Víme, kdo chce zneužít Bartošovou (47): Zkrachovalec Boura byl jen zprostředkovatel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Víme, kdo chce zneužít Bartošovou (47): Zkrachovalec Boura byl jen zprostředkovatel...

Na povrch se dostaly zajímavé informace ohledně smlouvy na film pro zpěvačku Ivetu Bartošovou (47). Deníku Aha! se ozval čtenář, který tvrdí, že bývalý moderátor Slávek Boura (49) byl jen zprostředkovatel. Prsty v tom má podle čtenáře Bourova současná přítelkyně Monika Berná!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

blahos
15. 07. 2013 21:05

Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse.

ashzum
08. 07. 2013 14:41

Bouraku co se to děje s Ivet je strasny. Kam jste ji všichni honiči po penězích dostali, huby plechový, hraničí s paparazzi. Ta krasavice kankanova tanecnice s vytlemenymi kobylíma zubama tvoje zase vymyslí nějaky uskok, lumparnu. Nechte Ivet už konecne zit v pokoji. S tou zlatokopkou Bernou se tak zahrabeš do hnoje dluhů.

core69
01. 07. 2013 22:29

Bouráku kam jsi to upadnul. Snad aspon umí skvěle vykouřit s těma zubama. Má mezi nima mezírky?

delfy
21. 06. 2013 17:16

Tak a mám těch chorejch nesmyslenejch výmyslů dost!! Vy všichni rádoby zubi, ashom,tatoo, blecho, jste v podstatě jeden malej českej ,ubohej, křivej, starej, s opičím ksichtem a velkým frňákem zoufalec, těžce zakomplexovanej a koktavej ubožák v exekuci, kterej zpronevěřil 10 mio a navíc je impotentní !!!No name Milan Kadlec ze Slivence, tak se potřebuje proslavit, protože ho zná jenom exekutor policajti a samozřejmě všichni, kterým dluží!! Nyní ho čeká soud za zpronevěru!!! Jen špiní a plive urputný lži, aby ublížil, protože to je low class bez charakteru a pořádný výchovy. Samozřejmě, že neusl, že ho Monča kopla do zadku, protože ji připravil o prachy a majetek! Ne Monča jemu, on dluží Monče, protože na ní parazitoval, jak to má ve zvyku !!! Moje žena zná Monču od 15 let a je pravda, že tak hezkou, pohodovou, inteligentní a správnou holku, všichni doma mají rádi, obdivovali a obdivují dodnes, včetně mě !!! Ty chudáku impotentí, odplata za zlo tě nemine a to už brzy!!! Zkus se objevit v Nymburce, dostaneš to, co sis zasloužil už dávno, abys už nikomu nemohl škodit!!! Doufám, že si tě brzo vezme její švára do parády, abys konečně tu svou křivou odpornou koktavou držku nikdy neotevřel !!! Že se nestydíš pomlouvat její mámu, který dlužíš peníze, hajzle!!!! Ubohá kreaturo na okraji společ­nosti­...fu­uujjjj­jjj.­...Mon­ča je úžasná ženská s obrovským sex - appealem, která může mít milence o 20 let mladší !!! Ono to není ve věku, ale v šarmu a velikosti osobnosti, kterou tenhle chudák prostě nemá, vidíte sami!!Takhle se chová chlap???? Mončo naše neboj, my to víme, my tě známe a tahle odpadlá pochybná a nezajímavá NULA tě nemůže urazit ani poškodit, přestože se o to ve své ubohosti nejnižšího kalibru snaží. Z jakejch odpornej vajec si vznikl, trapáku??? Já tě dostat do rukou...!!!

zubi9
12. 06. 2013 22:28

Nymburčáci tady známe vytlemenou slavnou umělkyni Bernou co nám tančila zadara v podnapilém stavu a pak zvracela po opici na náměstí. Jseš ošklivá hydra až to není hezký Berná

zubi9
12. 06. 2013 22:24

sešlá stařena Monika Berná, známa ožralka nymburská. Střídala tady chlapy, šla z postele do postele v NB. Zlatokopka Monika Berná co jde přes mrtvoly. Pozor na Bernou !!! Slávku otevři oči ať tě neoškube Zlatokopka s koňským piskem Berná.

