Nejen obyčejní smrtelníci, ale i králové žádají o pomoc gastronomického mistra Zdeňka Pohlreicha (55). Kupříkladu Valašský král Bolek Polívka (63) potřeboval pozvednout úroveň své skomírající »knajpy«, v níž hostům přestalo chutnat, na jídlo jich chodilo čím dál tím míň a komik rázem musel sahat pro výplaty zaměstnanců do svého měšce! Co na Polívkově farmě v Olšanech u Brna našel, z toho šly na Pohlreicha mdloby!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
delal ze sebe machra.Olizoval se porad se s tou stejne odpornou kucharkou..ja nevim co lidi na nem muzou mit....A jak to ze dostall tolik penez od Evropske Unie? Obycejnej lowlife!
Kdo taky může na Bolkově farmě vařit, jedině tak jenom pí*a - která umí jenom tu pí*u, jiná by to tam s tím ožralou ( Bolkem) a jeho Marcelkou nevydržela
Nedal bych si jídlo od kuchařky sprosté jak dlaždič. Jen to vypovídá o tom jak asi může vařit. Ale nejde jen o kychyni. Nerealistické plány na pohádkové podniky, které v naší ekonomické realitě nefungují. Tomuto podniku nepomohly ani dotace EU, mimochodem placené z daní nás všech, které EU slavnostně přerozděluje na takové ptákoviny. Podnik je v insolvenci a nepomůže mu už asi nikdo jen snad likvidátor..
V tom s Vámi souhlasím.Každý se má držet toho,čemu rozumí a co umí.Kdekdo si dnes otevírá restauraci-a o gastronomii neví vůbec nic.V 90% jsou takové podniky poznat hned při vstupu.Za hodně peněz málo muziky.Na Stodolní v Ostravě,když si objednáte sekt,přinese Vám jej ušmudlaná servírka v riflích a plácne před Vás na stůl.Za 400-dobrý.