Tři možné scénáře: Jak může padnout vláda?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tři možné scénáře: Jak může padnout vláda?!

Co se vlastně všechno může stát v souvislosti se zatýkám a raziemi? Jaké scénáře mohou potkat naši republiku? A může vlastně premiér skončit v base? To jsou jen některé otázky, na které vám Aha! odpoví.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jajas
15. 06. 2013 11:37

Vláda nepadne, protože to by hošové přišli o prachy! Ale myslím, že by měla padnout, už proto, když slyším ty premiérovy hemty když ospravedlňuje to, co se dostalo na veřejnost. Prý on nic neudělal, tak nechápe, proč by mněl odstoupit? Asi nepochopil, že premiér vlády nemusí nic udělat, ale protože je zodpovědný za svou politickou sebranku, a věřím, že je i placen, měl by odejít už kvůli tomu. A že trafiky nejsou úplatek? Že jednou pomůže ten tomu a příště jiný jinému? Premiér zapoměl, že nejde o kamarády od piva, kteří si pomáhají ve svých osobních problémech. Toto není osobní věc, toto je věc veřejná!!!!!!! Vyšmelil prostě něco nevýhodného za výhodnější a to na politické půdě! A že to policie kriminalizuje nesprávně, protože se jedná čistě o politiku? Vždyť u nás jsou politická rozhodnutí této vlády a jejich věrných sousputníků převážně trestní záležitosti! Premiér nemůže být premiérem, když upřednostňuje rozhodování "já na bráchu a brácha na mně"! No tak kde to jsme?

vilaamalka
15. 06. 2013 11:01

Takové vážné téma, ale těch chyb!!!!,že se člověk i zasměje.

eremita
14. 06. 2013 22:46

Nečas je neprůstřelnej, neb přesvědčen o své pravdě, moci, vlivu, záslu­hách­...Uk­řivdě­ný slaboch je vždycky nebezpečný.

mnpv
14. 06. 2013 19:54

Bouře ve sklenici vody na něčí objednávku. Obyčejným lidem může být jedno, jestli je premiér Nečas nebo Sobotka. Pokud bude hosp. recese, tak nikdo žádné zázraky neudělá a bude hůř, jenom nás levice daleko víc zadluží. A bude tak sociální, že budeme platit daně úplně ze všeho aby mohli přerozdělovat potřebným.

starypes
14. 06. 2013 18:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

megastar
14. 06. 2013 16:12

demi­se,de­mise,­demi­se,de­mise,­demi­se,a hodte sebou šmej­di/!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!

b.r.s.a
14. 06. 2013 15:17

Proboha,kdy už tu verbež někdo vyhází z oken ????????
Vždyť premiér dá se říct zesměšňuje a napadá policii,útočí proti všem,kteří to vyšetřují.Kalousek zase chce něco ???? objasňovat.,
Ale co chtějí ? ,útočí na každýho,aby za své podřízené odešel z funkce,sám je snad jinej?
Všichni jen okecávaj to co pro obyčejnýho člověka je téměř na zavření,ti co slibujou až swe dozví o co jde,tak vypoví smlouvu atd.....atd.... a najednou to zase neplatí.Je to směšný ,.ale ona lidem trpělivost musí dojít.
Neplatí na každýho stejný metr !!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.