Dýňová sezóna je tady: Co jste nevěděli + recepty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dýňová sezóna je tady: Co jste nevěděli + recepty!

Bohatou úrodu dýní mají letos zemědělci na Karlovarsku. Za den sklidí desítky dvacetikilových kusů. Za celou sklizeň jich přitom bývá okolo 2000 kusů. Víte, proč jsou dýně zdravé? A co si z nich doma připravit? Aha! poradí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

koukol1234
19. 11. 2013 11:38

Já dávám do polévky šťávu z jednoho pomeranče a muškátový květ - je v tom obrovský rozdíl v chuti

pelagie
14. 09. 2013 18:18

Zdravé možná, ale rozhodně nic moc. Taky jsem to zkusila, no dalo se to , ale už ji nikdy jindy ....

lillyli
14. 09. 2013 18:33

Polévka z dýně je vynikající, dělám ji stejně jako v receptu, jenom ještě přidávám lžičku kari koření. Na talíři posypu krutony a něčím zeleným.

lillyli
14. 09. 2013 18:34

Vařím z Hokaida a zásadně ji neloupu.

mnpv
14. 09. 2013 18:54

Polévka je výborná. Hokkaidó přidávám do brambor a dělám pyré tak dvě třetiny brambor a jedna třetina hokkaida. Když se pořádně rozšlehá má krásnou barvu a chutná skvěle. Letos poprvé sklízíme špagetovou dýni a taky se dá jíst, vřele doporučuji.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.