Obchodní řetězce zastavily prodej švédských masových kuliček a polských burgerů, ve kterých se našly stopy koňského masa. A někteří Češi se ušklíbají: „Konina? To je fuj!“ Jenže odborníci přes maso se shodují: Maso z koní je pochoutka a není důvod se ho bát.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
prodávalo se na Karlově nám. v Praze, má být vhodné pro chudokrevné děti / asi železp/ ale mívá i dost olova. Osobně mně nevadí točený salám, , opečený je velmi chutný. Starého konbě porazit není nic hrozného. Vepř je inteligentnější.
Jasně, koninu znám a mám ji taky ráda. Ale jsou lidé, kteří by toto maso z jakéhokoli důvodu nepozřeli a proto je sviň...árna
dávat ho do pokrmů a přitom napsat, že je to hovězí. Navíc, cena koniny je nižší, ale lidé platili jako za jídlo z hovězího !