Další psycholog se pozastavuje nad chováním Petra K.: Je z něj cítit podivná spokojenost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Další psycholog se pozastavuje nad chováním Petra K.: Je z něj cítit podivná spokojenost!

Petr K. je stále v Egyptě a každý večer se objevuje v Televizních novinách na Nově. Právě jeho dnes už pravidelná vystoupení před kamerou jsou jedinou cestou, jak si udělat představu o tom, co se v hlavě toho muže děje. Další z psychologů teď Petrovo chování podrobil analýze. A řekl velmi zajímavé věci!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

martap
17. 08. 2013 09:42

Jídlo to nebylo (hnědočerná kaše)...a víte co toje? Sražená a natrávená krev pane astra­.fia­la.U­vidí­te,že se nakonec prokáže,že všichni požili vodu s louhem.

astra.fiala
16. 08. 2013 18:44

Kramný určitě lže-např.když říkal že tu otr.limonádu také pil ale ,,vyblil´´ jí. Jaktože mu následně vypumpovali žaludek a měl v něm jídlo? To by snad ,,vyblil´´ všechno ne?

zamlzena
11. 08. 2013 11:02

proč je neodeslali k pitvě sem, byly to anše občanky. Neznám v tomnto případě zákon, ale asi to není dobré pro případně obviíněného čecha. Oni mají zájem, aby byl vrah on. Pokud nemají dokumentaci těl a neprokáží aplikaci louhu vpichem do žaludku, tak ho tam dali při pitvě sami. Když jde o finanční zájem, je možné všechno, U nás také.

martap
11. 08. 2013 09:35

Pane kykyryky.....Svůj příspěvek jste napsal moc hezky a lépe by to snad ani nikdo nenapsal. 100% s Vámi souhlasím.

kristinn
10. 08. 2013 23:28

... a čo keď upratovač bol naštvaný, že po ich hnačkách má moc roboty a takto sa pomstil? Nedivím sa, že "potencionálny vrah", ako z mnohých príspevkov vyplýva, sa chová tak, ako sa chová...prežil strašný šok , nedivila by som sa, keby si nepamätal nič...a aj keď naozaj nič neurobil, vyčíta si v sebe, že tej hrôze nezabránil.Možno zaspal pri telke, myslel si, že aj ony spia, Vyčíta sa mu, že volal skôr matke, ako doktora. Keď videl, že sú mŕtve, volal asi najbližšiemu človeku...že si išiel ľahnúť k dcérke? Bola menšia, lepšie by sa pomestili...že porozdával veci? Aj ja som v prvej chvíli po smrti syna chcela, až všetko zmizne, rozdá sa, vyhodí..zahnať som chcela spomienky a teraz to ľutujem...že nepovedal o pomoci konzulátu? Možno si ani nevie spomenúť, lebo v mysli sa mu dookola premieľajú udalosti na izbe, rozpitváva ich.
Nekrágľujme zatiaľ, nevieme...ublížiť je ľahké a slovom sa dá veľmi. A skúsme sa zamyslieť, ako by sme sa správali my na jeho mieste, keby sme aj boli čistí, ako sa hovorí "ako ľalia". Snažím sa neodsúdiť tohto človeka len pre jeho vystúpenia -zatiaľ -aspoň si myslím, ho neobvinili. Ísť vraždiť niekoho do krajiny,kde je za to trest smrti? Podľa mňa nelogické. No - počkajme si na rozuzlenie. Bola by som rada, keby sa naozaj preukázala jeho nevina a nerobili sa závery podľa výrazu tváre, vyslovených viet, postavenia hviezd a iných krávovin...

marmat
10. 08. 2013 21:36

ZATÍM EXISTUJE JEN JEDNA JEHO 100% PROKÁZANÁ LEŽ
Zapřel nabízenou konkretní pomoc českého konzulátu v Egyptě

lucianna7
10. 08. 2013 19:25

Psychicky se hroutí? Ani se mu nedivím, už to nebude dlouho trvat
a vše vyklopí a myslím, že se budeme všichni divit. I ten největší tvrďák povolí.

mrdounberlusconi
10. 08. 2013 18:11

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

martap
12. 08. 2013 17:52

mrdou­nber­lusco­ni..­..to Vaše jméno jasně vyjadřuje Vaše názory i Vaši ineligenci.Šlapete hezky podle bulváru.Nasměrují Vás na jakoukoliv kolej a právě tam kde Vás chtějí mít.Pan kykyryky...napsal krásnou větu...... Kdyby byly popravy veřejné, hodně lidí by se běželo na to podívat a cestou by si kupovali popcorn. Ještě na popraviště by na něho plivali a házeli kameny. A je to pravda.Co když ten člověk je opravdu nevinný??? Ať to vypadá tak nebo tak.Uvidíme jak se to vyšetří.Tak nesuďte zatím...!

