Velký test játrových paštik: Která je lahodná a které se vyhnout? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Velký test játrových paštik: Která je lahodná a které se vyhnout?

Rohlík s paštikou je už tradičně jednou z nejoblíbenějších svačin, které si Češi dopřávají. Jenže! Není paštika jako paštika. Ta ideální by měla obsahovat hlavně tučnější vepřové maso a v případě játrovek především játra! Ve skutečnosti jsou ale v mnohých spíše takové pochoutky jako krevní plazma nebo strojně oddělené maso s kůží. Spotřebitelský měsíčník Svět potravin nechal devět sterilizovaných paštik otestovat v laboratoři. A tady jsou výsledky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

caligula
10. 12. 2012 19:07

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fortin
10. 12. 2012 12:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.