Simona Krainová: Opustila pětiměsíčního synka Bruna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Simona Krainová: Opustila pětiměsíčního synka Bruna!

Lahvičky, dudlíky, špinavé plenky a další dětské serepetičky hodit za hlavu a jen za doprovodu své životní lásky si užívat slunce a sněhobílých pláží pohádkového Mexika. Tak přesně tohle udělala modelka Simona Krainová (40), která odjela na desetidenní dovolenou do Tulumu. Je ale v pořádku nechat pětiměsíčního prcka doma samotného jen s chůvou?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

civavalinda
09. 03. 2013 07:33

nevim kam se furt cpe na co hraje,fetka jedna ,spina chrapala s gde kym za caru perniku a i s albancema ted si hraje na honoraci.jako ja mam dite 9let a na dovoleny jsem bez ni nebyla nikde az do 8 le t a to na tyden a byla u babicky nikomu cizimu bych ji nedala to muze byt chuva jaka chce neverim jim jsou to pici.ale krainova se dloho nevidela v tv tak jako ze je tehotna jen aby se o ni psalo a deti radsi encha doma nez aby se s nima srala v horku a s kocarama v pisku atd.oni by ji moc otravovali a nevedela by co s nima co??debilka je to .ze ji eni lito deti tady nechat v zime a sama si filcky vyhriva na slunicku??opravdu ma v hlave nasrano

kateesingh
09. 03. 2013 00:40

Asi potrebovala slunicko a trosicku si oddechnou... A taky se chce aspon na tech 10 dni venovat na plno svemu manzelovi... A osobne si myslim ze to tem detem neublizi... kdyz na to ma, chuva se malemu miminku urcite venuje hezky.. a jinak ona je modelka a modelku zivi telo... vubec se ji nedivim ze chce vypadat stale dobre, protoze ona musi, kvuli praci a zakazkam... A o deti se jiste stara dobre!!! Kdybych mela chuvu ja a take finance take bych si odletela nekam do tropu za slunickem jen s mym manzelem

franckajagrova
08. 03. 2013 17:03

..Nemůžou kojit kvůli silikonům,nebo aby mohli rychle zhubnout,
dát si plastiku..to jsou matky !

lillyli
08. 03. 2013 13:31

je ale vzorná matka, protože něco řekla ....no, lidi toho napovídají. Zrovna u ní mi není docela jasné, proč si děti pořizovala. Jediný důvod by mohl být.­..bul­vár.­..tě­hoten­ství, porod, odjezd z porodnice, následné hubnutí, děti rostou...to je nepřeberně témat. No, zvolila si jako vysloužilá modelka nejhorší možnou cestu. Ale moc chytrá není, tak asi jedinou možnou.

avion
08. 03. 2013 12:44

Ať už táhne někam a hlavně by se měla starat o děti, které tak chtěla, h.sa.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.