mixalca
10. 08. 2013 17:46

Psycholog je debil za paníze radí kraviny , hnus .

mrdounberlusconi
10. 08. 2013 18:10

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

anamora
10. 08. 2013 12:23

nevím, jak bych se chovala v cizí zemi po tom všem, bez příbuzných, jen v cizím prostředí....tedy počítáml-i s jeho nevinnou. Jaký mají psychologové vzorec na takovou situaci? ?? Nestandardně se možná chová, ale to starndardní situace?

inocenta
10. 08. 2013 11:29

Skutečně kvalitní znalecký posudek lze vyhotovit jen za aspoň kratřší hopsitalizace, jinak je vše zavádějící, "odfláklé"L a mlže to být i značně poškozující pro posuztovaného a jeho blízké okolí. Více zodpovědnsoti, méně unáhlenosti, nelze vždy vycházet jen a jen z tabulek a vzorečků, že?

marmat
10. 08. 2013 10:20

Je nepochopitelné, že se pan Kramný vůbec nezmiňuje mimo fasování vody o věcech jiných - šílených pro "OPUŠTĚNÉHO"
vdovce v momenrech ,kdy přišel lékař, policie,odváželi ie definitivně někam do márnice,Zcela chybí pekelné obvinování personálu i sebe,že kritickou chvíli PROSPAL...
Nedá zbylé věci obou do kufru skříně,recepce, zavazadlové místnoati...pro její rodinu..
.LŽE (poprvé na 100%),že mu nikdo nenabídl od 5.srpna pomoc! viz vyjádření konzulátu) Taky že ho cestovka NĚKDE ubytovala....
NELZE NYNÍ ŘÍCT,ŽE JE VINNÝ,ALE JE SVÝM CHOVÁNÍM VELMI NEDŮVĚRYHODNÝ

1pravda1
10. 08. 2013 10:03

Otec, který si myslí, že mu někdo zavraždil dítě se chová jinak, především by tam zazněla věta, chyťte toho šmejda co mi otrávil dítě!!! Spíš to vypadá, že moc dobře ví, proč zemřely a bojí se jen o sebe.

marmat
10. 08. 2013 10:21

Sem napište Váš názor

sugarbitter
11. 08. 2013 18:20

Vše co řekl je otázka, nikdo neví co opravdu přesně řekl, není to potvrzeno jeho podpisem a někdy záleží na každém slovu, várazu, tónu, atd.

hustik
10. 08. 2013 09:00

Jak se má chovat? jestli to provedl, tak se brání. Jestli to provedl, tak taky. Kdo z nás by se tvářil na kamery? Je tam sám, docházejí mu peníze. Všichni se na něj dívají už teď,jak na vraha. Je dělník v automobilce a jeho žena chodila (jak se píše), překrásně upravená a oblečená, nikde se nepíše, kde si na to vydělala. Jestli má ten člověk přístup k internetu a to všechno, co o něm píšou jenom tady v Čechách, tak to je síla. Vždyť je pořád nevinný, nikdo mu nedokázal. Odsuzujeme, že někde někoho ukamenovali, zabili na ulici a co děláme my? Tohoto člověka ještě nikdo doopravdy neobvinil a všichni ho kamenují. Teprve začíná nová pitva. počkejme s těmi kameny. co když ta Monika byla psychicky narušená? Třeba to opravdu spáchala sama.

quinyatta
09. 08. 2013 21:40

Názor psychologa se mi nelíbí - aby nikoho neurazil, špekuluje tak i tak. Měl by říct narovinu, že se mu ten chlap nepozdává a zřejmě je vinen.

A nebo, ať se proboha Blesk ptá na názory těch, kteří tento případ sledují. Píšou, že panu psychologovi ukázali záznam výpovědi - kdyby se zeptali někoho, kdo to trochu sleduje, bude mít přecijen lepší představu a nebude dělat rádoby neutrální stanovisko.

tetajulca
09. 08. 2013 19:50

Je jako studený čumák, nesympatický, ale zatím mu nikdo nic nedokázal, tak proč ho odsuzovat.
To, že je arogantní samožer a chová se nepochopitelně ještě neznamená, že ho "spravedliví soudci z lidu" musí ukamenovat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.