Milostný ztroskotanec Vojta Kotek (25) je zase sám: Už pět krásek od něj uteklo! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milostný ztroskotanec Vojta Kotek (25) je zase sám: Už pět krásek od něj uteklo! Proč?

Jako kůl v plotě si musí připadat herec Vojta Kotek (25). Odstěhoval se od rodičů a zařídil si hnízdečko lásky, to už ale pěkně dlouho zeje prázdnotou.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

britva
22. 06. 2013 10:47

má hnusný, hustý obočí s tím by měl něco dělat a pak se kluci jen pohrnou pokud si nebude vědět rady s orientací, tak může zajít na radu k tepluškám janisovi a pavlovi, ti mu to vysvětlej a možná ho i vojedou

vaclavkrejza
15. 02. 2014 02:15

mate hnusny nazora to je diskriminace jasny Ester Janečková přišla o synovce (†14): Trápilo ho, že je gay, tak si vzal život!

Nešťastný Filip se nemohl vyrovnat se svou homosexualitou. (Foto: Aha! - Pavel Machan, ara, koláž Ahaonline.cz)


Ukázkou atmosféry, která panuje mezi dnešní mládeží, je šokující případ sebevraždy synovce známé moderátorky Ester Janečkové (41). Mladý Filip (14) neustál svou homosexuální orientaci a pod nátlakem okolí spáchal minulou neděli sebevraždu. Blízkým zanechal dopis na rozloučenou.

Zdrcená Filipova sestra Adéla se na Facebooku svěřila se svými pocity: "Odešel jen proto, že nechtěl žít v této společnosti, plné nenávisti a předsudků vůči lidem, co nejsou tzv. "normální". Všude okolo něho padaly nadávky typu "ty jsi buzna“ (místo debil), "to je gayský" (místo to je na ***), bohužel v jeho věku ho to trápilo natolik, že si to zaprvé nechal pro sebe, aby nebyl terčem posměchů a za druhé ztratil víru, že se dá v tomto světě plném nenávisti žít."


ŽHAVÉ DRBY
Ester Janečková po potratu: Našemu krásnému miminku už je teď dobře...
CELÝ ČLÁNEK

"Filípku, nikdy na Tebe nezapomeneme a slibujeme, že budeme bojovat proti veškeré homofobii," snaží se s bolestí srovnat Ester Janečková. "Byl gay, a přestože věděl, že ho celá jeho rodina miluje, trpěl nepřijetím a výsměchem společnosti. Tak to napsal ve svém dopise na rozloučenou. "Sestra Adéla se vyrovnává se smrtí bratra nelehce: "Dal to bohužel najevo, tím nejhorším možným způsobem...nemohla jsem mu pomoct, ale budu dál šířit jeho odkaz. Je mi z toho vážně smutno!

liskabystrouska
22. 06. 2013 05:25

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.