Rychtář má špinavý plán: Zodpovědnost hodí na Artura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rychtář má špinavý plán: Zodpovědnost hodí na Artura!

Josef Rychtář se projevil jako muž planých slibů. Statečně prohlašoval, že Ivetu Bartošovou přiměje k nástupu do léčebny, což se ovšem nestalo.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

setug
23. 07. 2013 11:25

Kdyby šla Iveta do léčebny, co by ten magor Rychtář žvanil v TV? Zapadl by a nevzdechla by po něm ani myš.

setug
23. 07. 2013 11:24

Rychtář je prevít. Kdyby chtěl dávno by Bartošku přemluvil na léčení, jenže jemu to vyhovuje, má zřejmě doma fackovacího panáka. Jen lže a hloupě žvaní v TV, přotom je to obyčejný bezcharekterní člověk.

meibes
22. 07. 2013 19:58

My se tu můžeme rozčilovat jak chceme,ale Ivetě tu nepomůžeme Momentálně je ve stavu totálního propadu , v zajetí alkoholu a v moci Rychtáře ... Nevidím její budoucnost dobře,a myslím,si,že ze života už jí moc nezbývá - pokud tedy okamžitě nenastoupí na léčení !! Rychtář je usyslanej (ušyšlanej) lhář,co hledá viníky všude kolem sebe,jen aby se nemusel podívat do zrcadla .. Naše zákony se ukazují být taky pěkně na pitchu,když se na propad člověka na dno díváme v přímých přenosech ... Je to smutná hra

suomi
22. 07. 2013 12:44

Rychtáři, ty zmetku jeden prolhanej, kolikrát ještě budeš křivě povídat a napadat všechny ostatní? nějak se ti to vymklo z rukou. Neumíš dávat stejné informace, každému povídáš něco jiného.za co nás kdo trestá, že se musíme dívat místo zpráv na ten tvůj debilní ksicht.
Většího šmejda není daleko vidět. Kdyby tě konečně policie zašila za kčivé obvinění, bití své "milované" osoby, tak by se snadněji Iveta z toho dostala. Při tobě jde opravdu o přímý přenos konečné...
Je mi nesmírně líto Ivety, protože ona vůbec neví, jak s ní manipuluješ jen pro svůj prospěch. Proč jsi řekl do kamery, že pokud bude se mnou chtít být, tak jedině léčení. Proč to nedodržíš?
Nejde ti o její zdraví, to vyprávěj holubům. Kdyby se Iveta uzdravila, musela by tě 100% vykopnout ze svého domu.Neber si do své držky Artura ani ostatní. To dno je jen tvoje zásluha.
měl jsi se držet své rodiny a IB by takto nedopadla. Ty jsi takový hulvát, že neuneseš, že ti Macura nasadil parohy před národem, tak ho budeš i na smrtelné posteli očerňovat.
Iveta šla dobrovolně, chtěla se od tebe odpoutat. Bojíš se, že se uzdraví a řekne celé zvěrstvo, co se u Vás dělo pod střechou? Přála bych si to, aby k tomu jednou došlo a hlavně v době, co máš podmínku.
Pak tam můžeš manipulovat s vězni. Jsi odporný lhář!!!

verajc
22. 07. 2013 14:25

snad se konečně najde někdo,kdo toho magora dostane za mříže, měla by to být sama Iveta aby řekla pravdu bez jeho přítosmnosti.To by vyšetřovatelům také mohlo dojít,že před ním se bojí říkat pravdu..

dannaa
22. 07. 2013 07:03

Rychto,nechej Artura na pokoji,nebo Ti zmaluji Tvůj koňský obličej na cucky ,že s krvácením do mozku skončíš Ty !!!!!!
Co jsi pro Artura udělal? Pil jsi první ligu s jeho mámou a nechvával vystavovat v TV5,takže i takhle nemocná na Tebe vydělávala.
Takže si to laskavě vyřeš s Ivetou a o Arturovi netrub do světa ani písmenko. Je to kluk,který neměl žádné dětství a jeho úkolem je studovat a radovat se ze života a koníčků.Není Ivetin otec ,ale syn. Vyděšený a vystrašený co je s jeho mámou. Je to stále ještě dítě,i když adolestent.Užil si toho jako malý dost.Sám potřebuje klid ,péči a lásku. Že se nestydíš Rychto,tahat do toho Artura.Fůůůůjjjj !!!!

anada
22. 07. 2013 06:46

Jediná její záchrana je zavření Rychtáře do vězení a Macury do blázince. Největší problém je, že rodina, která by ji mohla pomoc dává od ní ruce pryč. Matka stála mezi dveřmi, jak trubka na co čeká? Rychtář je největší mrdka na světě a ten cvok, který ji pronásleduje je úplně to samý v bleděmodrým. Místo, aby ji pomohl, zavolal policii, aby zajistila v domě stopy domácího násilí a lékaře, tak ji napájí tvrdým alkoholem, vozí ji sjetou v autě, vystaví ji, jako figurínu na pláži ve spodním prádle naruby, divím se, že to přežila a nakonec, když vidí, že mu v autě kolabuje volá rodinu Itala. Měl ji pomoc a málem ji zabil, nehledě, že z toho bude mít doživotní trauma.

alla
22. 07. 2013 00:22

Ta nemá šanci Rychtáře přežít!!!! Jeho "láska" jí zabije. Nejdřív jí
zlikvidoval profesně a teď jí pomohl k likvidaci i zdravotně.
Jenom by mě zajímalo, jak se spí všem, kdo se na tom finančně
a fyzicky podíleli a nebo podílí.

alla
22. 07. 2013 00:16

Tak nám v přímém přenosu (21.7. ve 22.05 TV NOVA) český
Dolce Gabbana předvedl, že kdo je hajzl, hajzlem zůstane.
Pravidelně telefonuje s maminkou Džambulky, ale ona o ničem neví. Džambulka pije jenom víno za ty 2 roky co je Rychtářem,
prý nepila tvrdý alkohol. Všechno bude jak chce Džambulka.
No prostě kecy, kecy, kecy.....

hejhej
22. 07. 2013 22:27

alla: V tom pořadu se debilní, odporný Rychtář jenom předváděl a hlavně lhal.Zapomněl odpovědět, proč bere Ivetiny telefony.Tvrdý alkohol pila,sám to říkal,ale to si nějak primitiv nechce pamatovat..

illis
22. 07. 2013 00:06

Proboha, on už sám sebe prohlašuje jako rodinu Ivety , no to si snad Rychtář dělá tamto, no zadel. Ten to má vše promyšlené a na konci domeček. Ten by jel smykem a rovnou do stanu k rybníku a ne k Ivetě

znalec
21. 07. 2013 23:40

ta holka musela být bita jako žito, kromě toho chlastu,podle videoreportáží to vypadá na velký problém s mozkem, tak se přece projevuje člověk postižený mozkovou mrtvicí, nebo že by to způsobilo to vyšetřené krvácení do mozku od zranění v hlavě, zřejmě od pumelice
z ruky Pepy Rychtyho, jestli se doktorům podaří ji dát do provozu, bude to zázrak,málokdo by se chtěl dostat do rukou takových dobráků ,kterými jdou oba její partneři, taková péče se nemusí podařit přezít.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.