Co takhle zkusit ukuchtit rybu? Je lehké jídlo, vhodné na oběd i večeři. Rybí maso nemusíte vařit několik hodin a příprava je jednoduchá. Nechte se inspirovat recepty našich čtenářů a zkuste ryby z našich i vzdálenějších vod.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pláškem, Poláčkovou, Kroupovou a dalšími "gourmety" někam!!! Furt ti samí žabaři, jejich recepty se nedají pozřít ani podle popisu, natož když se podívá člověk na obrázky, jako například tuhle na ty zabijačkové "pochoutky" těchhle bratrů a sester patlala Babici. Jestli Vás to, pane či paní redaktorko nebaví - a asi ne, protože gastronomii evidentně nehovíte - tak tuhle rubriku prosím předejte někomu, kdo bude mít aspoň elementární cit pro výběr přijatelných, chutných receptů od lidí, kteří tomu rozumí. Tohle je už fakt peklo.