Konečně dobrá zpráva: Díky Aha! se papoušek Kristián vrátil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konečně dobrá zpráva: Díky Aha! se papoušek Kristián vrátil!

Zázrak! Papoušek Kristián, který uletěl Mikulášovi (10) a Václavovi (9), když odcházeli do školy, je zase doma. Díky Aha!. Při shledání po dvou týdnech opeřený dobrodruh prý nejdřív křičel radostí a pak se pořádně kál.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

nemocna
18. 06. 2014 02:02

Tak to je teda nehorázné vzít si 10000,-kč za vrácení papouška malým klukům co jim uletěl, moc po něm tesknili a hledali jej kde se dalo i papoušek byl určitě smutný když neviděl známé tváře, ale štěstí že lidé jsou všímavý a řeknou kde je, pán co jej měl týden jen týden se o něj staral ani jej nechytil, chytili jej jiní lidé tak si sprostě vzal nabízenou částku, tolik lidí jí odmítlo hlavně že papoušek bude zase doma ve svém známém prostředí a s veselými kluky co si s ním hrají a starají se o něj, přece jen jsou dobří citlivý lidé, ale ten ...za nic ... jen vrácení zvířátka .. si klidně vzal 10000,-kč!!!! a to prý po dohodě to snad nééé to chtěl víc?? nebo jej nechtěl vrátit?, to je teda člověk fuj a to se stará o zvířata?? to teda nemá cit k zvířeti aby bylo štastné ve svém domově, raději si jej chtěl nechat a když né tak aspoň získat velkou částku peněz zadarmo,, někteří lidé jdou jen po penězích i přes mrtvoly jak se říká, je jim jedno že trpí druhý, jsou bezohlední a bezcitní, je pro ně hlavní mít zase víc peněz, a ještě víc když zadarmo, at mu nepřinesou štěstí a vrátí se mu to jinak že bude potrestaný, fuj fuj styt se za své chování

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.