Bartošovou si podala policie: Tam s úsměvem, zpátky zlomená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošovou si podala policie: Tam s úsměvem, zpátky zlomená!

Policejní manévry napříč Evropou, stohy trestních oznámení… Není divu, že zpěvačka Iveta Bartošová (47), kolem které se celý tento poprask točí, musela na policii lecos vysvětlovat…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mrdounberlusconi
20. 07. 2013 18:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

alla
19. 07. 2013 16:24

Jednu věc zatím nikdo nekomentoval. párkrát se to mihlo na videích, že vždycky volal Rychtář Bartošové. Nikdy ona jemu.
naposledy to řekl Martucci, cituji: měla vybitou baterii, tak matka půčila svůj telefon, když přendali sim kartu, okamžitě zazvonil telefon a volal Rychtář. Kdyby to policie chtěla zjistit, tak na to mají páky.
Tím myslím to, že ona mu nikdy nevolala.
A při prvním hovoru s Rychtářem dokonce mumlala, že ho nechce vidět, a on se jí přece pořád ptal proč, co jí udělal.
Ta situace vůbec není tak složitá jak vypadá. je kolem toho hodně natočeného materiálu, takže by se v tom mohli zorientovat.

inocenta
19. 07. 2013 15:27

Pokud vím, vyhazovala Rychtáře, potřebovala odejítř,když on nechtěl a omezoval ji v pití. proto volala přes Blesk Macurovi/ on sám by po tom podrazu,kdy ho nalákali a zbili , již jen tak nepřijel/ a chtěla do itálie, zřejmě za Martucccim. /vv podvědomí měla předchozí útěk/ Rychtář ji nechal odjet i přespat u Macury, aby ji pak naháněl./ divadélko pro hloupé nebo naprosto nezasvěcené/ Bartošová mlela v Itálii l jen o tom makarónovi, tak ji Macura předal jeho lidem. Martuicci prchl do Prahy/ údajně pro doklady/ Iveta zapomněla, že hraběnka nesnášéí alkohol, takže tam nemohla uspět. Opět v absťáku volá Rychtářovi a ten se opět chopí veslas. Měl ji nechat na léčení tam, když ropdina Martucci byla ochotna, ale jeho ego to nedovolovalo. Tady nejspíáše skončí ve vězení. Oba maují nižší IQ a Martucci by si neměl s takovými jedinci zahrávat. Na hrátky jsou jiné a jiní.

sugarbitter
19. 07. 2013 13:20

ti dvba jsou jen třešnička na dortu dnešní celospolečenské situace. lidi se utíkají k alkoholu a drogám. V počtu mladistvých máme prvenství v Evrope. / nebo ve světě?/ Těch nežádoucích prvenství máme mimochodem hodně. Bartošová a Rychtář nevyčnívají tak příliš z řady.

marie60
19. 07. 2013 13:27

Minule u nás hlásili, že v okolních obcích chodí zloději a abychom byli taky opatrní.Když jsem se ptala, jestli to nejsou cikáni, tak mi bylo řečeno, že ne .Jsou to naši a kradou proto, aby prý měli na fet. Bohužel, drogy ovládli svět.

marie60
19. 07. 2013 13:19

Škoda, že si Džambulka Bartáčková nepřečte žádnou diskusi, která se jí týká.Snad by se konečně nad sebou mohla zamyslet a jít se léčit. Dělá sobě a celé své rodině jen ostudu. Je to slaboška ,radši háže vinu na všechny kolem, kdo ji chtěli pomoct.

borka30
19. 07. 2013 14:55

ta si nepřečte nic, mozek má v útlumu.číst diskuse by měl někdo z její rodiny a pomoci jí.

borka30
19. 07. 2013 14:57

smutný to pohled, jak ti dva si ji vedou

kvety
19. 07. 2013 12:17

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

britva
19. 07. 2013 12:02

já být vyslýchající policista, tak by první otázka zněla. paní Bartošová, jste doopravdy mentálně způsobilá, odpovědět na několik, mnou položených otázek ? myslím, že ten policajt se musel v duchu řehtat jako kobyla, když tam paní Cucík, začala kňourat nějaký nesmysly mluvou a artikulací, rovnající se dvouletému dítěti a to by jí některé dvouleté strčilo do kapsy
taky si myslím, že tento parný víkend prožije I.B na zahradě na plném slunci s bohatou nabídkou alkoholických nápojů. Pepek jí prostě odrovná její vlastní slabostí pro alkohol.
já říkám do švestek a nejdéle do vánoc.

