Iveta Bartošová (47) je už pár dnů doma ve vile v Uhříněvsi. Kromě toho, že už zvládne sama mluvit a pohybovat se, začala také péct. Na svém Facebooku se fanouškům pochlubila s receptem na bublaninu à la Džambulka.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dobrá bublanina je od kluků v akci, když už recept, tak od odborníků. Myslím, že Bartošová chce vlastní kulinářskou šou, tak se snaží udivovat recepty z Hrníčkové kuchařky.
Prášek do pečiva se může dát pro jistotu,kdyby sníh těsto dsot nenadlehčil. Je to ale vysoké, tak mohla dát více ovoce. Nejlepší jsou meruňky a navrch šlehačka. pravá bublanina ale není z piškotového těsta.
doufám, že foto je pouze ilustrační. Jinak nechápu, jak se při sněhu ze 6 bílků podaří taková tuhá sraženina Ale je dobře, že se má panna nevěstinka k práci, tak to má být před svatbou, aby ženich viděl, jakou má dobrou hospodyňku!
a nedá pokoj a nedá pokoj ... Jak tu níže píšete,ta bublanina nevypadá dobře , nepustila bych se do ní ... A vemte jí z ruky ten nůž než se něco stane !!
Každý normální člověk, který by se tak propálil jako ona .../prochcaná, ožralá /, by zalezl někam a ani nemukal. Ale tato kráva si bude hrát na kuchařinku a ještě dávat rady .Hoďte už někdo na tu osobu síť, aby už konečně držela hubu,když už pořád leze na veřejnost.Myslím, že tou bublaninou myslela sebe.
Pane bože.Koho ta bublanina zajímá Každá normální,šikovná ženská peče a vaří.Kdo zrovna od ní potřebuje recept Navíc stejně nevypadá moc dobře.Umím si představit tu suchou chuť,protože je to jen vysoký těsto a ovoce málo.Ale pořád má chuť se zviditelňovat.Co to bude příště džambulko?????