Tomáš Berdych a jeho Ester: Silvestr strávili v Emirátech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tomáš Berdych a jeho Ester: Silvestr strávili v Emirátech!

Loni slavil přelom roku po boku Petry Kvitové na australském Hopman Cupu, letos ale dal Tomáš Berdych (27) o silvestrovské půlnoci polibek té pravé! Do Emirátů si vzal svou přítelkyni Ester Sátorovou. A nejen to, zvládne s ní oslavit i její 21. narozeniny, které má hned na Nový rok, tedy dnes.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

franta15
01. 01. 2013 13:57

Jak můžeme od Berdycha čekat nějaké dobré výsledky, když on není na turnaji, ale na soukromé dovolené se svojí Ester. Těžko říct, co ta jeho žirafka dělá, nemůže být ani ve škole, ani v práci, protože pořád jezdí po světě s Berdychem a utěšuje ho po jeho prohrách. Hrát se ani Berdychovi, ani Kvitové nechce, stačí jim honoráže z reklam a my diváci se nestačíme divit jak si uměli zařídit život. Taky bych chtěl slavit Silvestr někde na druhém konci světa a mít tam někoho na obveselení... V čase mého mládí jsme však museli manželky nechávat doma a dokonce bydlet odděleně. Teď se naši Berdychové a Kvitové mají, i když hrát se jim nechce a jsou rádi když vypadnou po prvním kole. Inu, časy se mění....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.