Naši nadlidi rozpustili Sněmovnu a šli pařit: Na rozlučku pivčo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Naši nadlidi rozpustili Sněmovnu a šli pařit: Na rozlučku pivčo!

Před několika týdny přišli o vládní moc, v úterý i o poslanecké platy… to není důvod k oslavě. Přesto si poslanci TOP 09 v úterý večer neodpustili zajít společně na drink do pivnice pražské Malostranské besedy. Pro některé z nich to byla rozlučka.

Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lepabrena
22. 08. 2013 12:38

Proč by neslavili, když dostanou zlaté padáky v řádu stovek tisíc korun ze státní kasy na odchodnou a po volbách tam budou zpátky ve stejné sestavě? Sociální demokracie totiž , stejně jako v předchozích dvojích volbách volby vyhraje, ale protože nebude mít dost hlasů na sestavení vlády- kdo by jí asi dal 51% hlasů, vládu nestaví, protože SPOZ ji nepodpoří a o podpoře od KSČM ji brání Bohumínské usnesení. Takže vládu sestaví ODS s TOP 09 a Babišovým Ano. SPOZ bude v opozici, stejně jako ČSSD a komunisté. Takže po volbách ODS znovu zavede nucené práce zdarma pro všechny nezaměstnané, povinnost hlásit se 3x týdně na poště pro všechny nezaměstnané k tomu, zvýší správní poplatky a zvýší DPH a prodlouží věk odchodu do důchodu na 70 let pro muže i ženy. A kmotři ze všech vládních stran si budou mnout ruce nad "inteligencí" českého národa.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.