Vědma Dagmar Kroužilová o konci světa: Zítra se nic nestane, ale pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vědma Dagmar Kroužilová o konci světa: Zítra se nic nestane, ale pak...

Bude konec světa? Mají se lidé bát o své rodiny a o život? Bude tři dny a tři noci tma a dalších 40 dní hrůzy? Dočkáme se vůbec letošních Vánoc? Kartářka, numeroložka a vědma Dagmar Kroužilová exkluzivně pro Aha! říká, že půjde o pátek stejný, jako kterýkoli jiný.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

svatadala
20. 12. 2012 22:21

konec světa.... no zase blud, dali jsme si ráno hemenex, v poledne kachnu se zelíčkem, 6-ti a pívečkem, večer pečené koleno na černém pivu a konec světa bude, když nás drapne žlučník, proto jsme to pivíčkem pořádně zalili a ať se děje co se děje, nic nás netrápí. Ti co hlásají ty bludy, měli by se pořádně nadlábnou a být spokojeni a blbosti by je netrápily.

bluedream
20. 12. 2012 20:40

Bože, kam na takovýhle ženské pořád chodí a kdo jim ještě v tomhle století může věřit, když se nikdy nepotvrdí, co si navymýšlí? Buď melou nekonkrétní, mlhavé řeči, nebo to, co nakecají, nikdy nevyjde, ale to už se neotiskne. Vždy otisknou, jaký je on nebo ona prorok, že něco, co již proběhlo, prorokoval zpětně. Cha! Jediná věc, co kdo vypustil z těhle proroků, nevyšla! Jenom tyjí z lidské nejistoty a neurotické potřeby se o někoho opřit, kdo na ně působí jistotou a tím, že "ví".
Už se těším zas na jejich rozmach okolo přelomu roku, to jich zas vytasí po bulvárech i jinde celý kopec.

vungtao
20. 12. 2012 17:22

Prosim, neverte clankum ani zde ani v tzv. Jinych serioznich sdelovacich mediich- jsou to propagandisticke zvasty, aby se lid bavil a nepozadoval zmeny. Ty jsou nutne, nebudou morumilovne, ale prijdou pristi rok - ja ciste pragmaticky - na Hrad pujde ten koho prosadi Rusko, to je Zeman (vliv Klause) ale spise Jan Fiser- zidobolsevik, ktereho razi Amerika. Havel i Klaus tez byli vybrani.

b.r.s.a
20. 12. 2012 18:58

vungtao
20. 12. 2012 19:57

b.r.s.a
20. 12. 2012 16:45

byl pátek jako každý jiný.Já měla ze dne na den maminku jak se říká ležáka ,všechny věci s tímto stavem byly fakt škaredé a těžké.Maminka když už to vypadalo ,že ano , tak umřela.
Od té doby ,jelikož mi před dvěna roky umřel manžel,mám problémy s nervama.
Nejde o to,že by byl člověk "blázen",ale prostě se udělá těžko,nepříjemný až hnusný stav.
Můžu všem říci,že tyto články v Blesku a i jinde,samá katastrofa atd...atd.. člověku,který má problémy jako já ,vůbec nepřidá.Mám vnoučátka,mám psy a tedy zábavu,jsem čerstvě na důchodě,ale i když nechci ,nedělá mi toto dobře.
A věřte,že taková slova jako píše paní Kroužilová ,alespoň mě velice potěší.Může to být někomu k smíchu,ale je to prostě tak.

lillyli
20. 12. 2012 18:12

Velmi s vámi cítím a i když mám úplnou rodinu a tento rok byl nejúžasnější , vím co to je, cítit se mizerně. Přeji vám hodně zdraví a lepší zítřky. Tak chytrou ženskou určitě v tomto životě ještě potká něco moc krásného. Krásné vánoce

b.r.s.a
20. 12. 2012 18:58

Lillyli , vungtao : moc Vám oběma děkuju. Snažím se a věřím ,že to bude lepší a že všechno tohle je jen jakési varování ,abychom tu přírodu začali brát vážně.Nebo ne snad my ,ale spíše mocipáni.
Jak se překulí zítřek a bude vše OK , pak zas budu daleko a daleko klidnější.No a třeba si začnu konečně "užívat" i toho,
předčasného důchodu.Ještě jen podotknu,že nejsem až tak,že bych se ládovala práškama,to ne. Ještě jednou dík

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.