To pro Petra K. nevypadá dobře: Dva svědci tvrdí, že jed z automobilky mohl vynést! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

To pro Petra K. nevypadá dobře: Dva svědci tvrdí, že jed z automobilky mohl vynést!

Byť to vypadá, že egyptská policie dělá možné i nemožné proto, aby se Petr K. stal nadobro jejich zajatcem a případ podivného úmrtí Moniky (†36) a Klárky (†8) nebyl nikdy objasněn, ledy se hýbou v Česku. Bohužel ale ne směrem, který by otci rodiny pomohl.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

3dots
31. 08. 2013 12:11

Takže k článku:
- "Hlavní verzí policie je, že jed pocházel z Česka".. Dost zajímavé, když nejenže nebyl určen typ jedu, ale vlastně ještě nebyla zveřejněna skutečná příčina úmrtí.
Tak jakýpak to má být jed, který je tak raritní, že se dá sehnat jen zde?!
- "pracoval s jedy a mohl si jej opatřit na pracovišti", říká Pavel z FM.. Pavel s tím má asi osobní zkušenost a doma ve sklepě sbírku pro strýčka Příhodu. Výrobků s toxickými látkami je na trhu hafo, přístup k ním má každý, jen vědět co.
Bulvár by měl zkusit požádat o exkurzi v automobilce, aby vůbec věděl, o čem píše.
-Sousedku snad ani není třeba komentovat. Kdo ji ukazoval sms? Monika? Nebo snad PK, dřív než je odeslal? Čuměla mu přes rameno?
Bez objektivních závěrů šetření je vše jen honba za senzací!

prroud
31. 08. 2013 13:00

Presne jak pises,to neni o tom,ze si opatrim,protoze je to dostupny,kdyz se takhle bude premejslet,budeme se muset navzajem kontrolovat i na zachodech,jen blbeckove premejslej o totalni kontrole jedince a nepremejslej o jeho vychove a vychove spolecnosti.A naprosto souhlasim s tim,ze dokud nejsou oficialni setreni odborniku na stole,jsou vsechny kecy kolem jen smutne trapny a ublizujici kdekomu.

babcahanca
31. 08. 2013 11:04

Nemohu pochopit, že k takovým jedům (myslím, že normálně jsou takové látky přechovávány v trezoru a váha je kontrolována a veškerá spotřeba se přísně eviduje), že by si kdokoli mohl jen tak vzít a odnést?????
Proč se vše v Egyptě zdržovalo ? Záměrně??

prroud
31. 08. 2013 13:02

Takze odted babco mi budes hlasit kazdej tvuj krok dopredu,OK???? Abys nahodou neco provedla!!!!! Vsechno uz ted jen na moje vyslovny svoleni,jasny??!Jsi ty ale tunta

prroud
31. 08. 2013 10:46

Nad cim spekulujete,kdo si chce opatrit jedy nebo chemikalie,proste to udela,to neni o tom jestli si neco chci opatrit,ale o tom na co to pouziju,na mym vlastnim moralnim a mravnim profilu a rozumu.Kdyz nekdo chce neco udelat,udela to,kdo chce psa bit,hul si vzycky najde.Zas je to jenom o cloveku!Je na nas jaci jsme,jestli se budeme zabijet,nebo si pomahat,a na chorejch mozkach co se nechaj "koupit" pro spatnosti.Je jich dost,kouknete se po svete,kolik se deje zverstev,generalove je nedelaj,jen je rozkazujou a platej za ne.Nebo to tak neni? ........

alenealejo
31. 08. 2013 13:13

prroud :

alla
31. 08. 2013 10:22

Všechny tyhle diskuze, jsou k ničemu. Co by kdyby. Divné je, že nebyl v Egyptě zatčen, takže tam něco není v pořádku. Odsuzovat kohokoliv dopředu je nebezpečné.

marie60
31. 08. 2013 09:20

Nevím, jestli tenhle případ bude vyřešen. Připadne mi, že z té automobilky, kde kdo může odnést nějaké jedy.To by museli dělat osobní prohlídky a ještě by to nepomohlo.
Pokud to udělal, tak musí být tvrdě potrestán, ale pokud ne a přijel by domů, tak stejně většina na něj bude hledět jako na vraha. Nechtěla bych být v jeho kůži.

mirkazam
31. 08. 2013 09:48

Nevím, ale nějak mě nenapadá, kdo by měl zájem zabít v Egyptě Moniku s dcerou. Měla v plánu rozvod, tak že se to nabízí samo.Tomu jejímu manželovi nevěřím ani ,,dobrý den " !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.