Drama Čechů na cestě z dovolené v Chorvatsku: Řidič je zamkl v hořícím autobuse! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drama Čechů na cestě z dovolené v Chorvatsku: Řidič je zamkl v hořícím autobuse!

Návrat od moře v Chorvatsku se pro desítky klientů brněnské cestovní kanceláře Adrialand změnil v boj o přežití. Autobus najatý cestovkou začal hořet. Řidič místo aby cestujícím pomohl, zamkl je v zakouřeném voze. Dokonce kouřem přiotrávenému dítěti odvolal přivolanou záchranku!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

passenger
13. 09. 2013 12:52

ten clanek vznikl protoze jeden z vas inteligentu to tak krasne popsal bulvaru...proste tupi tupi lidi. koncim diskusi ;-)

kkkrispyna
12. 09. 2013 14:32

Také jsem ráda, že tento článek vznikl. Nejsem si jistá inteligencí uživatele passenger, nejspíše seděl za řidičem a v klidu si užíval filmu Nevěsta na útěku. Škoda, že neměl místo slečen za mnou na nejvíce dotčené pětce, z které se valil kouř jak při výbuchu. Je pravda, že se řidiči nezajímali o to jestli jsme všichni v pořádku. O tom jestli byly některé reakce přehnané nebo ne nehodlám mluvit, panika udělá své a rozhodně bych si nechtěla tento zážitek zopakovat.

cestujici08
12. 09. 2013 05:14

Je naprosto správné,že vzniknul tento článek.Řidič je neprofesionální hovado a přeju mu co největší zmedializování celé věci a minimálně přijít o práci za to,co způsobil.Nijak bych problém nezmenšoval,prostě se tam bojovalo o život a ten šmejd společně se svým kolegou se jde jako první dívat na ten svůj hrkač,kterej dávno nemá na silnicích co dělat.Motor hrčel jak u Ikarusu a místo tam nebylo ani na nohy.Prostě klasický šetření korunek autodopravce.Ale to je fuk,my jeli z cestovkou,ne s dpravcem,tudíž ta nese plnou vinu za to,jaký autobus vyjede na dalekou cestu.Řidičova povinnost,ne dobrá vůle je zkontrolovat všechny lidi,zda jsou v pořádku,uklidit je za krajnici atd.Pokud tohle neumí,bohužel,musel se toho zhostit někdo jiný.Ještě,že tam byl.Už jen tohle je zanedbání od řidičů,běžet jako první očumovat ten vrak a ještě se nedejbože ho pokoušet opravit.Jinak takoví při***vači jako ty,to je běžný,jiak by internetový diskuse neměly smysl.Ale uvědom si,cos napsal,a co by se stalo,kdyby tam opravdu třeba 1 člověk zůstal a popálil se.Moc bych to přál tobě

cestujici08
11. 09. 2013 22:47

passenger:
poslouchej ty degenerovanej retarde s IQ maximálně rovnatelným IQ toho chudáka,co řídil ten bus,chceš mi tvrdit,že se někdo choval profe­sionál­ně?Jes­tli jo,vystup z anonymity ty frajírku a napiš,ve kterých místech seděls,že vše tak dobře víš.Tomu řidiči bych do té komory zavřel na pár minutek strachu jeho rodinu za tu ohromnou profe­siona­litu­.Pomoh­li otevřít 2.dveře?To je snad jejich povin­nost!B­orca,­kdyby nebylo,tak tam stojíš ještě teď a čekás na bus,no v tvým případě spíše na pomoc z Bohnic.Ale s takovým ***m jako ty nemá vůbec cenu ztrácet čas...

passenger
11. 09. 2013 23:05

"borca" kdyby nebylo a cele te grupy rodinek a seniory kteri s nami jeli jen zpatky tak by to cele probehlo v klidu a tento clanek by nebyl vzniknul...myslim si ze idiot nejsem, ale podle sebe soudim tebe pane hrozne neanonymni cestujici ;-)

passenger
11. 09. 2013 21:24

lidska hloupost je opravdu neomezena...napred to jeci po autobuse pak to venku nadava a nakonec to zjistuje cislo na bulvarni platky a televizi nova aby to mohlo ocernit ridice kteri se zachovali naprosto profesionalne, autobus nezamceli ba i pomohli otevrit druhe dvere. Dokonce i zastavili na miste kde se dalo sejit ze silnice na ktere nebyli svodila. Mimo silnici se take hned vydali lide kteri to meli v hlave alespon trosku v poradku, cili k zadne organizaci nedoslo...na silnici zustalo par lidi kteri nadavali na ridice na cestujici, no zkratka na vsechny. Jakas taka organizace nastala ve chvili kdy se do toho vlozila delegatka a zacalo se to hybat smerem pryc z dalnice...pan expolicista akorat vsude pobihal a vypravoval zazitky ze sluzby. Myslim si ze tento clanek neni presny podnety k nemu dal "clovek" s inteligenci houpaciho kone a pokud by doslo na nejake stihani ridicu, ochotne se prihlasim jako svedek na jejich strane.
Pasazer horiciho autobusu

vlamore
11. 09. 2013 22:17

8 let jezdíme do Gargána a hluboko sklon před našima šoféry.Těžká dřina!!!Ale stát se může a i se stalo,ale nebyla to vina řidiče!!

vlamore
11. 09. 2013 12:44

Na co tam jsou ta kladívka? Bych to rozflákla,kdybych tam měla děti!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.