marie60
19. 07. 2013 13:21

..bohužel to tak vypadá.Josef je parchant a nic jiného.

vuhp
19. 07. 2013 11:08

No jasně , že šla zlomená přestal působit chlast a prášky.

krat5
19. 07. 2013 10:39

Je mi fakt té holky upřímně líto. Třikrát jsem se setkala ve svém okolí s alkoholiky. Dva přstali a třetí vypadá podobně. Jeho vlastní matka chlastá s ním. Jednomu vyléčenému se úplně zmněnila povaha, z veselého člověka je smutný muž bez břinku. Ten druhý do toho ještě spadl 3x, zatím nepije a když ho pouštěli z léčebny, tak mu zdůrazňovali, že není abstinent, ale abstinující akoholik. Má ale obrovské štěstí, že má děti a ženu, která ho vždycky podržela. U Ivety nevím, jestli má ve svém okolí někoho, komu na ni vůbec ještě záleží.

suomi
19. 07. 2013 10:13

Iveto, prober se!!!! Rychtářovi jde jen o co nejrychlejší svadbu, poněvadž ví, že na léčení nepůjdeš, děláš si ortel nad sebou sama
a Pepánkovi zůstane polovina bytu. V případě, že nenastoupíš na léčení, tak on ví moc dobře, že to je tvá konečná.
Sakra, dělej něco ze sebou, máš ještě šanci. Tvůj pepánek se bojí, že se vyléčíš a nebudeš na něj odkázána, proto raději volí cestu manželství.
Nelži sobě, nelži okolí, neházej špínu na Macuru. Za dobu, co jsi s rychtářem, tak jsi úplně na dně. Tvoje časté úrazy nejsou jen z alkoholu, on si je toho moc dobře vědět.
Zatím jsi svéprávná osoba, měla by policie výslech podniknout jen s tebou, proč musí Rychtář, ten omezenec být neustále u výslechu? Ano, bojí se, že promluvíš!!!!
Rychtář je šmjed, který umí hrát jen divadlo, hlavně ve svůj prospěch. Tvoje záchrana by byla, kdyby on skončil ve vězení a ty na léčení. Iveto, přeji ti vyléčení a postavení na nohy. Zapomeň na Rychtáře, nemá právo s tebou tak manipulovat, není žádný lékař A TY JEHO ŽVÁSTY se nedají už ani číst. Pokrytectví, faleš mu kouká z ksichtu.

suomi
19. 07. 2013 10:45

Omlouvám se za překlepy, ale píši to v rozčílení a v rychlosti.

marie60
19. 07. 2013 13:23

..kašli na překlepy.Každý je občas udělá. Jinak s Tebou ve všem souhlasím.

alfin
19. 07. 2013 09:17

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

aronak
19. 07. 2013 07:24

Pokud byla na policii dávat vysvětlení, není mi jasné, proč ji musí doprovázet Rychtář s jeho synem. I:B. je svéprávná (zatím), tak se mohla rozhovořit sama - třeba by vyšla celá pravda na světlo boží (kdo jí způsobil modřiny, zlomeniny apod.). Je možné, že mluvila plynule anglicky a Pepa dělal tlumočníka. Měli ho tam zrovna zavřít a ne čekat na proces, který má mít v srpnu. Celou tu srandu by měli oni svorně zaplatit a ne, aby to šlo ze stát. rozpočtu.

reiner
19. 07. 2013 10:58

Také mě není jasné, proč jí nevyslechnou zvláštˇ. Ten magor je klidně ukecá.No, ale jestli tam vydávala pouze skřeky, tak by z ní asi nevyrazili ani jak se jmenuje. Jděte s nimi se všemi do háje. Nemám chutˇ pořád přepínat, když jsou ty ksichty věčně na obrazovce.Jak dlouho nám je budete cpát před oči. Jeden hnusnější, než druhý. kam se člověk vrtne, čumí snad ze všech novin. Nikomu nic zlého nepřeji, ale oba už měli být v izolaci. Po návratu z Itálie prý byla Iveta dávno v domě, ale ten tajtrlík dále poskakoval před reportéry.

jenka
19. 07. 2013 06:40

Kolik bude Bartošová stát peněz daňové poplatníky, když nemá poslaneckou imuntu? To je otázka na tělo. Splašená ženská, která naopak nikoho neokradla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.