Cesty domů mají novou posilu: Lumír Olšovský jako onkolog! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Cesty domů mají novou posilu: Lumír Olšovský jako onkolog!

Muzikálový herec Lumír Olšovský (37) se po dlouhé době objeví na televizních obrazovkách. Zahraje si mladého pedantického doktora Ludvíka Kružíka, který se však dokáže proměnit v pěkného rebela.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

henes
02. 04. 2013 18:34

Buzna hraje doktora..

frannes
09. 03. 2013 18:29

Poté coo Prima zrušila bez varování diskusi na stránkách CD píši zde,třeba to někdo z tvůrců taky čte.S tím,že to býval fajn seriál bych pole­mizo­val,ne­říkám­,že Růžovka je zázrak,alespoň tak nehrají na nervy jako v CD,nemoci byly,jsou a budou,museli tvůrci rakovinu Lídy takto realisticky podávat,navíc s pomocí doktora Kosíka urychlit smrt,co Hipokratova přísaha,navíc je to nezákoné.Vůbec tvůrci si ze zákonů, předpisů a postupů nic nedělají,platí to i pro policii,nelze tolerovat podjatost policistů (státních zástupců) ,dlouhodobě kritizuji postavu Maška pro výše uvedené a navíc pro chování cholerika,mluvu atd.Nasazení dalšího doktora do onkologie nejspíše předznamenává nějaký konflikt s primářkou Černou.Přemýšlí vůbec někdo o tom,že důkazy nalezené v domě u vyšetřovaného policisty bez příkazu,navíc jeden ajko manžel oběti je podjatý,by neměly mít důkazní hodnotu,dokonce mohou být podstrčeny skutečným pach­atelem­.Atd­.Sou­hlasím s janynou,family televize nemusí nás krmit thri­llery,­drama­ty,od toho jsou další kanály,takhle to vypadá že nejsou normální lidé,nežijí svým životem.Když je někdo policista nebo doktor má zlo a utrpení ponechat na pracovišti,co by potom měli dělat funebráci ,hrobníci atd.

janyna
27. 02. 2013 13:13

býval fajn seriál, rozhodně lepší než Růžovka, ale od té doby, co se řeší jen rakovina Lídy Bernátové, se na něj nedá dívat. Lidi se potřebují odreagovat, bavit se a ne aby měli u televize další "nervy".

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.