tatoo1
12. 06. 2013 21:51

Vzpomínám si na premiéru Naháči, vždy´t v šatech před kamerami měla skoro orgáč a pak co ... všechny prašule zmizely neznámo ka a celý ancábl muzikálu byl bez gáže, hlavně že tady na fotce má jakýsi kožich! Kdyby ho prodala, může vyplatit dluh alespoň někomu. je to ostuda.

ashzum
12. 06. 2013 21:36

Bouráku stepily s krásnou ***kou, ty si byl přeci vždycky dobrej týpek. Máš na výběr tolik ženských a hezkých. Jiné o tebe stály. Kams dal oči s přestárlou konhůtou STARŠÍ NEŽ TY Monikou Bernou? To máš Oidipův komplex nebo jseš zoofil Bouráku naivní? Tady se vsadím, že s kobylou Bernou jen platíš, platíš, platíš, a platíš... A co dál?

ashzum
12. 06. 2013 21:27

Monika Berná si od chudáka expřítele v Nymburce nechala zaplatit transplantaci umělých prsou. Pak když už měla naoperovaná UMĚLÁ PRSA expřítele kopla. Tak zústaly zlatokopce z NB Monice Berné umělá prsa. Dobrý ne? Proto chodí s vypjatou hrudí, vyprsenou chůzí. Chlubí se umělými kozisky. Koňským obličejem se chlubit Berná nemúže. V Nymburce jí říkáme KŮŇ s umělými vytahanými kozisky.

ashzum
12. 06. 2013 21:18

Moniko Berná tvoje vyprsná chůze jako když jdeš na 20 cm štaflích. Zalez jsi k smíchu! Všichni tě v Nymburce známe NÁSOSKO OPILÁ. Monika Berná tanečnice z Lúčnice.

blecha321
12. 06. 2013 21:13

Monika Berná by měla chodit kanálama. 50tiletá vyzubená s koňským předkusem by neměla vůbec lézt na obrazovku. Leda na Silvestra, aby jsme se pobavili z její kobylí tváře. V NB recitovala a všichni sme se nasmáli její koňský tváři. Monice Berné už ujel vlak a ona to nechce pochopit, že o takovou pseudoumělkyni, toužící po slávě nikdo netostojí! Berná je po skandálu Naháči akorát všem pro smích! Má ještě tu drzost ukázat se na veřejnosti? Vrásčitá, sešlá stařena Monika Berná. Jdi si dát pivo a ožer se.

core69
12. 06. 2013 21:04

Ciò che è scritto su Ivete ? il quale scrive qui, ma Iveta è abbastanza sottile, e se questo secondo quello che è, chi è, la vecchia carne.

blecha321
12. 06. 2013 21:00

V Nymburce jezdila Monika Berna s rodinkou trabantem a chlastali s jeji mámou v hospodě až hrůza. Moniko Berná: Vozrala ses po 12ti lety Whiskey v nymburským lokále, válela ses pak v bahně jaks byla vožralá!! Copak si to nepamatuješ Moniko Berná jak ses v Nymburku ožírala?? Všichni si tě tady pamatujem ty nádhero s kobylím obličejem !! Moniko Berná s koňskými zuby! Nymburčani vás tady znají jaký jste s maminkou častý návštěvníci hospod. Vyrostla si na pivě, proto máš ten tvůj obličej Berná tak zakřivenej a VYPADÁŠ JAKO KŮŃ !!! Hlavně KOŃSKÉ ZUBY A PŘEDKUS MONIKY BERNÉ !! Lidi ta by mohla hrát strašidlo v hororu, vždy´t je úplňě hnusná a k smíchu 50tiletá použitá, stárnoucí rašple Monika Berná! Jdi do hrobu ty nádhero z paneláku NB. Toužila si po slávě a zatím jseš OSTUDA Nymburka!

