Konina na českých talířích: "Lidi, co blbnete, vždyť je to delikatesa," tvrdí kuchaři a řezníci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konina na českých talířích: "Lidi, co blbnete, vždyť je to delikatesa," tvrdí kuchaři a řezníci

Obchodní řetězce zastavily prodej švédských masových kuliček a polských burgerů, ve kterých se našly stopy koňského masa. A někteří Češi se ušklíbají: „Konina? To je fuj!“ Jenže odborníci přes maso se shodují: Maso z koní je pochoutka a není důvod se ho bát.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

malavelka
11. 02. 2014 21:23

prodávalo se na Karlově nám. v Praze, má být vhodné pro chudokrevné děti / asi železp/ ale mívá i dost olova. Osobně mně nevadí točený salám, , opečený je velmi chutný. Starého konbě porazit není nic hrozného. Vepř je inteligentnější.

bonhart
20. 03. 2013 18:37

Vietnamští kuchaři a řezníci zase tvrdí že psí maso je delikatesa. Proboha vždyť o to tu nejde. Spousta lidí považuje za neetické jíst koňské maso!

paralenka
03. 03. 2013 07:23

ale patřím k lidem, kteří by koninu nejedli z etických důvodů - což je asi valná většina koňáků. Takže není fér neuvádět obsah koniny v pokrmech.

janouch62
01. 03. 2013 22:33

byl namletý závodní kůn,tak ten je celý život dopovaný anabolikama a steroidama.Tak že Vám přeji dobrou chut

Klára Doležalová
09. 12. 2022 20:02

hahaha moc vtipné

starypes
01. 03. 2013 16:55

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

zadnice
01. 03. 2013 14:48

Ale ta zlodějina a okrádání na ceně, to už není výborné!!! O to tu jde!

gabi50
01. 03. 2013 17:39

Ta k o tom žádná, to je jasný, že je to sviňárna

gabi50
01. 03. 2013 12:49

koňské buřty nebo klobásy na grilu ňam . Kdo neochutnal, nepochopí

zkratik
01. 03. 2013 13:31

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ivkanatka
01. 03. 2013 13:54

Jasně, koninu znám a mám ji taky ráda. Ale jsou lidé, kteří by toto maso z jakéhokoli důvodu nepozřeli a proto je sviň...árna
dávat ho do pokrmů a přitom napsat, že je to hovězí. Navíc, cena koniny je nižší, ale lidé platili jako za jídlo z hovězího !

Klára Doležalová
09. 12. 2022 20:02

Klára Doležalová
09. 12. 2022 20:03

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.