. 2013 17:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

suomi
30. 09. 2013 15:13

Seuntjie, vzpomínáme si, jak původně bylo trestní oznámení zastaveno a ihned DR oznámila, NEDÁM rodině ani korunu, co tedy zbývalo vdově, jít za pravdou.
A co slavná manažerka sdělila? Škoda, že se to nedostalo k soudu, mohla Darča očistit své jméno. Bylo vyslyšeno, dostalo se to k soudu a moc čistá nezůstala. Naopak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.