delfy
12. 06. 2013 12:35

To teda koukám, kdo píše ty kecy o Monče. Já i moje žena známe Monču od školy a tyhle špinavý pomluvy jsou totální výsmysly! !!!!!Včetně těch pochybnej příspěvků od údajnejch nymburkáků!!! Víte jak to je vážení? Jeden těžce zamindrákovanej podvodník a zoufalec se Slivence, myslím, že se jmenuje Kadlec, říkala manželka, velká kámoška Monči, kterej zpronevěřil mnoho mega, je v exekuci za 10 mega, a Monče dluží prachy již několik let a majetek, kterej nechce vrátit. Je před soudem, takže plive a špiní. Je to tak nízký a ubohý, že je vidět, kdo to je, totální lůza, parazit bez charakteru, je to atrapa a s chlapem to nemá nic společnýho. Nedivíme se, že ho Monča kopla před lety do zadku, co s takovým podvodníkem a psychoušem!!! Navíc jsou se Slávkem, pokud všichni víme, spolu fakt šťastný, což ten funebrák nemůže zřejmě zkousnout. My to už nemůžeme vůbec číst!!! Škoda, že se nedaj vkládat fotky, abyste viděli, jakej je Monča kus nádherný ženský a to už od 15 let a taky dělala modeling. Všemi obdivovaná a hlavně každej ji má rád, protože je navíc ještě skvělá kámoška a člověk, kterej vždy pomohl! A sranda je, že jsme ji nikdy za ty léta neviděli opilou!!!! Imaginární čtenář z Nymburka i ten stupidní článek, je jeho poškozující a ubohá paranoia, stejně jako je on, protože doma ji mají všichni nesmírně rádi a všude, kde působila, přinesla svoje slunce!! Ty hajze, ať se dostaneš za mříže, buď na psychiatrii nebo do kriminálu, tam patříš!! Svoje peklo sis připravil sám, protože takovýhle zlo se vrací vždycky zpátky tomu, kdo je vyslal!! A Slávku, lepší partnerku si nemohl vybrat!!! Stojíme za váma, víme, jak to je ve skutečnosti, těm pomluvám může uvěřit jen totální ***amot!!!

zubi9
11. 06. 2013 12:56

Zas jakýsi názorové. Páni, já bych opravdu chtěla vědět kam se poděly peníze z toho projektu Naháči.

wolbar
11. 06. 2013 12:48

tak se mi zdá, že takhle špinit dle fotky pěknou ženskou může jen težce zamindrákovanej impotentní ubožák...kdo ví, jak to je, navíc články z bulváru, který nejsou ani podepsaný redaktorem, bývaj pěknej podjeb a konspirační lži domluvený se zdrojem a to ještě za prachy.. asi pěknej zoufalec,no,bohužel takovej amorálních ubožáků je dneska fakt hodně....! Sem napište Váš názor

ashzum
09. 06. 2013 13:34

Chlast ženký a drogy. K tomu stary stale stejny ksichty, to je ukázka našeho šoubiznisu. Přimlouvám se za nový český horor !

blecha321
07. 06. 2013 21:35

moje spolužacka Berná Monika, taky ji je uz padesat roků. Ja uz myslim na duchod a měla by mit uz ve svym veku rozum na podzim života. Co to tam v ty Praze vyvadí nevim. Holka ze sidliště tady ji nikdy nikdo nemusel. Dej si devce pivo jako obvykle a ožer se. Nymburk je pro tebe maly mesto a ambice velky, že? Dobře se bavím, skvělé téma na víkend. Ty hanbo Nymburka!

blahos
07. 06. 2013 21:02

Ja myslim ze ta monika berna je zla zenska uz podle obliceje pekne vypocitavaco de pres mrtvoly. Chudák na fotce znicenej Boura je jen další zářez na pažbě tyhle zlatokopky z malyho mesta co se derou nahoru.Rasple stara rezavá odulá a vypuchlá. ***da z baziny jak od dedy Mladka.Skoda stromu kterej padnul na jeji fotku.Strasak do zelí, Vzdyt vypada jakpizda.kam to Slavek oci dal.Probud se Slavku!

wolbar
11. 06. 2013 12:47

tak se mi zdá, že takhle špinit dle fotky pěknou ženskou může jen težce zamindrákovanej impotentní ubožák...kdo ví, jak to je, navíc články z bulváru, který nejsou ani podepsaný redaktorem, bývaj pěknej podjeb a konspirační lži domluvený se zdrojem a to ještě za prachy.. asi pěknej zoufalec,no,bohužel takovej amorálních ubožáků je dneska fakt hodně....! Sem napište Váš názor

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.